Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro Bom pa jaz danes prva in vsem želim lep dan. Včerajšnji dan mi je malo ponagajal,zvečer sem pojedla še preostanek meska in solate,ampak sem nesramno dala v usta še dva piškota sem packa. Premišljujem,da bi se danes malo kaznovala in pojedla samo en Š obrok. Ta teden me čaka konec prvega meseca ,to se pravi 1 vodni dan v četrtek,se že psihično pripravlajm na pitje tekočine. Malo sem premišljevala ,da bi v četrtek se kaj zamotla mogoče kam šla,da pozabim na hrano. Mora mi uspeti. Če ima še kakšna v četrtek vodni dan se bova skupaj borili in se bodrili. No zaspanke lep dan pa brez grehov -pika
_pika, jaz ga imam, pa ga že komaj čakam. Se sliši malo smešno, ampak je res. Telo se na takšen dan lepo sčisti. Takrat pijem veliko čaja, ponavadi metinega, seveda toplega in me vsa stvar kar nasiti. Kako ste kaj naše bolnice, a ste se kaj pozdravile, revice boge?? Jaz imam danes škrobni dan, pa sem sedajle navsezgodaj groooooozno lačna, čeprav sem že pojedla dve jabolki. Se moram pohvaliti včeraj smo se šli sankat na Gorenjsko, k sorodnikom seveda. Punci sta uživali, mami in ati pa tudi. Čeprav me je potem malo prst bolel in mi se mi je spet malo pocedilo ven iz rane. Ampak danes je vse o.k. Takole, danes kar lepo začnem s Pilatesom, na fitness pa drugi teden, tako, da bom imela prst čisto zdrav. Urša40 z veliko volje in malo trme ti bo sigurno uspelo. Samo vztrajati moraš in začneš tudi gibati. Ne boš verjela, kako sem bila jaz nesrečna, ko zaradi te moje "tace" nisem mogla gibati. Sedaj pa komaj čakam! No šibam jaz zdaj v trgovino, potem pa na tla in vadit! Aja pa smejte se in lepo se imejte!! Levinjav
Pozdravljeni! Kako lepo je prebrati same vzpodbudne besede...res je fajn, da imamo ta naš preljubi forum. In kako vam gre hujšarice? Jaz se počutim odlično...danes sem se začela učiti za izpit, ki ga imam 6.2. in upam, da se mi uspe vse naučiti. Študiram kaj naj danes kuham, ko imam OH dan, verjetno bom naredila kar zeljne krpice, a jih katera užije na ta dan? Meni so zelo dobre, zraven pa običajno peso ali pa skledo solate. Včeraj sem bila spet pridna in sem bila pol ure na Orbitreku, porabila sem 300 kalorij in prevozila 13 km... sem ful ponosna nase, kadar mi tako lepo uspeva... Ta teden bo pa zame kar naporen, jutri zjutraj se učim, potem pa grem popoldne na faks in sem tam do večera. V čet, 1.2. pa začnem z obvezno prakso v enem večjih podjetij pri nas in sem do 15h v službi, pol ob 15.15 pa se mi začnejo predavanja in tako bo najmanj dvakrat tedensko...upam, da mi bo šlo dobro od rok... To je na kratko od mene... Lp vsem novih hujšarjem in vesela sem, da ste med nami...če pa se ne morete odločiti, ali bi začeli ali ne, pa vam povem le to, da se vam splača...še posebno ponosni boste nase potem, ko bodo začele deževati prve pohvale ljudi, ki opazijo, da vas je iz dneva v dan manj v hlačah... PAPA saby
Salby tole z zeljnimi krpicami si se pa super spomnila, sem že pozabila, kako dobra je tale jed!! Bo jutri na mojem jedilniku!! Ti lepo pridno študiraj, izpit boš pa tudi naredila, samo ne se sekirat, pa boš vidla, da bo šlo. Vem iz lastnih izkušenj. Za delovno prakso si pa malo organiziraj kosila, da jih boš lahko s seboj nosila, pa kakšno sadje tudi seveda, pa ti bo uspelo. Drži se!! Levinjav
Hoj, še vedno sem tu. Teža tako, tako , vendar pa je volje čedalje več. V četrtek bo 14 dni pa še vedno "samo" - 2. Pa sem vseno zadovoljna, kajti počutje je bistveno boljše. Probleme imam še vedno s tem sadnim dnevom, zato bom za glasvni obrok vključila zelenjavo. Mislite , da bo kaj narobe ? Danes sem si pa tudi sprintala nekaj receptov, vseh tistih , ki so že hujšale. Tako, da idej ne bo zmanjkalo. Jordi, pogumno naprej. Sedaj ko sva se spoznali (če se me še spomniš -Tremarje ) bova lahko tudi kakšno več rekli. Punce držte se!!! By,.... atilem
DAN! Kako ste punce? Jaz kar uredu, moram rečt, da mi kar uspeva. Danes imam škrobni dan in sem si ful zaželela jest kislo repo s krompirjem in fižolom. Se že kuha in prav omamno diši. Kako se pa tele zeljne krpice naredijo, to bi si lahko pa tudi jaz naredila,na kateri dan se pa to lahko je? Levinjav ali si se že natelovadila? Jaz danes nisem nič vadila, sva pa že šli s tamalo hčerkico na dve urni sprehod z vožičkom, ker sonček kar vabi ven, samo malo piha pa že slišim kašljanje iz spalnice kjer lepo pančka. No ja lepo se imejte vse sotrpinke, pa mejte se fajn, pa seveda veliko vodice in čajčka. LP DARJA darja2
Ja Darja sem se fino, čeprav moram sedajle šibat, ker se je moja Zalika že začelo oglašat! Levinjav
OJLA! Čao Atilem...a s Tremarja si??? Poznam tiste konce... darja2, zeljne krpice pa se naredijo čisto preprosto...no jaz jih naredit takole: posodo segrejem...dam gor žlico sladkorja, da porumeni...potem pa stresem gor narezano čebulo...narežem sladko zelje na kocke...dam še to zraven...zalijem z malo vode...solim, popram, kumino dam, česen...v glavnem začimbe po okusu... posebej skuhaš makarone ali pa testenine...in odcejene testenine primešaš prepraženemu zelju. Lp, mejte se... PAPA saby
Jordi, si že začela? Srečanje je mimo, bilo je lepo, sedaj pa se moramo res spraviti k stvari. Saj si videla, da sem tudi jaz spet potrebna strožjega režima. Saj veš, kako je to, če človek ni dovolj priden, malo tu, malo tam in katastrofa je tu. Sem pa pridna pri pijači, pijem samo nesladkan čaj, drugačnega sploh več ne morem piti, ker mi ni dober. Lp iz Mb riba-ribica
Riba-ribica, sem vesela, da si se ti oglasila. Zate ne bi rekla, da sploh hujšaš. Izgledaš čist fejst. Ja jaz imam pa probleme s kilami po drugem porodu. Kot da bi bila že več let v devetem mesesu. Pa sem že shujšala, pa je šlo vse nazaj. sedaj se odločam za ločevalno dieto. Vendar imava z možem naslednjo soboto še eno praznovanje in odločila sem se za 12.2.. Srečno tudi tebi. JORDI

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti