Ločevanje živil 90. dni - 5. del

riba-ribica, ne ne.. sej se ravnam po tej 90-dnevni ločevalni dieti, samo imam še eno drugo in sm si koledar naredila in napisala kak dan mam kdaj, pri tisti drugi je sredi meseca vodni dan, tko da bom spremenila, ker se pač ravnam po tej kot vse. Malo sem zakomplicirala vse skupaj Strelca
Punce pozdravljene Strelca,Rožica čestitke za izgubljene kg danes zjutraj sem se tudi jaz vagala tudi meni kaže -2kg sem zadovolna Vsem ostalim pa bodite vztrajne,držimo pesti LP tanja69
Včerej sm se malo pregrešila, ker sem imela sadni dan in sem si privoščila en krožnik gobove juhe.. samo mi je tako pasalo toplo nekaj pojest Strelca
JAZ IMAM PA DANES DRUGI DAN. VČERAJ MORAM PRIZNAT SEM IMELA KAR MAL KRIZO SPLOH PROTI VEČERU, KO PA RATAM TOOOOOK LAČNA.SM ENO JABOLKO POJEDLA PA JE BLO BOLJŠ. UPAM, DA MI BO TOKRAT USPELO. MAM 20 KIL PREVEČ. MED NOSEČNOSTJO SM SE PREVEČ ZREDILA ZDAJ SE PA MORM FAJN POMATRAT.DRŽTE PESTI ZAME. darja 2
Darja ti kar pogumno verjemi vase in uspelo ti bo! Začetek je vedno težak le glej da ne bo jabolko zamenjala kakšna druga poslastica. Boš videla da se hitro privadiš temu ritmu prehranjevanja, tudi napadi lakote počasi izginejo. Še prejšnji teden sem komaj dočakala obrok ki je sledil kosilu, že eno uro po kosilu sem gledala na uro kdaj bom lahko spet jedla, ta teden je že veliko bolje. Nimam želje po sladkem,... tudi če vidim da ostali jedo sladkarije. Upam da bo še dolgo tako. Me pa smo danes beljakovinske. Kaj boste jedle? Jaz bom danes jajca z zeleno solato. LP.
Jaz sem pa že imela ravnokar kosilo. Sem si naštimala tri tortilje s piščancem in zelenjavo.. mmmmmmmm je blo dobro!!! Strelca
Kje pa se skrivate vse? A ste tudi tako "zluštane" kot jaz? Sem ravnokar pojadla dva jabolka, čeprav mi še dišijo se bom skušala vzdržati. Mislim da bo bolje. :) Sicer pa komaj čakam da bo čas za večerjo, malo rižeka in solata. Joj je pa res neugnana ta moja lakota danes! lp. No grem odštevat minute do večerje
Spet sem napadla riževe vaflje in mandarine Res sem
Sva že dve Rožica, jaz sem danes za svojo družino naredila tiramisu, in se seveda nisem mogla odreči, da vsaj poskusila ne bi. No ja maskarpone in smetana sta beljakovini a ne. Danes imam pa itak beljakovinski dan. Sicer sem samo poizkusila. Ampak vseeno Levinjav
Joj punce danes pa ni dober dan kot vidim tudi jaz sem "grešila"ma je bla dobra-milka čokolada ma saj vem...... LP tanja69

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti