Vau, Saby, se ti je pa dogajalo včeraj. Bravo! Meni pa tehtnica ni sovražnica, le tako čisto potiho me včasih opozori, pazi, ja, kaj pa spet delaš, pa podobne misli se pletejo. Na žalost pa mi štrajka že tri tedne, tako, da se nanjo ne morem nič zanesti, kontroliram se le po hlačah.
Dobro pa je, da imamo računalnik spet v redu in da so rešene tudi vse datoteke. Je stručko rekel, da smo imeli dobro organizirane zadeve (diske), sicer ne bi bili tako veseli.
Marjetka cvetka, dobro si nam jih napela, ni kaj. Saj vse to vemo, ampak misli nam pa uhajajo res tudi na kakšno bolj (z)mešano hrano. Priznam, da sem lani na vzdrževanju kar nekajkrat jedla krvavice, ki tudi nikamor ne pašejo, pa mi je bila tehtnica kljub temu prijazna. Saj, če se zavedaš, kaj in kako je to z našim prehranjevanjem, gre vseeno lepo dalje.
Tudi mene napadajo virusi in bacili, pa se jim ne predam. Upam, da mi bo moja taktika uspela, sicer ne vem, kako bi bilo v službi, ko smo že tako zdesetkani. Aja, grlo sem pomirila z zeliščnimi kapljicami (Olio 31, če sem prav napisala), pa žajbljevi bomboni od Ricole so tudi super. Ob kihanju in smrkanju pa sem vzela Aspirin+C, pa sveže iztisnjeno limono, kivi, pomaranče,.. Skratka, mož me že draži, da bi bilo bolje, da bi se razkužila z "limonco", pa bi bila zdrava, kot on.
Mejte se!
jankica