Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hoj, še vedno sem tu. Teža tako, tako , vendar pa je volje čedalje več. V četrtek bo 14 dni pa še vedno "samo" - 2. Pa sem vseno zadovoljna, kajti počutje je bistveno boljše. Probleme imam še vedno s tem sadnim dnevom, zato bom za glasvni obrok vključila zelenjavo. Mislite , da bo kaj narobe ? Danes sem si pa tudi sprintala nekaj receptov, vseh tistih , ki so že hujšale. Tako, da idej ne bo zmanjkalo. Jordi, pogumno naprej. Sedaj ko sva se spoznali (če se me še spomniš -Tremarje ) bova lahko tudi kakšno več rekli. Punce držte se!!! By,.... atilem
DAN! Kako ste punce? Jaz kar uredu, moram rečt, da mi kar uspeva. Danes imam škrobni dan in sem si ful zaželela jest kislo repo s krompirjem in fižolom. Se že kuha in prav omamno diši. Kako se pa tele zeljne krpice naredijo, to bi si lahko pa tudi jaz naredila,na kateri dan se pa to lahko je? Levinjav ali si se že natelovadila? Jaz danes nisem nič vadila, sva pa že šli s tamalo hčerkico na dve urni sprehod z vožičkom, ker sonček kar vabi ven, samo malo piha pa že slišim kašljanje iz spalnice kjer lepo pančka. No ja lepo se imejte vse sotrpinke, pa mejte se fajn, pa seveda veliko vodice in čajčka. LP DARJA darja2
Ja Darja sem se fino, čeprav moram sedajle šibat, ker se je moja Zalika že začelo oglašat! Levinjav
OJLA! Čao Atilem...a s Tremarja si??? Poznam tiste konce... darja2, zeljne krpice pa se naredijo čisto preprosto...no jaz jih naredit takole: posodo segrejem...dam gor žlico sladkorja, da porumeni...potem pa stresem gor narezano čebulo...narežem sladko zelje na kocke...dam še to zraven...zalijem z malo vode...solim, popram, kumino dam, česen...v glavnem začimbe po okusu... posebej skuhaš makarone ali pa testenine...in odcejene testenine primešaš prepraženemu zelju. Lp, mejte se... PAPA saby
Jordi, si že začela? Srečanje je mimo, bilo je lepo, sedaj pa se moramo res spraviti k stvari. Saj si videla, da sem tudi jaz spet potrebna strožjega režima. Saj veš, kako je to, če človek ni dovolj priden, malo tu, malo tam in katastrofa je tu. Sem pa pridna pri pijači, pijem samo nesladkan čaj, drugačnega sploh več ne morem piti, ker mi ni dober. Lp iz Mb riba-ribica
Riba-ribica, sem vesela, da si se ti oglasila. Zate ne bi rekla, da sploh hujšaš. Izgledaš čist fejst. Ja jaz imam pa probleme s kilami po drugem porodu. Kot da bi bila že več let v devetem mesesu. Pa sem že shujšala, pa je šlo vse nazaj. sedaj se odločam za ločevalno dieto. Vendar imava z možem naslednjo soboto še eno praznovanje in odločila sem se za 12.2.. Srečno tudi tebi. JORDI
O SABY, TOLE SI BOM PA JAZ JUTRI SKUHALA ZA KOSILO, KER IMAM OH DAN. NJAMI... ZA VEČERJO PA SAJ VESTE SLADICA... LP- DARJA darja2
Pozdravljene.Malo se vam moram oglasit, ne? Še vedno sem bolna, še vedno kašljam, še vedno imam glavo kot balon. Počutim se, kot, da bi plavala pod . No bo že bolje. Po eni strani pa je bolje, da sem doma, ker drugače bi morala na bolniško. Drugače pa imam OH dan. Za kosilo sem jedla segedin, meso sem dala vstran, ter kos kruha, za večerjo pa kos marmornega kolača, po katerem mi je zdaj slabo. Jutri imam vitaminski dan, ki se ga že zelo veselim. Še vedno pa mi ne paše jest, tako da ne bi smelo bit problemov. Upam, da tale viroza hitro mine in da bom začela tudi telovadit. Imejte se lepo, veliko volje vam želim in veliko uspeha. Lahko noč. fakin712
Hojla! Jaz pa sem si včeraj naredila polnozrnato pogačo. Približno 15 dag polnozrnate moke sem primešala pecilni prašek in narezan drobnjak,dolila toliko vode,da sem dobila voljno testo.Naredila sem nekakšen hlebček in ga spekla.Zraven sem jedla kislo zelje z veliko česna in par kapljic bučnega olja. Fakin,tebe je pa pošteno zdelalo.Upam,da ti bo kmalu bolje. Punce,ki ste na začetku ali pa boste kmalu začele,kar pogumno.Nč se bat! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Ojla, Saby nisem s Tremarij, ampak tam sem bila na srečanju in spoznala Jordi in Ribo-ribico, ki se tudi tule javljata. Drugač sem iz dneva v dan boljš . Najboljš je zjutraj, ko oblečeš hlače pa so ti v pasu "že na lauf". Jupi!!!! Fakin tebe je pa oreng zdelala tale bolezen, saj si bolna že več kot en teden !!!!! Hitro se pozdravi!!!! Aja punce še nekaj, prosim za pomoč - svaljki, cmoki in take zadeve , a pridejo sploh kdaj v poštev- mogoče skutini cmoki na beljakovinski dan ? Ne vem a razmišljam prov ??? Tak zaenkrat bo dovolj, se javim , ko bo na tehtnici sprememba ... čau bau atilem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti