Ločevanje živil 90. dni - 5. del

oj Lep večer želim. Mal sem pokukala,mam sicer mal krize.Danes imam sadni dan,pa me zdaj malo zvija,bi kaj dobrega,zato sem se rajši odpravila kaj napisat,da pozabim. Nalivam se s čajem in upam da bom zdržala. Jutri pa mesek in solata,tko da bo vse poplačano. Darkad,vem kako je ,če se že mal dobro počutiš,ležanja je hitro konec,ampak vzrajaj in se dobro pozdravi,drugače se ti bo bolezen vrnila. Zdaj se bom odpravla še malo telovadit potem pod tuš malo pred tv ina spat Jutri pa v nove borbe naprej. Lepo se mejte in veliko se smejte. čao -pika
Ojla, -pika, držim pesti, da ti večer mine čim hitreje in brez prehudih skomin Glede ležanja imaš prav, včeraj sem bila malo preveč poskočna, danes pa , cel dan sem preležala in predremala, moji so lepo poskrbeli zame in šli na smučanje, mi je bilo kar žal, ko je bilo pa tako lepo vreme! Pa drugič. Lep večer vsem, jutri pa prijetno nedeljo, lp darkad
Lep pozdrav Čeprav je minilo že nekaj mesecev ko sem jaz končala z dieto še vedno berem neredno vendar spremljam ta forum.Punce zdržite ker se vam poplačalo ko boste ugotovile koliko kg ste shujšale.Jaz sem shujšala 27 kg verjeli ali ne pa sem presrečna,čeprav je do idealne teže še nekaj kg preveč vendar še zdaleč ni toliko več kot pred dieto.Veliko poguma in volje. Suzana Kersu
Dober večer voščim. Kersu pozdravljena med nami. Čestitke za izgubljene kilograme. Kako ste kaj moje sotrpinke? Darkad tudi jaz sem včeraj malce preveč hrabro postopala po stanovanju, danes pa sem. Ja to je pa tisto, ko ne znamo bit pri miru, če se le malo bolje počutimo. Moškim ni problem takole ležati, niti kadar so popolnoma zdravi. Drugače pa imam B dan in še vedno nobenega apetita. No saj nič zato, bo uspeh na tehtnici potem boljši. Nalivam se s čajem, da je joj, potem mi pa jest ne paše. Pika upam, da ti je uspelo zdržat še preostanek večera ob sadju in. Imejte se lepo, veliko uspeha in mirno noč želim vsem. LP! fakin712
Hojla! Kaj je zdaj bolnice srboritne,ne morete bit pri miru,pol je pa hudo,kaj.Ne ga no lomit,pozdravte se čimprej,da boste se lahko še malo snega naužile,preden ga bo sonce stopilo. Kersu,bravo,takšne poste potrebujemo tukaj gor,od punc,ki jim je uspelo.Seveda bi bile še vesele,če bi malo opisala,kako poteka tvoje prehranjevanje zdaj. No,mejte se lepo,jaz grem kuhat,sam po en recept sem skočila na Kulinariko,pa sem še malo sem pokukala. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene Darkad in Fakin hvala za vspodbudne besede.Očitno je pomagalo,nisem grešila in sem zelo vesela,da mi je uspelo.Res pridejo dnevi ,ko pride manjša kriza,ampak vztrajat je treba kajne punce.Nam bo uspelo . Darkad in Fakin,kar pridno počivajta,da se čimprej pozdravita,ampak pojejta pa vseeno kaj,drugače bo potem kriza. Pri meni je danes B dan in se že pečemesek inoziroma solata. Popodan pa greva z možem na en dolg sprehod,saj sonček prav prijetno vabi.Tako bo dan hitro naokoli,jutri pa spet kot ponavadi težko v službo. Vsem želim lepo nedeljo LP -pika
Pozdravček še od mene! Odločam se za ločevalno dijeto, ker mi je zelo všeč način prehranjevanja. Rada imam krompir. riž, testenine, slaščice.... in kriza s kolami je tu. Če bi lahko bi shujšala za 40kil. Ja res. Zto mi prosim povejte, ali je bila katera res tako uspešna, jaz pa obljubim, da bom postopoma prebrala vsa sporočila na to temo. JORDI
Lep pozdrav Jaz sem imela 104 kg.Po 90 dnevni ločevalni dieti 77 kg.Zelo lep uspeh čeprav je do idealne teže še nekaj kg preveč.Moram povedati kg so se kar topili sama nisem mogla verjet.Res da včasih kakšna kriza.V mojem času diete je bilo v družinskem in prijateljskem krogu polno raznih praznovanj.Toda trdno odločena in prepričana da želim izgubiti kg se nisem pregrešila niti enkrat.Moram vam povedati da sem si vzela tudi čas za nekaj telovadbe kar si prej nisem ,tako da je uspeh še vidnejši.Zdaj je potrebno vzdrževati to težo ne se spet zrediti kar je težje kot pa shujšati.Jaz sem začela z dieto 1.februarja 2006 torej bo čez nekaj dni eno leto.Zredila sem se 1,5 kg kar pa v enem tednu odpravim in to z ločevanjem živil in z sadnim dnevom,zdaj mi še uspeva. Kersu
jORDI pozdrav,Začni ,samo začni potem se pa prebijaš iz denva v dan.Jaz nameravam shujšat 50kg in močno upam ,da mi bo uspelo. Korajža velja pa veliko dobre volje. Radi in lepo seimejte ursa40
Jordi, pozdravljena. Kar k dieti se spravi, nič odlašat, ker ti bo potem še težje. Saj to v bistvu ni dieta, ampak način prehranjevanja ( vsaj zame ). Meni je bilo prvih 14 dni najtežje, potem pa nisem imela nobenih problemov več. Seveda je prišla kakšna kriza vmes, to pa je bilo tudi vse. Ko ti zalaufa, te noben bog več ne prepriča, da bi kako drugače jedel. Jaz sem zdaj v drugem krogu in sem kar uspešna, čeprav vsak nov krog je težji, ker že veš kje so bljižnice, da najlažje grešiš. Veliko uspeha ti želim, podpore pa ti tukaj sigurno ne bo manjkalo. Ja Marjetka cvetka imaš prav, da ga takole lomimo. Jaz sem danes sicer malenkost bolje, a sem spet kuhala kosilo, ker drugače bi bila na jedilniku zopet pečena jajca. Ta pa niso zdrava za holesterol, pa še po programu niso. No imejte se skrajno lepo, veliko volje vam želim in veliko popijte. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti