Živjo!
No tudi za mano je "vodni dan". Pojedla sicer nekaj mandarin in malo grozdja, vendar sem se prepričala, da je to vodni dan...
JEEEEE MIKLAVŽ me je razveselil.
Rezultati so odlični po vodnem dnevu -4,7 kg. Nisem pričakovala toliko.
Zdaj pa najtežji del to številko obdržat, ker se dobro zavedam da ti kilogrami niso reslni in da bodo kmalu spet malo narasli.
Sem se pa slabo počutila, bolel me je želodec, no prej pekel kot bolel. Danes pa se mi zelo moti. Nevem mogoče sem prehitro vstala, sem skoraj padla, tako se mi je zmotilo.
Tudi cm so zadovoljivi, drugače mi je vseeno za številke, sem se pa razveselila, da so mi hlače, ki sem si jih lani kupila spet malo bolj komot. :) Čeprav so bile že sumljivo opete in so se že nekako izmikale temu da jih oblečem.
Tako me spet vleče da bi nekaj pekla, vendar mislim da je bolje da nič ne pečem, ker so me zadnjič medenjaki tako premamili.
Tudi sam razmišljam o pilatesu, pa se nekako ne morem odločit in začet. ker imam zelo malo prostora in me ovira že ko delam trebušnjake. Bolje bi bilo da na pišem, ČE delam trebušnjake. :)
Sicer pa vsak izgovor je dober saj poznate to,...
Jaz bom danes B. Verjetno bom malo priredila ta dva dni in bosta oba B in potem sadje, da pridem na pravi ritem z vami. Bimorala imeti v ponedeljen vodo, pa sem jo prestavila, saj veste zakaj, sem že omenila.
Kalipso najtežje je začet. Potem vstrajat je veliko lažje, ko se telo po nkej dneh navadi ritma,....
Začni mi tu na forumu ti bomo v podporo. Jaz sem še vedno mnenja da je bolje začeti zdaj in imeti 2-3kg manj po novem letu, kot nekaj kg več. Sicer pa je ta dieta takšna da se ti v prazničnem času ni potrebno odreči ničemur, le na previ čas počakaš.
Imam prijateljico, ki komaj čaka, da bo novo leto in z njim nove zaobljube, kako bo hujšala,.... Pa že zdaj obe veva, da bo po novem letu tehtala veliko več, ker res nekontrolirano je. OZ. se baše. Nikakor je ne morem prepričati, da naj se vsaj zdaj do božiča pazi,....
Sicer pa je vsak svojega telesa gospodar.
Bodimo dobri gospodarji!!!!!
Punce gremo naprej!
LP. Rožica.