Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ne, ne, nikar ne obupaj darja!!! Bodi vztrajna in verjemi, da se bodo sčasoma pokazali rezultati in boš še kako ponosna nase! V hladilniku najdeš tolažbo le za trenutek, v naslednjem trenutku pa se sovražiš zaradi tega, ker si spet podlegla in se pustila zapeljati tako banalni zadevi, kot je hrana. Ampak saj to veš, a ne? rafaella
Darja2 jaz bom v torek imela prvi vodni dan, tako, da zaključujem prvih 30 dni. Ja fakin in jaz očitno težko preživljava sadne dneve, vendar gre. Danes je končno beljakovinski dan. Darja2 jaz se ne tehtam vsak teden, ker bi v nasprotnem primeru postala obsedena od tehtanja. Dala sem si datum na katerega se tehtam in to je 16 v mesecu in pika. Tako, da sem prejšnji mesec (ko sem začela z dieto in sem bila na dieti komaj 10 dni), bila prav presenečena nad rezultatom -3 kile v tistih 10 dneh, tako, da komaj čakam 16 tega meseca, vam sporočim rezultat. Se že da opaziti, mi je ravno včeraj moj mož rekel, da se mi je "ta zadnja" kar lepo zmanjšala...... Tako, da mi tudi takšne umesne in neumesne pripombe dajejo moč, da grem naprej. Drugi teden pa bom pospešeno začela poleg fitnessa dodajat še vaje pilatesa, pa ni hudič, da nebi prišla na želeno težo. Držite se punce, držita se Fakin712 in Darja2, boste videla, ko bo konec kakoooooooo bomo zadovoljne. Pa smejte se in lepo se imejte. Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 01. dec 2006 17:16:53
Vse nove in stare pozdravljene! Naj vam napišem, kaj se mi je danes zgodilo in se ves čas že sama pri sebi po malo "muzam." Tiste, ki smo naročene na revijo Rina, smo za darilo dobile meter. V reviji pa piše, koliko mora imeti ženska normalno okrog pasu. Sevega jaz sem se šla takoj merit in seveda sem veliko čez. Jutri pa potrujem za dva dni na predbožični Dunaj. Mož pa me je takoj vprašal zakaj se merim in v isti sapi si je že sam odgovoril: a, ja če greš na Dunaj, moraš pustiti pa trebuh zunaj !!!!! marja
Marja, !! Prijeten izlet in uživaj!! Lp darkad
Marja, uživaj na izletu, ampak toplo se obleči, ker je tam običajno zelo mrzlo. riba-ribica
Zdravo, punce, kaj ste že tako shujšala, da ste kam padle? Kmalu bo 24 ur, ko ni nobena nič napisala. Ste vse na izletih? Ali pečete piškotke za praznike? Enega poskusit in nič več! Samo slikice gledat! Šalim se, v testo sem dala tako velike koščke čokolade, da sploh ni šlo na tanko razvaljati. Tiste, ki to berete, verjetno mislite, da sem zgrešila forum, ampak nisem. Pohvaliti se moram, da vsak večer pridno kolesarim, cca 20 km, 400 kalorij porabljenih, včeraj prvič 500. Suha pa še nisem, tudi obupala še nisem in se še kar trudim. Trenutno se trudim s kozarcem vode, bilo jih je že kar nekaj danes. Napišite še druge kaj, da bo kaj brati in bo naš forum v akciji riba-ribica
Riba_ribica, malo je kriv vikend, malo pa otroci, saj veš, da je vedno delo z njimi. Včeraj sem imela škrobni dan, ki sem ga prav lepo preživela, danes je OH dan in jaz si bom privoščila malo čokolade, jutri imam sadni dan in potem je moj prvi vodni dan, bom videla kako ga bom preživela. Tudi jaz migam sicer v fitnessu, ta teden ko pride pa še doma z vajami pilates, toliko za zdaj me že moja ta velika pikica kliče. Levinjav
Nedelja je, počasi se lotevam kuhanja nedeljeskega kosila z juhico, krompirčki in pohančki, jaz pa imam sadni dan... Pihhhh... rafaella
Pozdravljene, punce! Danes mineva od začetka diete, ki sva jo pričela skupaj s fantom, že 84. dan. Res je, kar hitro je šlo vse skupaj, zato sporočam vsem puncam, splača se vztrajati in potruditi, tako da ... Draga Marja, tudi mene je darilce skupaj z revijo Rina navdihnilo, da sem se po dooolgem času zopet izmerila. In kaj ugotovila? Po celem telesu sem skupaj izgubila kar 66 cm?!?! Nisem mogla verjeti izračunu, a ko preizkusim hlače izpred nekaj mesecev, ko sem ji nazadnje nosila in nič ožala, ugotovim, da je to pa le res. Mislim, da so to super rezultati, ki so hkrati tudi "posledica" vaj pilatesa, ki je postal že kar moj vsakdanjik. Zato punce ... vse, ki še vedno oklevate, pričeti ali ne, takoj pričnite!!! Vaje niso nič težkega ali stresnega, prav sproščujoče so in priporočam jih vsem, tudi mladim mamicam ... Danes imava s fantom škrobni dan in že pripravljava slastno rižoto z basmatim rižem in grahom ter sestavljeno solato iz rdečega- in rumenega zelja ter korenčka ... na koncu seveda še zelenjavna juhca in to je to ... mmmmmmm, komaj že čakam?! In ker med tednom kuham jaz, danes še posebej omamno diši iz kuhinje, ko kosilo pripravlja moj fant. Jaz pa si vzamem čas, da malce pobrskam po našem skupnem forumu in dodam stavek ali dva ... Hja ... še sedem dni in zaključiva prvi krog, sledi 90-dnevno vzdrževalno obdobje, potem pa znova ... se že veseliva in delava načrte kako in kaj spomladi, ko naju čakajo nakupi in zamenjava garderobe. In da ne bom predolga, še nasvet. Seveda pride kakšen dan, ko te zvije volčja lakota - vsakemu se zgodi - no, in takrat se poskusim pregrešiti čim bolj zdravo. Kaj to pomeni? Vedno imava s fantom na zalogi veliiiko korenčka. Tako si olupim enega ali dva, ju počasi grizljam in skušnjava hitro mine ... Zvito, a ne?! :) Pa lepo nedeljo vam želim, SuziKa Suzana KARNIČNIK
66 cm je ogromno! Iz vsega srca ti čestitam! Koliko to znese v kilogramih? rafaella

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti