Pozdravljene, punce!
Danes mineva od začetka diete, ki sva jo pričela skupaj s fantom, že 84. dan. Res je, kar hitro je šlo vse skupaj, zato sporočam vsem puncam, splača se vztrajati in potruditi, tako da ...
Draga Marja, tudi mene je darilce skupaj z revijo Rina navdihnilo, da sem se po dooolgem času zopet izmerila. In kaj ugotovila? Po celem telesu sem skupaj izgubila kar 66 cm?!?! Nisem mogla verjeti izračunu, a ko preizkusim hlače izpred nekaj mesecev, ko sem ji nazadnje nosila in nič ožala, ugotovim, da je to pa le res. Mislim, da so to super rezultati, ki so hkrati tudi "posledica" vaj pilatesa, ki je postal že kar moj vsakdanjik. Zato punce ... vse, ki še vedno oklevate, pričeti ali ne, takoj pričnite!!! Vaje niso nič težkega ali stresnega, prav sproščujoče so in priporočam jih vsem, tudi mladim mamicam ...
Danes imava s fantom škrobni dan in že pripravljava slastno rižoto z basmatim rižem in grahom ter sestavljeno solato iz rdečega- in rumenega zelja ter korenčka ... na koncu seveda še zelenjavna juhca in to je to ... mmmmmmm, komaj že čakam?! In ker med tednom kuham jaz, danes še posebej omamno diši iz kuhinje, ko kosilo pripravlja moj fant. Jaz pa si vzamem čas, da malce pobrskam po našem skupnem forumu in dodam stavek ali dva ...
Hja ... še sedem dni in zaključiva prvi krog, sledi 90-dnevno vzdrževalno obdobje, potem pa znova ... se že veseliva in delava načrte kako in kaj spomladi, ko naju čakajo nakupi in zamenjava garderobe.
In da ne bom predolga, še nasvet. Seveda pride kakšen dan, ko te zvije volčja lakota - vsakemu se zgodi - no, in takrat se poskusim pregrešiti čim bolj zdravo. Kaj to pomeni? Vedno imava s fantom na zalogi veliiiko korenčka. Tako si olupim enega ali dva, ju počasi grizljam in skušnjava hitro mine ... Zvito, a ne?! :)
Pa lepo nedeljo vam želim,
SuziKa
Suzana KARNIČNIK