Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pridna levinjav. Jaz pa čakam, da mi malčica zaspi kar ne manjka več veliko in se bom tudi jaz spravila na tla in začela telovadit. Jaz pa ravno papcam pomarančo. Včerajšnji vodni dan mi je pa odlično uspel. JUPIIII. Moj mi je rekel, da se mi bojo žabe zaredle, ker sem non stop samo čajčka pila. Samo me je pa toliko zeblo včeraj, da sem se kar tresla. Pokrita v dve odeje kar na kavču popoldne pa cela premražena.NORO. Tudi na tehtnico sem šla prejle za foro in mi kaže spet -3 kg manj. Ful sem vesela. NO PA LP. darja2
Pozdravljeni! Jast sem ena tistih, ki sem že ne vem kolikokrat začela, pa seveda nehala. Lepo vas prosim, da mi poveste, ali je možno dopoldne jesti namesto obroka sadja pojesti porcijo solate. Jaz sem skoraj vsak dan do 15 ali 16 ure v službi in moram priznat, da mi je težko zdržati samo ob sadju. Ravno zaradi tega sem že velikokrat nehala. Prosim za pomoč, mogoče pa se vam spet pridružim becki becki
Hojla! Ursa40,še malo,pa bo,še en kratek popoldan in malo večera,pa bo že konec vodnega dne. Becki,seveda lahko ješ tudi solato,zakaj pa ne,če ti tako paše.Lahko ješ zeleno solato,endivijo,paradižnik,papriko,kumare. Ja,z sončkom je pa za nekaj časa konc.Danes je več kot preveč zoprno vreme. Punce,le tako naprej! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
HojlaPunce tako me lakota daje da sem morala malo na kulinariko.Hvala vam za spodbudne besede.Mislim,da bomm prenesla tudi ta dan.Jutri zjutrja se pa stehtam,pa če ne bo učinka pa res ne vem kaj bom naredila. Radi in lepo se imejte. ursa40
Ursa40,seveda bo učinek.Le kar pogumno naprej.Veliko si storila že s tem,da si se začela zavedati,da tako ne gre več naprej in storila zase tako velik korak in začela z dieto. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Zdravo, še vedno sem z vami. Danes imam vodni dan, tako da me zebe kot psa. Upam, da bom zdržala. je pa še vreme tako turobno, da ti kar morala pade. Pa bo že nekako..... Punce držte se. Ursa40, blagor tebi, da si že mimo... lp, Robida
Hojla! Robida,še malo pa bo.Sonček si pa nariši,mogoče se ti bo morala malce dvignila. Ursa40,kako je šlo? Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Mrjetka cvetka in ostali JEEEEEEEEEEE uspelo mi je .Zvečer mi je bilo prav slabo tako me je matralo.Mislim da sem spila malo preveč kave. Stehtala sem se KAJ SEM JAZ DOBRA ---5,2kg JUPIIII. Lepo pa radi se imejte ursa40
danes imam sadni dan, pa mam pečenih jabolk že vrh glave!!!! bi si naredla danes pečene banane, pa sem gledala recepte, pa so vsi z maslom pa z sladkorjem!! a si je kdo že pripravljal pečene banane na sadni dan in kako? lp meta meta22
Meta22, jaz sem si pečene banane nekajkrat takole pripravila, za sladilo sem uporabila med, a ga lahko po moje tudi izpustiš, pa tudi maslo lahko zamenjaš kar s kakim sokom pomaranče, če bi rada res ostala samo pri sadju brez dodatkov, sicer pa je v Rinini knjižici podoben recept, tako da žlička medu in četrt žličke masla ne bo pokvarilo rezultatov sadnega dne... Pa jagode seveda tudi lahko izpustiš ali pa zamenjaš s čim drugim (npr. kivijem). http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548788/?ob=2 Ursa40, bravo! Le tako naprej, zdaj imaš pred sabo 2. mesec, ko se bolj topijo maščobe in je rezultat viden bolj po cm kot pri kilah, zato se premeri, če se še nisi... Lep dan vsem, Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 09. feb 2007 10:48:00

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti