Že dolgo nisem nič napisala, zato sem se danes odločila, da je že čas, da se malo oglasim. Ta mesec mineva eno leto, od takrat, ko sem prvič pričela z dieto. Shujšala sem 20 kg in v tem času se nisem še nič zredila. Dieta mi je precej spremenila življenje. Sama s sabo sem precej bolj zadovoljna in posledično sem postala bolj samozavestna. Po dolgem času si lahko kupim obleko, ki mi je všeč. Zopet lahko nosim krilo. Počutim se odlično.
Se sprašujete, kako mi je uspelo obdržat težo? Več ali manj še vedno pazim na kombinacije, ne jem veliko sladkarij, veliko pijem, peš hodim v službo... Pospravila sem tudi svojo omaro. Vse prevelike obleke sem podarila ali zmetala proč. Če preveč grešim, me ozke hlače takoj opomnijo: DOVOLJ!!!!
Zato bi rada povedala vsem novim, da se splača tri mesece popolnoma držat diete. Vzemite to kot način prehranjevanja in ne kot kazen! Ta dieta je res odlična in deluje. Uspeh je zagotovljen!
Vsem želim veliko uspeha. Vaša prizadevanja bom še naprej spremljala in se veselila z vami!
Lep pozdravček!
moki

Moje štručke