Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene. Danes imam vitaminski dan in mi še kar uspeva. Upam,da bo tako do večera in ne bom omagala. Spila sem že toliko vode, da mi kar klokota v trebuhu. Jutri pa se vam zopet oglasim. Veliko uspeha še naprej. Levinjav tebi pa še posebno veliko sreče ob vodici LP! fakin712
Ammm.. kaj pa če ti ni všeč vodni dan? Strelca
He, he, kako to misliš če ti ni všeč vodni dan??? Saj ga moraš preživeti a ne??? No ja saj so v celi dieti le trije takšni dnevi, bomo pa ja že kako. Samo žabe se mi bodo jutri zaredile v trebuščku od toliko tekočine, he, he,..... Vam sporočim rezultate. Tudi tebi Fakin712 veliko sreče pri vodici!! Levinjav
joj ni mi všeč.. sm spila že dva čaja, sej vem da neb smela, sam me je res zebe že celi dan. joj še malo pa bo konec današnjega dne.. naj mine čimhitreje!!! Strelca
Zakaj pa ne bi smela spiti dva čaja, a sta bila sladkana al kaj?? Levinjav
Pozdravljene drage moje! Strelca - na "vodni" dan lahko piješ samo vodo, ali vodo z dodatkom sveže iztisnjene limone, ali nesladkan čaj, niso pa priporočljivi razni sadni sokovi in sladke gazirane pijače. Jaz običajno pijem vodo ali mineralno vodo z limono - sama voda mi nekako ne gre dol ! Jutri se bom pridružila Levinjiv pri vodnem dnevu - je polna luna. Suzika in Darja2 hvala za info o pilatesu - včeraj sem si vso zadevo snela iz interneta, priznam pa, da nisem imela časa vsega prečekirati - kolikor vidim, so vaje lušne in ne bi smelo biti težav. Suzika, bravo za tako lep uspeh!! Res sta bila pridna, da sta že v prvih treh mesecih tako shujšala!! Verjetno pomaga, ker sta dva... Jankica, ali si ti že na vzdrževanju? Riba-ribica ali vsak dan kolesariš? Jaz sem med tednom zjutraj po pol ure na orbiju, ob sobotah grem pa tečt, med tednom zjutraj mi časovno ne uspe več. Pa bi bilo pametno, ker je december nevaren mesec: ... Na novo pridruženi Lennca in Rafaella - dobrodošli na našem forumu! Tako, zdaj grem pa pečt piškote (medenjake) Lepo se imejte in bodite pridne, saj veste, kmalu bo Miklavž! LP darkad
Oj jaz se vam oglašam joj cel vikend nam ni internet delal in je bil tak dolgčas, ker nisem mogla nič napisat. Zdele sm pa vse prečikirala, morm vam povedat, da nisem nič grešila in sem bila ful pridna, danes imam škrobni dan in bom zdajle papcala zeljnato solato s krompirčkom. No levinjav teb pa vso srečo jutri pa glej da nas boš razveselila z rezultati. JAZ PA FUL ČAJA POPIJEM NESLADKANEGA SEVEDA PA Z MALO LIMONCE. darja2
Strelca je napisal/a:
Ammm.. kaj pa če ti ni všeč vodni dan? Strelca
...ignoriraš občutke, stisneš zobe (pustiš prostora vmes za eno slamico) in ga spelješ do konca! rafaella
Darkad, hvala za dobrodošlico! Jaz imam danes B dan, za kosilo sem imela odličen segedin, za večerjo ga je tudi še malo ostalo. Premišljujem, da bi jutri, ker je ravno luna, udarila en vodni dan, ker sem ga čez vikend zares malo preveč sračkala. Včerajšnji vitaminski dan se je pozno zvečer sprevrgel v vse drugo, samo to ne, kar se je seveda poznalo tudi na tehtnici. Na tej dieti sem (spet) kakšna dva tedna, prej pa sem se nekaj časa držala načela "manjžri" v okvirih zdrave prehrane. Vsega skupaj sem tako od začetka septembra sklatila 9 kil. Vem, da za to obdobje to ni prav hudo veliko, ampak se mi nikamor ne mudi. Tudi z majhnimi koraki lahko prideš daleč. Včasih sem bila sposobna v mesecu dni sklatiti tudi 10 kil, ampak ti kilogrami so se, tako hitro, kakor so odšli, tudi vrnili in tega se ne grem več. Moram spremeniti svoje nezdrave navade, da mi ta način prehranjevanja preide v kri in takrat bom zmagovalka. rafaella
Darkad, da, tako je, vsak večer kolesarim pred spanjem, a neke koristi še ne opazim. Ampak sobno kolo imam šele 12 dni. Včeraj zvečer sem porabila 630 cal, prevozila sem 27 km, vsaj mislim, da so kilometri, ker piše samo distance - razdalja. Na koncu kar teče iz mene in se grem potem stuširat, zato mi večerni čas najbolj odgovarja, zaželjen je tudi kak napet film. Tako vsaj vidim, koliko sem se razgibala, ker moja običajna telovadba pač ni bila dovolj. Bilo je malo tega pa malo onega, ampak verjetno vsega premalo. Danes sem si pa kupila še knjigo pilates, tako bom danes naredila še nekaj teh vaj, saj knjige še nisem prebrala oz. pregledala. Novim lep pozdrav in prijetno bivanje v naši družbi. Že to je nekaj vredno, če že ne shujšamo dovolj. Uživajte riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti