Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Sej vem, da lahko pijem čaj nesladkan... to ga tko al tko vedno pijem (zeleni čaj z okusom mete ali pa z okusom jasmina). Samo sm hotla bolj na vodi bit, pa mi nekak ni ratalo, ampak sm ponosna nase da sm kukr tok preživela tale mučni vodni dan. No pa sej ni tko hudo, še sploh zato k tlele preberem vas pa sm prec bolj motivirana in zagnana A jutri je pa polna luna? hmmm... to bi se tut splačal ane Ne ne.. ne bom pretiravala.. jutr kr lepo mesek al pa jogurtek.. še ne vem kaj bom. Strelca
Preživela sadni dan čisto brez problema, ker se me očitno nekaj loteva, tako, da tudi teka nimam velikega. Mislim, da bom še kakšno gripo dobila. Nekako mi res ne paše jesti, pa tudi migati ne, tako, da me ne srbi jutrišnji dan, ker bom itak samo pila topel nesladkan metin čaj, tako, da se mi malo pomiri moje boooogo grlo. LP Levinja Levinjav
Darkad, jaz sem na vzdrževanju, drugi krog sem zdržala samo en mesec... Kljub temu sem zadovoljna, da imam kilograme na vajetih, teža enaka kot lani takle čas. Skarni1, bravo obema. Strelca, ti pa si faca. Važno, da ti je uspelo! Riba-ribica, ti kar nadaljuj, rezultati še pridejo. Levinjav, upam da je z grlom boljše, gripa pa naj se ti na daleč izogiba. Rožica, kako pa gre tebi? Kako pa sta kaj naši srečki nosečki Encijan in Tejčica? jankica
Levinjav rezultati ???????" Kako ti gre samo ob vodici in čajčku ? darja2
Darja2, mi gre čisto o.k., ker sem fino prehlajena in z vročino , tako, da mi čisto paše samo topel čajček. Tehtala se pa ne bom danes, ampak šele 16 v mesecu, ker se že tri mesece tako tehtam, da ne postanem odvisnica od tehtnice, ker potem bi izgubila voljo. Danes samo poležavam na kavču in se cartam s svojo Zalo, samo upam, da ne bom še ta malo kaj okužila. Se mi zdi, da mi je zaradi diete in kar precej športanja malo imunost padla . Pa še menstruacija se mi je prestavila za 5 dni. A ima katera izkušnje s tem? Pozdravčke od malo bolne in tečne levinje. Levinjav
Evo jst po enem mesecu diete in prvem vodnem dnevu tehtam 4 kg manj. V cm se mi pa kar veliko pozna, neb rekla da samo 4 kg. Po kg se mi zdi da sm full malo zgubila Strelca
Jankica hvala za vprašanje. Meni gre dobro, danes sem na vodi. Sem bila včeraj sadna danes pa je luna, pa sem raje danes izpeljala vodo. Drugače pa jeza mano en ZELOOOO GREŠEEEN VIKEND. Sicer količinsko ni bilo veliko, je bila pa nedelja vsejeda. Malo sem se tudi zaradi tega odločila v ponedeljek za sadje in ne vodo. Strelca čestitam, jaz bom svoje preverila jutri. Ampak upam da bo tam nekje, ker sem tudi jaz ful malo izgubila. Do včeraj - 3 kg. Ampak mislim, da se bo še luna in vodapoznala kakšen kilogram, ki pa ga navadno hitro pridobim nazaj. Saj veste kako to gre. LP.
Danes sem bila beljakovinska in je teklo kot namazano. Jutri je škrobni dan in se bo tudi dalo kar zdržat. Zdaj sem se že navadila na drug ritem in kar gre. Strelca saj 4 kilograme v mesecu dni ni malo. Boljše, da se hujša počasi kot prehitro, ker potem še hitreje dobiš kilograme nazaj. Boste videle punce saj bo šlo. Jankica zelo si pridna na vzdrževanju. Res je drugi krog veliko težji od prvega, ampak kar gre. Rožica, tudi ti si pridna. Samo da gredo kilogrami dol in ne gor, pa je super. Levinjav ti pa se hitro pozdravi. Izgleda, da ti je imunski sistem malo oslabel. Glede menstruacije pa je lahko vzrok izostanka dieta, ali pa ste spet kaj ušpičili. Punce držite se in lepo preživite večer, pa se tipkamo jutri. LP! fakin712
Fakin nismo nič ušpičili, dobila menstruacijo ampak 5 dni prepozno!! he, he,...No danes mi gre malo na bolje, ampak apetita pa še ni pravega..., tako, da mi včeraj sploh ni bilo težko brez hrane. Danes pa spet beljakovine.... Levinjav
lp vsem skupaj me veseli, da vam gre, ste mi ful face vse, ki vztrajate, js se kr nekako ne morem odločit. Darkdad stran nazaj sem zasledila, da sta ti suzika in darja2 poslali nekaj o pilatesu, pa me zanima, če bi js tudi to lahko dobila. pilates obožujem in me zanima vse v zvezi z njim, še posebno vaje!!! sam da se kuha..

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti