Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Danes preživljam čisto navaden vodni dan. Spila sem že 4 kozarce vode (naši kozarci imajo 3dl). Tako, da lakote ne čutim. _Pika kako gre tebi? Piješ čajčka, ali vodico? Jaz imam tehtanje 16 februarja (ker se tehtam samo enkrat mesečno), upam, pa da sem shujšala vsaj 2 kg, če ne že več. Moj cilj je v 4 mesecih shujšati 8 do 10 kg. Upam, da mi bo uspelo. Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
HOJLA Marjetka Cvetka hvala za vspodbudo,mislim ,da mi bo uspelo. Levinjav vidim ,da ti kar gre ,tudi meni uspeva ,vendar jaz pijem čajčka,da mi je toplo,zdaj pijem kavo,seveda brez sladkorja.Ne razumem kako se tehtaš šele 16.2.2007,saj je voda enkrat mesečno.Jaz se bom jutri zjutraj stehtala in premerla,da vidim mesečni uspeh. Levinjav kdaj si začela s hujšanjem. Tako še malo in bo konec dneva,se mi kar vleče. Lep sonček vam pošiljam -pika
Že preden sem začela s 3MD dieto, sem se bolj dietetično prehranjevala in sem se odločila, da se bom pač tehtala 1 x na mesec. Od takrat 16 v mesecu. Tako, da se ne tehtam po vodnem dnevu. Na dieti sem os decembra, samo bom zaradi prekrškov v mesecu decembru, dieto malo podaljšala. Pa bomo videli kako bo. Levinjav
Tukaj sem še ena... Sem se danes odločila,da poskusim... Karakter sem,sam se vseen zavedam da bo težko. Sploh zaradi moje službe, bioritem mam čist zmiksan tko, da se po kaki nočni vrstijo napadi lakote....Bomo vidli kako bo šlo... Punce držim vam pesti, da vam uspe kar ste si zadale Isabel
Ej punce, kam bi ve uvrstile sir tofu? Med beljakovine ali škrob ali ogljikove hidrate. Sem našla en super recept, ki bi ga probala, pa ne vem na kateri dan? Levinjav
Jaz ne komentiram več nič. Vas bom samo še brala. LP! fakin712
Zakaj? A je kaj narobe? Levinjav
Levinjav, tole je pa izziv; v mojih zapiskih sem našla tofu v Š dnevu, potem sem pa malo pobrskala po netu in našla tole stran: http://www.fastram.si/products.php?id=002 pogledala sem sestavo, zdaj pa res ne vem. Ali spada pod B?! V prvem krogu sem ga tudi jaz jedla, pa sploh ne vem, na kateri dan Upam, da se bo še katera oglasila z nasvetom. Ali nam lahko zaupaš še recept, prosim? Lp darkad
Ojla kako ste? Jaz sem se sicer danes pregrešila imela sem proteinski dan za kosilo sem pojedla pol krvavice z veliko skledo solate, za večerjo pa eno hrenovko s solato. Popila sem pa sigurno ene tri litre čaja. Joj pa tudi nič ne telovadim ta teden. Hitro me okregajte, upam da bo pomagalo. Levinjav tofu, sejtan...lahko papcaš na proteinski dan. Sem šla v rinino knjižico preverit. Men je to tudi dober in si bom kdaj naredila, recept nam pa le zaupaj,prosiiiim. NO PA LAHKO NOČ PA RADI SE IMEJTE!!!! darja2
Hojla! Tako,kot pravi darja,tofu in sejtan se jesta na proteinski dan.Saj morjo pa tud vegeterjanci kaj jest na ta dan,kajne. Kako pa so vam uspele tekoče zadeve,Pika in Levinjev? Isabel,dobrodošla tudi ti med nami.Punca,kar pogumno,nč se bat.Za napade lakote pa imej pri sebi kakšno sadje,lahko tudi oreščke,vendar z njimi vseeno previdno.Najbolje jabolko,ker te najbolj nasiti. Mejte se lepo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti