Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobila sem štiri cd-je, na enemu cd-ju je samo vadba s trakom in elastičen trak sem dobila v paketu. darja2
Darja2 imava približno enako stara otroka, moja je stara 5 mesecev in pol 12 jih bo 6. Levinjav
Jst mam pa novo strategijo in ob enem tudi obsesijo zadnje čase. Že od petka namreč pečem razne jabolčne pite in peciva. Do danes sem spekla že tri različne jabolčne dobrote. Sploh ne vem kaj mi je.. kar pečem in pečem. Imamo namreč domača jabolka, ki počasi gnijejo in jih je treba porabit. In sedaj pečem ko nora, moji pa doma vsi veseli se bašejo.. tko da se bodo oni zredil, jst pa bolj počas hujšam pa se bo še najbolj poznalo na meni kok sm shujšala k pa oni tok jejo joj no... sej vem da sm žleht.. samo en more pojest ane. me pa še ni zamikalo da bi poizkusila to kar spečem, razn včerej sem, ko sm imela OH dan, za večerjo Strelca
Prav take popadke sem imela jaz prejšnji teden, z istim izgovorom kot ti: jabolka je treba porabit, da ne propadejo... Ampak jaz očitno nisem tak karakter kot ti, ker sem se kar nekajkrat pregrešila. Potem pa seveda moralni maček in kesanje in za pokoro še kazenski vodni dan, pa je spet vse na svojem mestu in v najlepšem redu. Sicer pa imam danes sadje in me že ves dan tako preklemansko zebe... Tole sadje ne da nič toplote od sebe, a ne? rafaella
Ja tut jst mam sadni dan in res ni prav nič toplo v teh dneh ko je sadje. Malo sem se pa že naveličala čajev.. joj joj Strelca
Pozdravljene sotrpinke. Danes imam vitaminski dan. Pojedla sem že jabolko, za kosilo si bom skuhala zelenjavno juhico (da me pogreje ) potem pa popoldan ali proti večeru malo oreščkov ( ampak res malo ) in veliko vode in tudi čaja. Čestitke pa vsem, ki nam uspeva. LP! fakin712
Živjo! Darja super. Jaz take vadbe nimam imam, pa vadbo z ruto. Sicer pa mi je zaenkrat dovolj raznolika vadba. Strelca to pa je volja. Kapo dol. Jaz sem včeraj pri peki medenjakov podlegla. Kar sam je romal v usta in še eden in še, in še,... Je pa tudi mene včeraj, zeblo. Vendar punce to je dober znak, končno se je pričela topiti maščoba. Čeprav je neprijetno, jaz sem se stiskala k rdiatorju, da bi se kaj ogrela, tudi čajček ne pomaga za dolgo. Danes pa bom jedla čisto govejo juho, govedino in solato. Se nam pa danes prične zadnji B dan pred vodnim dnevom. Torej samo še štiri dni. Meni je zelo hitro minilo , kaj pa vam? In komaj čakam, da se izmerimo stehtamo in vidimo kako uspešne smo bile. Meni se tako na odko zdi, da sem kar izgubila nekaj cm. Hlače sicer še ne povedo nič konkretnega, le da so prej bile preopete in sem se jih malo izogibala, zato tudi ne vem kakšna je razlika. :) Imam pa občutek, da me glede na prejšnje kroge ni nevem kaj pobralo po trebuščku. Nevem kako mu naj dopovem, da še dolgo ne bomo šli na morje, da bi potrebovala "šlavfke". No vidiš fakin da ni tako težko, če pa pride kriza pa raje kot hladilnik, obišči ta forum. Pri meni je vedno pomagalo. LP. Rožica.
Uf, sovražim te sadne dneve. Cel dan sem laaaaaaačna!!! Čajček prav nič ne pomaga, najraje bi pojedla celega vola!!! Še dobro, da je dan skoraj mimo, dugače bi prav zares izropala hladilnik!!! Zjutraj sem začela prav lepo, sem pojedla dve jabolki, tudi kosilo je bilo čisto v redu solatka z mandarinami in enim kakijem, pa malo mandeljev. Sedaj so mi pa ti mandeljni tako zapasali, da bi si najraje celo vrečko zbasala v usta, pa vem, da ne smem. Zaradi teh mandljev sem sedaj brez večerje (kazen mora biti). Pha........ Dobro da je jutri beljakovinski dan, tako da ga že res koooooomaj čakam!! No malo sem morala prit "pojamrat", če sem pa reeees taaako zelooo lačna!! Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 30. nov 2006 17:44:05
Uboga Levinjav. Ko bi ti vedela kako dobro te jaz razumem. Ravnokar se nacejam z vodo in eno tabletko vitamina C v njej. Še dobro, da je konec dneva. No skoraj. Lep preostanek večera vam želim in uspešno hujšanje še naprej. LP! fakin712
Joj tudi jaz ne maram teh sadnih dnevov, se mi zdi da sem res skozi lačna. Prav težko ga preživim in te levinjav prav dobro razumem. Kolk maš pa še do konca levinjav? Jaz sem pa danes jedla krompirjevo musako in je bila ful dobra jutri bo pa graham špageti s paradižnikovo omakico in malo gobic, zvečer se bom pa malo posladkala in že komaj čakam. PA USPEŠNO HUJŠANJE VAM ŽELIM. Jaz moram rečt, da sem danes stopila na tehtnico in sem bila tolk razočarana, da se skor nisem zatekla k hrani pa sem se vzdržala. Po enem tednu nisem šla dol niti 1 kilo. Joj kolk sem bila razočarana, da bi najraje kar obupala pa ne smem, ker upam, da bo končno enkrat prišel lepši čas - brez odvečnih kilogramov. No pa mislim, da se zdaj kar malo bolje počutim, ker sem se spovedala. PA,PA darja2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti