Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Kako ste? Da vam, javim, da sem se tehtala in moram povedati, da gredo kile v 4. krogu veliko težje dol kot pa v prvem...po 16. dneh sem izgubila 4,3 kg. Glavno je, da kg-ji kopnijo...res pa je, da ful telovadim zdaj v tem krogu in se resno trudim, da bi dala dol pridobljene kg-je. In kaj boste kuhale danes? Jaz bom purana narezala na kocke, prepražila veliko čebule, dodala purana, veliko narezanega korenčka, začimbe, česen... Posebej pa bom naredila sladko zelje... Zraven pa skledo radiča. Uf, bo dobro kosilo. Pridne bodite in naj vam sonček, ogreje srček. PAPA saby
Hoj, no pa smo bile "kregane" . No in tudi prav je tako, sem takoj pozabila na cmoke. Konec do nadaljenega. Danes imam sadni dan, a bom za glavni obrok jedla takolahko zelenjavno juho, seveda brez krompirja. Lep "cmokast" pozdrav atilem
Hojla! Pa ja no,sej bolje da sem jih vam že zdaj napela,ko o teh dobrotah šele premišljujete.Mal me je pač pogrelo,ko sem videla o kakšnih stvareh sanjate,zraven bi pa rade hujšale. Saj vem,da nam ni prav nič lahko,ko pa so tiste najbolj prepovedane stvari najbolj dobre,ampak kako že gre tisti rek... Jej zato,da boš lahko živel in ne živet zato,da boš lahko jedel! Želim vam veliko uspehov pri izgubljanju kilogramov! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Atilem,prav na cmoke pozabi,privošči pa si veliko cmokanja! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
hojla Res ste super punce,vas je bilo zanimivo prebrati,ko ste si prepovedano hrano metale ena čez drugo.Res, pa je ,da včasih pride skušnjava. Danes zaklučujem sadni dan ,ki je stoprocentno uspel. Jutri pa borba s prvim vodnim dnevom.Levinjav ,kot sem zapazila ,ga imaš ti tudi,bova zdržali kajne.Nekaj kilogramov sem shujšala v tem mesecu,vendar se veselim petka,da se premerim in stehtam. Bolj me skrbi vikend ,ker se odpravljam v toplice.Se bom potrudila ,da ne bom preveč grešila. Moj načrt je ,da bom veliko plavala ,šla na dolg sprehod in vmes tudi malo potelovadila. Res ne bi zapravila ,kar sem dosegla v enem mesecu truda. Vsem lep večer.Jutri se gotovo javim,ker rabim vzpodbuda,da preživim vodni dan. Čavči -pika
Pika.držim pesti,da ti bo vodni dan uspel! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Danes preživljam čisto navaden vodni dan. Spila sem že 4 kozarce vode (naši kozarci imajo 3dl). Tako, da lakote ne čutim. _Pika kako gre tebi? Piješ čajčka, ali vodico? Jaz imam tehtanje 16 februarja (ker se tehtam samo enkrat mesečno), upam, pa da sem shujšala vsaj 2 kg, če ne že več. Moj cilj je v 4 mesecih shujšati 8 do 10 kg. Upam, da mi bo uspelo. Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
HOJLA Marjetka Cvetka hvala za vspodbudo,mislim ,da mi bo uspelo. Levinjav vidim ,da ti kar gre ,tudi meni uspeva ,vendar jaz pijem čajčka,da mi je toplo,zdaj pijem kavo,seveda brez sladkorja.Ne razumem kako se tehtaš šele 16.2.2007,saj je voda enkrat mesečno.Jaz se bom jutri zjutraj stehtala in premerla,da vidim mesečni uspeh. Levinjav kdaj si začela s hujšanjem. Tako še malo in bo konec dneva,se mi kar vleče. Lep sonček vam pošiljam -pika
Že preden sem začela s 3MD dieto, sem se bolj dietetično prehranjevala in sem se odločila, da se bom pač tehtala 1 x na mesec. Od takrat 16 v mesecu. Tako, da se ne tehtam po vodnem dnevu. Na dieti sem os decembra, samo bom zaradi prekrškov v mesecu decembru, dieto malo podaljšala. Pa bomo videli kako bo. Levinjav
Tukaj sem še ena... Sem se danes odločila,da poskusim... Karakter sem,sam se vseen zavedam da bo težko. Sploh zaradi moje službe, bioritem mam čist zmiksan tko, da se po kaki nočni vrstijo napadi lakote....Bomo vidli kako bo šlo... Punce držim vam pesti, da vam uspe kar ste si zadale Isabel

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti