Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Levinjav tudi jaz poizkusim tale kavbojski fižol na naslednji š. dan. Drugače sta pri meni minila dva meseca diete.Rezultat pa je -9 kg. Lep pozdrav vsem skupaj. kepca
Čestitkeeeeeeee kepca!!! Full fajn, da vam gre tko dobro. Jst se diete držim in čakam vodni dan, da se bom tehtala, prej se ne bom k bom vrjetno slabe volje potem ;) Strelca
Fakin jaz sem bivša Trboveljčanka, ki že dlje časa živi v Litiji. Če sklepam po tvojem niku se pišeš Fakin, teh pa kar nekaj poznam v Trbovljah. Levinjav
Čav,punce. Kako ste, a grejo kilogramčki kaj dol. Jaz sem imela danes drugi dan sadje, ker sem v nedeljo malo grešila. Jutri pa že komaj čakam meseka pa ful solatke. Ja pa moram se pohvalit, začela sem tudi telovadit (kupila sem si pilates na cd-jih) in se počutim odlično. Vaje pa niso prav nič enostavne. No pa lepo nočko pa lepo se imejte pa veliko izgubljenih kilogramčkov vam želim z mano vred. darja2
Darja2, tudi jaz sem razmišljala o pilatesu na CD-jih - potem se splača kupiti? Ali je to komplet skupaj s knjigo in kje si kupila? Sama sem gledala knjigo in CD, pa se sploh ne spomnim, kje! Tudi jaz želim lahko noč! LP P.s. Kepca - čestitam! Kar lepo si tiho, kilogramčki se pa topijo, kaj!? darkad
Joj tale pilates tut mene matra! Sm si vse iz neta potegnila pa ga ne morm izvajat, ker nimam dvd-ja, računalnik mam pa za kavčem in nimam dovolj prostora da bi se za kavč vrgla pa telovadla.. tko da zdej ne vem kaj nej :( Drugače pa čestitam za izgubljene kilogramčke in velik sreče še naprej Strelca
Hello. Kako ste punce, jaz sm pa glih pri kavici. Zdaj pa čakam, da tamala zaspi, da bom lahko pričela s telovadbo. Odgovor na vprašanje; na tv je bila reklama za winsor pilates ne vem če je še, zdaj jo že nekaj časa nisem zasledila, jaz sem si kar nabavila pa morm povedat, da so to kar precej težke vaje sploh zame za začetnike. Meni so najljubše vaje s trakom 20 minutna intenzivna vadba za preoblikovanje telesa te mi še kar grejo so pa to 4 cd-ji od 20 minut do ene ure dolga vadba. Te so pa zame prava muka in mi ne grejo, ker nisem tolk elastična. Se pa dobro prešvicaš. Danes je moj tretji dan vadbe pa mi gre vsak dan bolje, sej sem si to že kakšna dva meseca nazaj nabavila pa se kar nisem mogla spravit na tla. No ja veliko sreče vam sotrpinkam še naprej, pa velik se smejte pa radi se imejte!??? darja2
Jaz imam doma knjigo od Kelline Stewart Pilates- priročnik za učenje pilatesa doma. Se mi zdi da je knjiga veliko boljša od teh cd-jev, ker te počasi navaja pravilno uporabljati pilates, oz. da se navadiš vzdrževati Power house. Pri Winsor Pilates gre vse skupaj prehitro. Čeprav moram priznati, da meni nikakor ni šel izteg hrbtenice naprej, ker se nikakor nisem mogla dvignit. S Pilatesom začnem ponovno drug teden. Tako, da bom 3 x na teden hodila na fitnes, 2 do 3 x na teden pa izvajala Pilates vaje. Danes imam OH dan, tako da sem že pohrustala dve jabolki. Punce dejte mi nekaj povedat, a kavo z mlekom lahko pijem vsak dan, ker mi tista brez mleka ne diši ravno najbolj. Moram vam, pa povedati da sem velika kofetarica in sedaj najbolj trpim, ker se res držim nazaj in spijem samo eno kavo na dan. Smejte se in lepo se imejte. Levinjav
Aja, pa tolo knjigo lahko naročite prek interneta (Jernej ne bodi hud, malo bo reklame), prodaja pa jih knjigarna Cangura. Jaz sem za svojo plačala okoli 3.000,00 SIT. Malo cenejša varjanta., od teh CD-jev. Levinjav
Levinjav, jaz sem kavo z mlekom v prvem krogu diete pila vsak dan, čeprav se ne bi smelo, pa sem vseeno shujšala 25 kil. Mimogrede, tudi jaz imam danes OH dan in sem ravnokar pojedla jabolko, eno pa me še čaka. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti