Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ha, ha, ha, punce - kako smo si podobne. Jaz sem imela včeraj OH dan, začela pa sem ga ob 12.00 z mešanimi piškoti in napolitankami Manner iz vrečke. A sem , a ne? Za kosilo pa špagete z zelenjavno omako in solato. Zvečer pa še malo preostalih špagetov (narezanih bolj na kratko) v mešani solati z malo jogurtovega preliva. Narobe dan, kaj naj rečem drugega! jankica
Pridne punce, živjo! Imam dve vprašanji: - katero omako jeste z rižem na škrobni dan; - ali lahko kdaj pijemo ali jemo mlečne izdelke? Hvala in uspešno hujšanje še naprej. Čao, Goga
Čao, sotrpinke. Vidim,da nisem edina, ki malo greši ampak res čist malo. Jaz sem pa danes sadna, sem že z veseljem prejle zmazala dva kakija. No ja jaz se edino ne morem upret, da zjutraj ne bi dala mal mleka v kavo, vem da ga ne smem piti vsak dan, ampak brez mi pa ne gre, pa kak natren si vržem v čaj. Drugač pa že po treh dneh čutim spremembo - 1 kg. Mislim, da mi bo tokrat uspelo. Goga mlečne izdelke lahko piješ na beljakovinski dan oz. proteinski dan. Vendar ne smeš kombinirat npr.mlečne izdelke in meso, mlečne izdelke in jajca. Potemtakem moraš cel dan uživat samo mlečne izdelke. Riž si pa jaz naredim z zelenjavo na olju prepražim čebulo dodam zelenjavo (por, korenje, paprika...) lahko tudi malo šampinjonov in konzerva pelatov zmešam z rižem in skledo solate. njaaaaaaami. pa LP. darja 2
Jazt se morem pa pohvalit!!! Sem že shujšala 3 kg!! Še 10!!. Tole gre pa hitro!! Mislim, da miganje pomaga!! Sedaj pa vem, da ne bom več grešila. Še 80 dni, he, he, komaj čakam na končni rezultat Tudi vsem sotrpinkam veliko sreče in predvsem TRME! Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Joj kok ste pridne! No sej sm jst tut, sam morte me mal skregat da bom začela malo bolj migat, ker to ne gre več nikamor! Jutri pa sadni dan.. joj men se pa zmerej zdi, da mam vsak dan sadni dan.. ni mi všeč cel dan samo sadje Mam pa najrajši proteinski dan in pa ogljikove hidrate.. njamiiii.. ravno danes sm jedla makarončke joj so bli dobri! Strelca
Jaz sem danes imela škrobni dan. Privoščila sem si blitvo na Dalmatiski način (kuhan krompir + kuhana blitva in seveda na 1/2 žličke olja prepražen česen), za večerjo pa divji riž z porom in solatko. Njami. Jutri mam OH dan, tako da bo po vsej verjetnosti Pizza na moj način, brez salame in sira seveda. He, he, počasi bom še začela uživat v tej dieti. Levinjav
,a ste videle,kako je kulinarika prenovljena. Kako kaj,punce,a ste še kar pridne. Vidim,da pa včasih le pride kakšen krizni trenutek.Jaz predlagam,da takrat vendarle pridete na naš forum,kar je veliko boljše,kot pa obisk hladilnika. Le tako naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ja, res je postala imenitna tale naša Kulinarika! Pridne ste, punce, iskrene čestitke za vsak izgubljen kilogram. Fino je, ko se začne "nekaj dogajat", kajne!? Veliko uspeha še naprej, lep vikend in LP darkad
Punce moje drage, pozdravljene! Kod hodite, se toliko razgibavate, da nimate časa za pisanje? Tako je prav. Ko bi nam le zmanjkalo časa za hrano, vsaj jaz sem med tistimi, pri katerih bi bilo to potrebno. Čestitam vam za vsak izgubljen kilogram! Goga, spraševala si o omaki. Sem takšna ljubiteljica paradižnika, da jem skoraj vedno paradižnikovo omako, katere se nikoli ne naveličam. Nekaj konzerv pelatov mora biti vedno doma, da jih ne bi zmanjkalo. Levinjav, vem, kakšno veselje je to, -3 kg. Želim ti še več takšnih sporočil. Pozdrav iz Mb! riba-ribica
Ojla punce! No pa se bom še jst spovedala. Danes smo imeli doma kmečko pojedino in sm jedla matevža in repo - vse lepo in prav. Potem pa sem pred eno uro jedla večerjo enako- le pol manj in zraven še od polovice polovico pečenice Tako lepo se trudim s to dieto, saj me to ne bo ubilo ane.. tale prekršek Strelca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti