Ločevanje živil 90. dni - 5. del

mmm,hvala darja imam zelo rada sojo a jo jem zelo enolično-vedno s paradižnikom če maš še kaj s sojo mi povej-pa uspešno izgubljane kilogramčkov in centimetrov
SOJA Z RIŽEM IN ZELENJAVO. Skuhaj 10 dag riža. Polovici riža primešaj 1 žlico kuhane soje, 1 na kocke narezan paradižnik, pol nasekljane čebule, 1 strok strtega česna, 2 žlici koruze, timijan in šetraj. Posebej zmešaj 1 žličko paradižnikove mezge s pol skodelice jušne osnove. V ognjevarno posodo položi del kuhanega riža, nanj naloži pripravljeno mešanico, čez vse to porazdeli preostali riž in ga zalij z mešanico paradižnikove mezge in jušne osnove. Jed peci 30 minut pri 175*C. Za kaj več si pa poglej na forumu, kjer so recepti za dieto. darja2
a ni soja beljakovina in riž škrob hvala vseeno.No grem še tja pokukat
SOJA SE LAHKO JE NA ŠKROBNI DAN, SM ŠLA PRAV V KNJIGO PREVERIT.90.DNEVNA LOČEVALNA DIETA. darja2
O kok ste ble pridne pa tok napisale! No danes je pri meni sadni dan in upam, da bo kmalu minil, saj je to zame najtežji dan. Ja vrjetno sem se zmotila in imam tudi jaz 5ga decembra vodni dan, kar bo ravno super, ker praznujemo rojstni dan (velika fešta) 3ga decembra, tko da mi bo potem naslednji dan vrjetno res samo sadje pasal in pa dan za tem, voda. Sicer že tako veliko vode spijem, vrjetno pa bo težko samo vodo cel dan, ampak se bom probala zamotit s čem, da ne bom mislila na to. Drugače se bom pa tudi jaz tehtala samo zjutraj po vodnem dnevu, ker sm opazila, da sem živčna če se vsak konec tedna tehtam. Trma je res tisto pravo, da nas bo pripeljala do konca. Meni se dieta zaključi začetek februarja. Strelca
aha hvala darjane zameri ker sem tako nevedna lp
ni panike. še kdaj. keri dan pa maš ti pikica. darja2
jaz pa malo po svoje prilagajam danes beljakovinski in me zanima če lahko jem jabolka?Ker mislim da so OH-monosaharidi,sladkorji-fruktoza, kajne (ali pa se motim???)? ločujem od decembra lani, in sem dobro shujšala (malce preveč), nato sem se zopet prehranjevala kot včasih, a sem imela manj energije pa zelo hitro sem se redila. Tako da zopet začenjam - oktobra enkrat sem začela. V bistvu ne hujšam le rada bi obdržala težo; s tem prehranjevanjem imam veliko energije se pa kdaj tudi pregrešim, a to se moramo itak vsi kajne kaj pa ti darja koliko dolgo se tako prehranjuješ lp Sporočilo je spremenil(a) _pikica_ dne 21. nov 2006 12:42:28
Jst mislim da se jabolka jejo lahko vsak dan, saj to je vendar sadje. Mene pa zanima ta vodni dan. Najprej je sadni dan, potem je vodni dan in potem proteinski dan? Strelca
Ja Strelca, tako je. Sem bila na drugih forumih in tolo našo dieto zelo pljuvajo , pravijo da naj bi po koncu diete dobili dvojno težo nazaj. A ima katera izkušnje s tem?? Ne bi rada dobila izgubljene kilogramčke nazaj!!! Levinjav

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti