Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jaz nisem mogla na forum, mi je internet in telefonija nagajala vse od četrtka!! Za znoret!!! Tudi jaz najtežje sadni dan preživim, vendar ga preživim!!! Sem pač trmasta! He, he,.... moram shujšat in to je to, kadar si nekaj vpičim v glavo, to tudi ponavadi speljem. Sploh, ker vse skupaj že daje rezultate. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 20. nov 2006 19:53:01
Jst ne vem al je to normalno al ne.. samo kilogrami pri meni kar nočejo dol. Po centimetrih se mi kar dobro pozna, samo kilogrami so še vedno na istem kot po prvem tednu (za mano je bil včerej drugi teden) - 88 kg. Upam da bo kmalu bolje, ker se res trudim... Strelca
Jutro! Ja zame je še utro, kar je bil dolgo dan. :) Spet je ponedeljek in dan za statistiko. V tem tednu sem izgubila 0,2kg, pa to je fenomenalno. Bi bila bolj vesela ča bi bilo več, pa se tolažim da je važno samo to da jih je manj kot prejšnji teden. Punce a sem prav izračunala vodni dan pride na 30. november ... Misli da smo tri skupaj štartale, potem naj bi danes bil naš 19. dan OH. A boste napadle sladice? Jaz jih danes verjetno ne bom, ker sem se včeraj sladkala z jabolčnim zavitkom, zato sem vsaj zdaj še mnenja, da ga ne bom več jedla in si ga grem kar zapakirati za naslednjič, bo počakal v zamrzovalniku. Danes je prazna luna, kot piše na mojem koledarju naj bi se pričela ob 23:18, super me pa smo jutri sadne, upam da se bo kal več poznalo na kilogramih. Javite se kaj, ker vas pogrešam. Rožica.
Meni pride vodni dan 4ga decembra, en dan prej pa gremo na rojstni dan tako da bo ravno prav vse skupaj. Aha polna luna.. no ravno prav! Strelca
Pozdravljene Vam moram povedati,da sem v soboto mal "grešila" in zato se danes odpovem sladkemu tako-danes in jutri mam sadje v sredo pa naprej.Tehtala se nisem se bom pa 5-ega decembra po vodnem dnevu.Strelca si dobro preštela?Saj midve mava iste dneve LP tanja69
Tanja69 tudi jaz imam vodni dan 5. decembra, to se pravi na dan pred Miklavžem. Sem si napisala za vsak dan posebaj kakšen dan imam do konca diete. Tako, da zaključim dieto 4.2.2007. Me je pa skrbelo, da ne bi imela vodni dan ravno na hčerin rojstni dan, ki ga ima 12. 01., pa imam srečo, ker imam takrat ravno OH dan, tako da bom lahko celo en košček tortice pojedla. No ja, jaz se ne tehtam vsak teden, ampak enkrat mesečno, ker, če bi se vsak teden bi postala obsedena od tehtnice. Tako, da sem se odločila, da se tehtam 16. v vsakem mesecu, obvezno se tudi izmerim. Tako, mislim, da se najbolj vidi učinek diete. Danes sem imela škrobni dan, ki ga imam kar rada ker takrat lahko jem rižek. Naredim si gobovo rižoto z divjim rižem in solatka, njamiii. Zaenkrat mi kar dobro grem, sedaj pa šibam na fitness, da se še malo razgibam in prepotim. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav
Hojla! Moram priznati, da je ta dieta enkratna: pravilno se prehranjuješ in še hujšaš. Če je ne bi bilo, ne bi vedla, kako naj jem, da se ne zredim. Tako pa sem šla -2,3 kg v 2 tednih dol - pa to je SUPER! Mora iti tako do konca in potem februarja za Valentinovo sebi in možu podarimo najlepše darilo, kajne? Komaj čakam. Hvala za vse odgovore - dobro je tudi, da imamo napisan jedilnik in mi ni treba tuhtat, kaj naj skuham. Čao, Goga
ali se na beljakovinski dan lahko je sadje?ne la 2 kosa, ampak tudi za malico...ker sadje spada med OH kajne? ima kera kak recept s sojo(B)? hvala veliko volje punce
Pikica veliko receptov za 90 dnevno ločevalno dieto je že na forumu. Poglej med zdravo prehrano, kjer je odprta tema o receptih za 90 dnevno dieto. Iz tam jih tudi jaz črpam. Danes imam pa OH dan, tako, da bom za vso družino naredila pizzo, za moja dva navadno, zame pa zelenjavno brez sira. Ravno sedajle jem grozdje za zajtrk. Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 21. nov 2006 09:08:18
Jaz imam pa danes 8. dan in morm rečt da sm ful vesela glih kar sm se stehtala in mi kaže 3 kile manj, o kolk sm vesela. Morm pa rečt, da sm tud mal grešila pa je šlo vseeno dol. Men je najhujši preživet sadni dan pa ne vem zakaj, ker mam rada sadje ampak jaz bi glih tisti dan kaj drugega ampak bom mogla bit kar trmasta. Rezultat je odličen tako da se splača malo potrpet in bit res trmast. Pikica jaz mam recept za sojino musako in sicer gre takole: 20 dag sojinih kosmičev 3 bučke 1 čebula 1 žlica olja 20 dag šampinjonov 1 strok česna 1 žlica nasekljanega peteršilja sol, poper Sojine kosmiče namoči za 15 minut v mlačni vodi in jih odcedi. Na olju prepraži nasekljano čebulo in šampinjone, dodaj sol, poper in namočene sojine kosmiče. Dobro premešaj. Bučke nareži na kolobarje. V ognjevarno posodo naloži plast bučk, nato plast sojine mase...zadnja plast naj bodo bučke, ki jih premažeš z malo prihranjene sojine mase in potresi s strtim česnom in peteršiljem. Dolij vodo, tako da je z njo pokrita vsa masa in peci v pečici pri 180 *C, dokler odvečna voda ne izhlapi, jed pa kljub temu ostane sočna. Zraven pa veliiiiiko skledo solate in kos kruha, čeprav ga jaz kar izpustim. To je to men je ta jed fulllll okusna in bom večkrat to nardila.pa LP. darja2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti