Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja jst mam tut že vse cd-je iz neta dol potegnjene od pilatesa, samo moj dragi mi jih more na dvd zapečt, ker ga jst nimam. Tko da se bom potem lahko po dnevni metala in raztegaovala Strelca
ČAO PUNČICE. Kako ste kaj danes, a ste kaj nastavile Miklavžu? No jaz sem pa danes sadna- spet. Joj kolk mi je ta dan težko preživet, no pa bo že nekako. Jaz sem se ravnokar natelovadila in mi je super ful mam rada tale pilates in mi ni prav nič težko se dat na tla in začet migat pa še tolk fajn se pol počutim pa tudi sama pri sebi sem že opazila spremembe, kakšen cm je že manj, ker vidim po hlačah. No ja tako naprej pa bomo na koncu vse vesele in zadovoljne in presrečne. A je tako. Čeprav pa morm rečt, da me kar malo skrbi božič, novo leto, januarja moj rojstni dan. Kako se bom uprla dobrotam. Za božič že vem, da bom morala kuhat še za žlahto od mojega fanta, jaz bom pa tisti dan imela sadje. Jaooooo. No ja bo že. Fajn se imejte punce ti levinjav pa čimprej okrevaj. Glede menstruacije mam pa tudi jaz probleme veš, ne vem zakaj, po porodu sem imela kar redno zdaj je pa prejšnji mesec sploh nisem dobila, pa nismo nič zakuhali sem naredila test pa ni. Hvala bogu. Pa ne vem, če je to zaradi diete. LP darja2
Živjo! No tudi za mano je "vodni dan". Pojedla sicer nekaj mandarin in malo grozdja, vendar sem se prepričala, da je to vodni dan... JEEEEE MIKLAVŽ me je razveselil. Rezultati so odlični po vodnem dnevu -4,7 kg. Nisem pričakovala toliko. Zdaj pa najtežji del to številko obdržat, ker se dobro zavedam da ti kilogrami niso reslni in da bodo kmalu spet malo narasli. Sem se pa slabo počutila, bolel me je želodec, no prej pekel kot bolel. Danes pa se mi zelo moti. Nevem mogoče sem prehitro vstala, sem skoraj padla, tako se mi je zmotilo. Tudi cm so zadovoljivi, drugače mi je vseeno za številke, sem se pa razveselila, da so mi hlače, ki sem si jih lani kupila spet malo bolj komot. :) Čeprav so bile že sumljivo opete in so se že nekako izmikale temu da jih oblečem. Tako me spet vleče da bi nekaj pekla, vendar mislim da je bolje da nič ne pečem, ker so me zadnjič medenjaki tako premamili. Tudi sam razmišljam o pilatesu, pa se nekako ne morem odločit in začet. ker imam zelo malo prostora in me ovira že ko delam trebušnjake. Bolje bi bilo da na pišem, ČE delam trebušnjake. :) Sicer pa vsak izgovor je dober saj poznate to,... Jaz bom danes B. Verjetno bom malo priredila ta dva dni in bosta oba B in potem sadje, da pridem na pravi ritem z vami. Bimorala imeti v ponedeljen vodo, pa sem jo prestavila, saj veste zakaj, sem že omenila. Kalipso najtežje je začet. Potem vstrajat je veliko lažje, ko se telo po nkej dneh navadi ritma,.... Začni mi tu na forumu ti bomo v podporo. Jaz sem še vedno mnenja da je bolje začeti zdaj in imeti 2-3kg manj po novem letu, kot nekaj kg več. Sicer pa je ta dieta takšna da se ti v prazničnem času ni potrebno odreči ničemur, le na previ čas počakaš. Imam prijateljico, ki komaj čaka, da bo novo leto in z njim nove zaobljube, kako bo hujšala,.... Pa že zdaj obe veva, da bo po novem letu tehtala veliko več, ker res nekontrolirano je. OZ. se baše. Nikakor je ne morem prepričati, da naj se vsaj zdaj do božiča pazi,.... Sicer pa je vsak svojega telesa gospodar. Bodimo dobri gospodarji!!!!! Punce gremo naprej! LP. Rožica.
ojla rožica, sej stvar je v tem, da se js čisto premalo gibam, lani sem hodila na pilates, ki ga obožujem in tu pa tam še v fitnes, letos pa imamo drugo voditeljico in mi niso njene vaje všeč in sem rekla, da bom delala doma ker itak znam in imam žoge in to. pa se kr ne lotim. sem kr en VELIK LENUH . in še to je,da sem po 12 letih nehala jest hormonsko-kontracepcijske pilule (naslednje leto bomo začeli delat otroke ) in sem se začela malo rediti. dol bi rada dala kakih 6-7 kil in sem rekla, da je treba vzet se malo v roke. in sem malo začela brat tale vaš forum, ker ta način prehranjevanja poznam, samo je notri dosti stvari, ki mi niso bile čisto jasne. je treba dosti samodiscipline, to pa je stvar, ki meni dela probleme . no bomo vidli darja2 in suzika - kaj vaju lahko prosim za tisti info o pilatesu na netu, ki sta ga dali darkad? lp vsem sam da se kuha..
Kalipso, več o Pilatesu si lahko prebereš na straneh 530 in 539 ... Hja ... po včerajšnjem sadnem dnevu in današnjem vodnem, mi ne gre tako slabo, sicer je pred mano še ves dan, a mislim, da bo kar hitro pri koncu. Danes se namreč odpravljam v MB, v bolnico na obisk k sestri, potem pa malce po trgovinah ... seveda brez vode nikamor!!! Lep pozdrav vsem in na slišanje ;) SuziKa
Kalipso, samo informacije smo izmenjale, ker Suzika in Darja2 že dlje časa prakticirata pilates in ga priporočata. Jaz sem potem samo pobrskala po internetu in našla vaje. Nisem si pa še vzela toliko časa, da bi vse pogledala. Danes mi je prijateljica posodila knjigo in CDje, s tem se bom ukvarjala bolj konec tedna. Včeraj je tudi meni uspel moj vodni dan, itak sem bila cel dan v službi, tako ni bilo časa za lakoto. Zjutraj sem se tehtala, po dobrem mesecu dni "na vzdrževanju" še 1,5kg manj, kar me zelo veseli. Levinjav, veliko zdravja, ostalim pa vse lepo in LP! darkad
Veš Kalipso, jaz imam pilates original in ti ne znam svetovat kje na netu je. Jaz sem ga kupila pri top shop-u na TV in zraven dobila tudi elastičen trak in cd z vajami s trakom, te so mi pa najboljše. darja2
En del vaj pilatesa si lahko ogledate na telem naslovu, ampak ni winsor pilates. http://beauty.expertvillage.com/interviews/pilates.htm Drugače pa dobro prikaže osnovne vaje. Levinjav
Na hitro sem pogledala izposojeno knjigo o pilatesu in mislim, da je nekaj podobnega kot jo imaš ti, Darja2, ker je priložen tudi trak. Videti je precej zanimivo, vendar si moram vzeti več časa in jo v miru prelistati in pogledati. Kalipso, ti bom od doma poslala link. LP darkad
No, me je že Levinjav prehitela. darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti