Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka, sem rekla, da bi jih ful rada jedla, na pa, da jih bom. Zaenkrat imam zelo močno voljo, čeprav grešne misli vedno hodijo po glavi. Če so že v glavi še ne pomeni, da jih bom udejanila a ne?? Bodo pa normalni šampinjoni, pa bo, a ne? Lepo nočko! Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 31. jan 2007 19:19:41
No nekaj moram še napisat. Ko sem se lotila prvega kroga diete, sem bila zelo disciplinirana, a sem tudi pohanje včasih jedla (mogoče enkrat na mesec ), pa sem vseeno shujšala 25 kil. Zato o prehrani ne bom razglabljala. Svaljke sem jedla na Š dan ( bili so brez jajc ), sem jih sama naredila in ni bilo nič narobe. Tako sem se odločila zavestno in brez slabe vesti in se tudi zdaj v drugem krogu ne mislim temu odpovedat. Sem pa pohane šampinjone spekla v pečici na peki papirju in jih samo malo poškropila ( ampak res zelo malo ) z oljem. Res niso čisto taki kot ocvrti, ki plavajo v olju, ampak še vedno zelo dobri. Saj tudi na OH dan lahko jemo torte in peciva, v katerih je mleko, a ne? Pa saj sploh ni važno to. Napisala sem samo tisto kar sem v praksi poizkusila in uspela, kljub stvarem, ki naj se ne bi jedle v določenih dneh. Pojem pa ogromno zelenjave, še posebno solate. Naj še povem, da izvajam tale drugi krog od 15.1. in sem dala dol že 5 kil, kljub temu, da smo jedli pohanje pečeno v pečici. Marjetka cvetka nam želi le najboljše in prav je, da nas tu in tam malo pokrega. Jaz bom ostala pri tem načinu prehranjevanja, ker vidim, da mi je uspeh zagotovljen. Moraš pa biti previden, da prevečkrat ne posežeš po prepovedanih živilih. Tak je moj način prehranjevanja in verjamem, da si bo vsakdo izbral takšnega, ki mu najbolj ustreza. Ti pa nas kar pokaraj Marjetka cvetka, če bomo preveč razpuščene. Imejte se nadvse lepo in pojdite lepo po pameti v nov dan hujšanja. Zdaj pa res lahko noč in lepo spite. LP! fakin712 Sporočilo je spremenil(a) fakin712 dne 30. jan 2007 20:02:30
Dober večer! Kak ste moje dame? Jaz super kot vedno pri tej dieti...počutim se odlično, čeprav sem včeraj malo pretiravala pri sladici, sem si naredila palačinke in sem pojedla kar 3! Ampak če je v sklopu OH dneva, sem si rekla, da naj bo. Jutri pa spet na tehtnico...tehtam se vsake 8 dni in upam, da bom zadovoljna...po prvih 8. dneh sem dala dol 3 kg, bom videla koliko pa bo pokazala jutri moja najhujša sovražnica... Danes pa sem zjutraj vstala, popila kozarec tople vode, potem zeleni čaj, pa obični čaj, pojedla eno pomarančo... ko bi ve vedele kak me je pregnalo...do 12h sm šla 5 krat na veliko potrebo, kaj takega....norooooo...hehe. Za tem sem se učila, od 15.15 dalje pa sem imela predavanja...domov sem prišla ob 20h in šla še na orbitrek za 34 minut, pol pa sem naredila še trebušnjake, pogledala smučanje in direkt pod tuš...zdaj pa sem že tukaj z vami, sem si rekla, da vam moram napisati nekaj, ker se potem takoj bolje počutim. Pridne mi bodite pa se tipkamo spet jutri. Nočko saby
Vau, Saby, se ti je pa dogajalo včeraj. Bravo! Meni pa tehtnica ni sovražnica, le tako čisto potiho me včasih opozori, pazi, ja, kaj pa spet delaš, pa podobne misli se pletejo. Na žalost pa mi štrajka že tri tedne, tako, da se nanjo ne morem nič zanesti, kontroliram se le po hlačah. Dobro pa je, da imamo računalnik spet v redu in da so rešene tudi vse datoteke. Je stručko rekel, da smo imeli dobro organizirane zadeve (diske), sicer ne bi bili tako veseli. Marjetka cvetka, dobro si nam jih napela, ni kaj. Saj vse to vemo, ampak misli nam pa uhajajo res tudi na kakšno bolj (z)mešano hrano. Priznam, da sem lani na vzdrževanju kar nekajkrat jedla krvavice, ki tudi nikamor ne pašejo, pa mi je bila tehtnica kljub temu prijazna. Saj, če se zavedaš, kaj in kako je to z našim prehranjevanjem, gre vseeno lepo dalje. Tudi mene napadajo virusi in bacili, pa se jim ne predam. Upam, da mi bo moja taktika uspela, sicer ne vem, kako bi bilo v službi, ko smo že tako zdesetkani. Aja, grlo sem pomirila z zeliščnimi kapljicami (Olio 31, če sem prav napisala), pa žajbljevi bomboni od Ricole so tudi super. Ob kihanju in smrkanju pa sem vzela Aspirin+C, pa sveže iztisnjeno limono, kivi, pomaranče,.. Skratka, mož me že draži, da bi bilo bolje, da bi se razkužila z "limonco", pa bi bila zdrava, kot on. Mejte se! jankica
Dobro jutro! Kako ste? Da vam, javim, da sem se tehtala in moram povedati, da gredo kile v 4. krogu veliko težje dol kot pa v prvem...po 16. dneh sem izgubila 4,3 kg. Glavno je, da kg-ji kopnijo...res pa je, da ful telovadim zdaj v tem krogu in se resno trudim, da bi dala dol pridobljene kg-je. In kaj boste kuhale danes? Jaz bom purana narezala na kocke, prepražila veliko čebule, dodala purana, veliko narezanega korenčka, začimbe, česen... Posebej pa bom naredila sladko zelje... Zraven pa skledo radiča. Uf, bo dobro kosilo. Pridne bodite in naj vam sonček, ogreje srček. PAPA saby
Hoj, no pa smo bile "kregane" . No in tudi prav je tako, sem takoj pozabila na cmoke. Konec do nadaljenega. Danes imam sadni dan, a bom za glavni obrok jedla takolahko zelenjavno juho, seveda brez krompirja. Lep "cmokast" pozdrav atilem
Hojla! Pa ja no,sej bolje da sem jih vam že zdaj napela,ko o teh dobrotah šele premišljujete.Mal me je pač pogrelo,ko sem videla o kakšnih stvareh sanjate,zraven bi pa rade hujšale. Saj vem,da nam ni prav nič lahko,ko pa so tiste najbolj prepovedane stvari najbolj dobre,ampak kako že gre tisti rek... Jej zato,da boš lahko živel in ne živet zato,da boš lahko jedel! Želim vam veliko uspehov pri izgubljanju kilogramov! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Atilem,prav na cmoke pozabi,privošči pa si veliko cmokanja! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
hojla Res ste super punce,vas je bilo zanimivo prebrati,ko ste si prepovedano hrano metale ena čez drugo.Res, pa je ,da včasih pride skušnjava. Danes zaklučujem sadni dan ,ki je stoprocentno uspel. Jutri pa borba s prvim vodnim dnevom.Levinjav ,kot sem zapazila ,ga imaš ti tudi,bova zdržali kajne.Nekaj kilogramov sem shujšala v tem mesecu,vendar se veselim petka,da se premerim in stehtam. Bolj me skrbi vikend ,ker se odpravljam v toplice.Se bom potrudila ,da ne bom preveč grešila. Moj načrt je ,da bom veliko plavala ,šla na dolg sprehod in vmes tudi malo potelovadila. Res ne bi zapravila ,kar sem dosegla v enem mesecu truda. Vsem lep večer.Jutri se gotovo javim,ker rabim vzpodbuda,da preživim vodni dan. Čavči -pika
Pika.držim pesti,da ti bo vodni dan uspel! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti