Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Že dolgo nisem nič napisala, zato sem se danes odločila, da je že čas, da se malo oglasim. Ta mesec mineva eno leto, od takrat, ko sem prvič pričela z dieto. Shujšala sem 20 kg in v tem času se nisem še nič zredila. Dieta mi je precej spremenila življenje. Sama s sabo sem precej bolj zadovoljna in posledično sem postala bolj samozavestna. Po dolgem času si lahko kupim obleko, ki mi je všeč. Zopet lahko nosim krilo. Počutim se odlično. Se sprašujete, kako mi je uspelo obdržat težo? Več ali manj še vedno pazim na kombinacije, ne jem veliko sladkarij, veliko pijem, peš hodim v službo... Pospravila sem tudi svojo omaro. Vse prevelike obleke sem podarila ali zmetala proč. Če preveč grešim, me ozke hlače takoj opomnijo: DOVOLJ!!!! Zato bi rada povedala vsem novim, da se splača tri mesece popolnoma držat diete. Vzemite to kot način prehranjevanja in ne kot kazen! Ta dieta je res odlična in deluje. Uspeh je zagotovljen! Vsem želim veliko uspeha. Vaša prizadevanja bom še naprej spremljala in se veselila z vami! Lep pozdravček! moki
Za menoj je sadni dan, počutje je zelooo dobro!! Imam veliko elana in včeraj, ko sem bila spet na fitnessu se mi je zdelo, da imam veliko več energije. Ali se tudi ostalim to dogaja. Čeprav me je danes zjutraj moj želodček opomnil, da je lačen, tako, da sem hitro odpeketala po dve jabolki in sedaj je v redu. Upam, da bom zdržala. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav
Pozdravček vsem! Naj se tokrat za spremembo malo pohvalim,da sem ravnokar prišla z orbitreka,kjer sem preživela 50 minut.Pa bi še bila,pa se moram stuširat,umit glavo itd,ker grem malo martinovat. Vidim,da ste tudi "ta nove" pridne in se držite reda in to je prav.Držim pesti za vas in vam vsem želim,da vam uspe. Pri meni je tudi ta teden minil v znamenju rekreacije in tokrat spet vidim,da se vse da,če se le hoče.Tudi za pospravljanje ostanek še nekaj časa in volje in to je to.Spet sem zadovoljna,da se počutim dobro. Vzrok za to je tudi tukaj,saj ste mi veliko volje dale prav ve,drage "sotrpinke" in hvala vam obenem pa vas še vedno prosim za nasvete in vlivanje volje,ki pa je nikoli ni preveč. PRIJETNO MARTINOVANJE VSEM! nejas
Ojla punce! Kako kej naša dieta? No prvi teden je mimo... stvari se počasi spreminjajo. Jaz sem šla samo za dve kili dol, pa še to se mi nikjer ne pozna še :( Kolk pa gre ponavad prvi mesec dol? LP Strelca
Živjo! Juhuhu tudi jaz sem šla 2 kili dol. :) Strelca čestitam. Bodi potrpežljiva in vztrajna. Predstavljaj si, da je pred tabo še 11tednov diete in da bi vsak teden izgubila 2 kg je to še 22kil. To pa je veliko a ne? Navadno je tako da je prvi mesec izguba kilogramov največja, potem pa se vse upočasni. Kar pa ne pomeni da se tvoja postava in izgled ne spreminja. Takrat se prične topit maščoba, ki je veliko lažja, v prvih dneh pa telo izgubi veliko vode. Zato je priporočljivo, da se tudi meriš. Sama se merim enkrat na mesec, po vodnem dnevu. Super, sem vesela, da je kaj. Danes pričnem še z rekreacijo, da bobo boljši rezultati... lp.
A potem je to vredu pravte? No jst sm pa ravnokar prišla iz triurnega sprehoda, še dobro da je sestra z dojenčkom ta teden pri nas, drugač se bolj malo gibljem. Največ na orbitreku po ene poll ure na dan s presledki Kateri dan v mesecu pa imate približno vodni dan? Ker mam dve različne dieti in ne vem kdaj približno naj bi bil vodni dan. Sredi meseca ali konec meseca? LP Strelca
DANES JE MOJ PRVI DAN. JUHUHU UPAM, DA BO ŠLO. LAČNAAAA darja 2
Strelca, 29. dan je vodni dan. Kako misliš to, da imaš dve različni dieti? Kaj sploh nič ne ješ več? Pri tej dieti odpade to, po drugi ono, ostane pa en velik nič. Upam, da sem narobe razumela. Čuvaj se in kljub hujšanju ostanik zdrava. Darja, držim pesti zate! Vsem pa lep pozdrav iz Mb! riba-ribica
No ja tudi meni gre dobro, danes imam OH dan tako, da mi kar gre. Pijem blazno veliko toplega čaja, ker se mi potem zmanjša apetit. Če pijem samo vodo sem potem še bolj laaaačna. Jaz se še nisem merila, vendar po oblekah vidim, da sem že kar shujšala. Tudi jaz se kar precej gibam, tako, da še kar gre. Receptov za dieto sem našla ogromno na forumu, tako, da sploh nimam problema kaj kuhati. Merjenje in tehtanje imam zapovedano vsakega 16-ega v mesecu, torej čez tri dni. Pa bomo videli. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 13. nov 2006 14:26:43
Jaz pa sem danes zelenjavna. Za kosilo bo dušeno kislo zelje! Njami. Lp.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti