Ločevanje živil 90. dni - 5. del

O SABY, TOLE SI BOM PA JAZ JUTRI SKUHALA ZA KOSILO, KER IMAM OH DAN. NJAMI... ZA VEČERJO PA SAJ VESTE SLADICA... LP- DARJA darja2
Pozdravljene.Malo se vam moram oglasit, ne? Še vedno sem bolna, še vedno kašljam, še vedno imam glavo kot balon. Počutim se, kot, da bi plavala pod . No bo že bolje. Po eni strani pa je bolje, da sem doma, ker drugače bi morala na bolniško. Drugače pa imam OH dan. Za kosilo sem jedla segedin, meso sem dala vstran, ter kos kruha, za večerjo pa kos marmornega kolača, po katerem mi je zdaj slabo. Jutri imam vitaminski dan, ki se ga že zelo veselim. Še vedno pa mi ne paše jest, tako da ne bi smelo bit problemov. Upam, da tale viroza hitro mine in da bom začela tudi telovadit. Imejte se lepo, veliko volje vam želim in veliko uspeha. Lahko noč. fakin712
Hojla! Jaz pa sem si včeraj naredila polnozrnato pogačo. Približno 15 dag polnozrnate moke sem primešala pecilni prašek in narezan drobnjak,dolila toliko vode,da sem dobila voljno testo.Naredila sem nekakšen hlebček in ga spekla.Zraven sem jedla kislo zelje z veliko česna in par kapljic bučnega olja. Fakin,tebe je pa pošteno zdelalo.Upam,da ti bo kmalu bolje. Punce,ki ste na začetku ali pa boste kmalu začele,kar pogumno.Nč se bat! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Ojla, Saby nisem s Tremarij, ampak tam sem bila na srečanju in spoznala Jordi in Ribo-ribico, ki se tudi tule javljata. Drugač sem iz dneva v dan boljš . Najboljš je zjutraj, ko oblečeš hlače pa so ti v pasu "že na lauf". Jupi!!!! Fakin tebe je pa oreng zdelala tale bolezen, saj si bolna že več kot en teden !!!!! Hitro se pozdravi!!!! Aja punce še nekaj, prosim za pomoč - svaljki, cmoki in take zadeve , a pridejo sploh kdaj v poštev- mogoče skutini cmoki na beljakovinski dan ? Ne vem a razmišljam prov ??? Tak zaenkrat bo dovolj, se javim , ko bo na tehtnici sprememba ... čau bau atilem
Jutro! Jaz sem že v formi, zdrava kot, včaraj sem že delala, v nedeljo sem kljub vsemu šla malo na sveži zrak - mislim, da je pomagalo. Vreme pa imamo sanjsko, kajne? Z jutranjim tekom bom pa še malo počakala. Marjetka cvetka, dobra ideja tale pogača, za jutri si jo bom tudi jaz pripravila. Če slučajno katera peče kruh - sinoči sem naredila ajdov hlebec (Migla), priporočam! Sem ga pa pekla v pečici, za spremembo. Fakin, čim prej se pozdravi, vsem veliko uspeha in lep, sončen popoldan! Lp, darkad
Atilem, tudi jaz obožujem svaljke, cmoke..., vendar sem se jih v času 3md odpovedala, v času vzdrževanja jih pa večkrat pripravim. Če si jih želiš, bi najbrž prišli v poštev na OH dan. Veliko uspeha! darkad
Dan. Atilem svaljki pridejo na vrsto, ko imaš Š dan. Drugače pa sem že malo bolje, le kašljam še kar močno. Danes imam sadni dan in gre kar vredu. Imejte se lepo in ne preveč grešit. LP! fakin712
Hojla dekline! He, he,... Kako ste preživele današnji dan?? Jaz sem bila spet leteča, sem imela obe dekleti doma, pa je bilo za ....., potem smo dobile pa še dedija na obisk, tako, da je kar nekako šlo. Danes na mojo veliiiiiiko žalost nisem izvajala pilates. Bom jutri. Sicer pa v knjigi itak piše, da je najbolje telovaditi vsak drugi dan! Danes sem preživela OH dan, samo da si nisem naredila zeljne krpice, ker mi je zmanjkalo zelja, he, he.... Ampak so bili polnozrnati spageti z domačo paradižnikovo omako, tako, da je ženski del družine vse pojedel. Celo moja 8 mesečnica, je vse popapcala brez problemov. Seveda so bili špageti čisto fino zmiksani. Ta starejša si je pa celo "repete" vzela. Ravno sedajle bom šla delat večerjo za moža, ki mi pride čez dobre pol ure, na jedilniku bosta imela tandori piščanca in riž, jaz pa mai nudeljne z šampinjoni in seveda veliiiiiiko solate. Jutri pa vitaminski dan, ki ga kar komaj čakam, ker sem si kupila že brstični ohrovt, ki ga imam zelo rada. Aja, kam bi ve dale pohane šampinjone, ker mi nekako ne gredo iz glave in bi jih fuuul jedla, pa ne vem na kateri dan? Smejte se in lepo se imejte. Vsem našim bolnicam pa čim prejšnje okrevanje in veliko volje za naprej! Levinjav
Čauči. Levinjav, jaz bi pohane šampinjone uvrstila v B dan zaradi jajc. Tudi jaz jih imam rada in si jih občasno privoščim, samo vsake kvatre enkrat. Dan sem preživela ob sadju in zelenjavi in ni bilo problemov niti kakšnih kriz. Lepo se imejte in lahko noč, če se ne oglasim več, he he. LP! fakin712
Hojla! Sej ne morem bit tih,ko pa spet take kvasite,da ni za nikamor. Kaki svaljki,pa cmoki,pa pohani šampinjoni.No,lepo vas prosim,al se gremo tukaj ločevanje,ali ne.Še dobro,da ni katera še s kakšnim burekom od kod prišla. Punce,je pač tako,da če želite shujšat,se boste pač morale marsikateri vam tako dobri jedi odpovedat.Žal,ampak drugače ne gre.Sicer pa vse skupaj glejte z svetle plati.Pomislite,koliko novih jedi pa ste spoznale ravno zaradi ločevanja in to tudi zelo okusnih jedi,ki imajo še neko dobro lastnost,da so malo kalorične in nas z užitkom popeljejo do našega skupnega cilja,to pa je vitkejša postava,kajne.Tega pa za cmoke,svaljke(bog ne daj,da jih jeste na Š dan,že res da vsebujejo krompir,poleg tega pa še jajca in moko,torej Š;B in OH v eni sami jedi),pa pohane šampinjone,bureke pa še bi se kaj našlo pač ne moremo trditi. Punce,pamet v roke,pa Rinine knjižice o ločevalni dieti,pa si vse skupaj še enkrat dobro preberite in premislite. Cmoke ši rajši privoščite za OH sladko večerjo,namesto torte. Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti