Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jankica, tako hudo pa tudi ne vadim. Predvsem uživam na tekočem traku, ker mi je inštruktorica fitnesa rekla, da se z hojo najhitreje topijo maščobe. Drugače pa niti ne pretiravam, samo da bodo moje mišice spet dobile tonus.. Pa seveda vsakodnevni sprehodi po hčero v vrtec, pa iz vrtca (seveda z vozičkom z našo dojenčico), pa v trgovino. Se moram pohvalit, da naš avto zelo uživa na parkirišču pred hišo, ker ga nihče ne uporablja, he, he,.... Smejte se in lepo se imejte Levinjav
ali mi lahko poveste koliko časa nalaga knjigo na računalnik? Ker meni se zdi da traja celo večnost. Hvala Petra. priv
Priv, meni včeraj ni delalo, je nekaj blokiralo, pa tudi na Kulinariko nisem mogla nekaj časa (je javljalo napake). Danes pa sem poskusila zgodaj zjutraj, malo po šesti, je šlo pa zelo hitro. Aja, pa Adobe Reader moraš imeti nainštaliran na računalniku, da boš lahko brala. jankica
Še 14 dni me loči od dneva D - torej konca 3MD. Danes sem se tehtala, čeprav sem si obljubila, da se pred zadnjim vodnim dnevom ne bom, in sem bila zelo razočarana - nič nisem izgubila - 1/2 kg sploh ne štejem. Ne vem, če je to normalno - pa tako se trudim. Zanima pa me vzdrževanje kasneje; sadje za zajtrk, to mi je jasno, kaj pa ostali obroki? Je isto po dnevih: B, Š, OH, S ali samo ločevanje. Se opravičujem, če sem to kje spregledala. Pozdravček iz sončnega Posavja. AVA
AVA na našem meilu si lahko potegneš dol knjigico Naslednjih 90 dni!
Jupidu danes pa sadni dan! Res sama sebe pohvalim vsako jutro ko vstanem in vsak večer ko grem spat. Morm rečt, da se razmigavam na orbitreku, pa neki ne vem.. če morš pr orbitreku ko telovadiš, met stegnjene noge al morš met mal pokrčene ko "laufaš"?? Strelca
Hojla! Ha,ha,strelca,probaj po tleh laufat z pokrčenimi nogami.Najbrž ni najbolj fajn.Tudi na orbiju stoj zravnano.Potem gre tako nekako,ko eno nogo pokrčiš,drugo zravnaš.Pač laufaš kot po tleh. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Sej sm jst vedla da to ne more bit tok težko, da že po dveh minutah umrem!!! Strelca
Strelca, ... darkad
Dan,doslej sem vas samo brala zdaj sm se pa odločila, da še jaz napišem nekaj in se mogoče odločim, da jutri bom pa res začela z dieto. Jaz sm se med nosečnostjo zredila za 30 kil in zdaj pol leta po porodu jih mam še vedno 16 preveč. Nazadnje pred mesecem in pol sem že začela hujšat z ločevalno pa mi ni šlo in nisem zdržala, najhujši mi je bil sadni dan, pa ne vem zakaj mam ful rada sadje,ki ga dost pojem ampak glih na tisti dan sm pa vedno grešila in tako sem totalno obupala. Morm se čim prej v roke vzet upam, da je kje kakšna punca, ki je ravno na začetku mislim, da bi mi blo lažje in bi spodbujale drug druge. darja 2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti