Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka, bravo, ko ste že pri avtomatu za peko kruha, tudi jaz ga priporočam, umislila sem si ga, ko sem začela z dieto. Mislim, da sem v preteklem letu samo parkrat kupila kruh, se kar navadiš in razvadiš, da ga pečeš doma. Moko sicer kupim v mlinu, potem pa ustvarjam. Dopoldan sem naredila pirine široke rezance, zgledajo v redu, kakšni so, pa ne morem povedati, ker jih nisem poskusila, čakam, da pride kdo domov, da bo poskusni zajček... Zdaj grem pa v posteljo, ker imam glavo kot balon, lep vikend in lp darkad
Oj. No zdaj se pa še jaz malo javljam, spet je minilo kar nekaj časa odkar sem se vam hujšaricam kaj oglasila. Kot prvo vas vse lepo pozdravljam in želim čim več minusa pri kilah in čim vem izgubljenih cm, meni zdele že kakšne tri tedne ni šlo dol niti ena kila, jest ne vem a je to normalno pa tako se matram in prav nič ne grešim, no ja včasih mi kakšna žlička skutke uide v usta, ko hranim mojo 8-mesečno hčerkico, ki je pa tudi postala že pravi hudiček, zdaj se je začela plazit in jo lovim po celem stanovanju. Ful se mi zdi, da gre ta čas tako hitro joooj, glih kar bo treba nazaj v službo, pa tako je lepo doma. No ja upam, da bojo kile šle še kaj dol, ker se jih moram znebit še kar precej. Prvi mesec je šlo kar hitro, zdaj pa nič. Pa telovadim tudi redno pilates vsak dan pa celo lavfat sem se spravila s ta večjo punco, kar ne morem verjet, da je pri meni tudi to možno. No punce jaz sem se razpisala pa se spet kaj javim, ve pa bodite pridne še naprej pa lep pozdrav prav vsem, ki ste tuki gor. PA PA darja2
fAKIN 712 ,malo sem prebirala poste za nazaj ion sem videla tvojega ko praviš ,da maš Š dan in ,da boš naredila krompirjeve polpete. Mi poveš kako se jih naredi. btw--stehtala sem se po petih dneh (nisem zdržala več) juhuhuhuuh 1,70kg manj. LP ursa40
Hojla! No,Darja in prav nič se ne sekirat,če še kakšen teden ali dva ne blo šlo nič dol.Potem pa boš nekega dne stopila na vago in boš prav prijetno presenečena.To,da se teža drugi mesec ustavi je čisto normalno in prav takrat je treba najbolj vztrajat.Marsikdo konča dieto ravno v teh kriznih dneh in to je zelo narobe,kajti kmalu začnejo kilogrami spet izginjati. Tako da nič ne bodi zaskrbljena,samo potrpljenje imej in tvoj trud bo kmalu poplačan. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Še nekaj kupila sem pesto z a testenine za jutri ko mam OH dan.P a mi nekaj ne paše najbolj .Je kakšna finta kako ga priraviti????? Hvala. Lepo pa radi se i mejte. ursa40
Ursa 40,bravo!Le tako naprej.Dve kili v petih dneh,mislim da je to kar pravi tempo izguljanja kilogramov,preveč naenkrat tudi ni dobro.Počasi pa sigurno,četudi malo dlje traja.Pa kaj potem.Važno je,da ste končno naredili nekaj zase,za svoje zdravje in dobro počutje.Z vsakim izgubljenim kilogramom še boste počutili bolj čudovito in boste ponosni sami nase in svet se vam bo nenadoma zazdel lepši. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Ursa40, imaš ZP. LP! fakin712
Marjetka cvetka, ti pa vedno znaš vsakega v dobro voljo spravit, zdajle si mi dala še več elana in vem, da ne bom nič grešila, če pa že bom imela namen se bom nate spomnila in ne bom grešila, bom zdržala do konca, saj pri meni je rezultat že kar viden in ne bom obupala. Hvala ti Marjetka cvetka, si zelo prijazna oseba in takšna tudi ostani,pa lepo nočko vsem pa radi se imejte, kot pravi levinjav. Fakin in Darkad vidve se pa čim prej pozdravita, Levinjav upam, da je tvoj prst že OK. PA LEP VIKEND darja2
SAJ SE BOM VEČKRAT VAM OGLASILA OBLJUBIM. SAMO PRI MENI JE PROBLEM, DA SE TOOOK MATRAM S PISANJEM, POL URE PIŠEM ENO SPOROČILO, NI KAJ TUDI ZAČETNIKI SO MED VAMI, PISANJE MI GRE BOLJ POČASI AMPAK SE BOM POTRUDILA, A PRAV? darja2
Darja, nič se sekirat, saj ne vidimo ali pišeš z enim prstom ali z vsemi desetimi[;) Še dobro, da ti ne vidiš, koliko časa drugi pišemo... Še moja izkušnja; v drugem mesecu diete je teža nekaj časa kar stala, potem se je kazalec na tehtnici hitro pomaknil navzdol. Ti kar pridno vztrajaj. Joj punce, ful se dolgočasim, nisem navajena bit bolna! Nič ni prijetno, me že kregajo, ker kar naprej nekaj brkljam zraven pa godem, kako mi je hudo! Lep večer še naprej, lp darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti