Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jaz pa še kar vedno lačna odkar sm začela.. že tri dni :) mislm da je to dober znak ane Strelca
Vidim da prvo knjigico kar pridno downloadate, saj zato je. :) Sem jo že nekaj časa želela poslati na naš meil pa ne gre je prevelika datoteka, je pa zelo lepo skenirana in ko sem to izbrskala na netu, sem takoj pomislila da je treba deliti z vami. Trenutno pripravljam kosilo, testenine in solato. Lep dan.
Pozdravljene punce Se moram pohvalit,da mi gre super sam prvega dneva se ne smem spomnt,ker sem bla tudi jaz lačna-zelo veliko sem pila in šla tudi zgodaj spat Strelca zdraven vode si skuhaj še zeliščni čaj in pij,pij med obroki mogoče ti bo potešilo lakoto Jaz si kuham čajno mešanico iz:fitness čaja,mete in pu-erh earl grey+malo natrena Še malček pa bo tudi pri meni tortica+čokolada.Jutri pa grem na rojstni dan(sm kar povedala mal mesa,mal zelenjave+kozarec vode) LP tanja69 Sporočilo je spremenil(a) tanja69 dne 08. nov 2006 17:04:04
To se lahko sam meni zgodi-že cel teden prehitavam za en dan v petek grem na rojstni dan jutri mamo sadje-cel dan tanja69
Ja sej pijem zeleni čaj z okusom jasmina.. njamiiiii.. je prou dobr in se ga nekak ne naveličam. Si bom šla pa kupit še zeleni čaj z okusom mete. Drugače se pa kr držim.. mi bo dragi zdele tri kepice sladoleda prnesu... juhuhu Strelca
Aja, Priv a tudi kaj telovadiš, jaz namreč že cel mesec hotim po 3 x tedensko na fitness. Za vse ostale uporabnice diete, ki ste že dlje na dieti, kot sva midve s Priv, a mi lahko poveste, kako hitro gredo kilce dol, pa če miganje pomaga. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav
Rožica, super Hvala ti za posredovani link in vse tvoje delo z njim. Obvladaš, ni kaj! Link sem poslala na naš g-mail, tako da ga bomo lahko hitro našle, če bo še katera prosila za knjigo. Levinjav, bravo, si zelo pridna pri rekreaciji. Miganje definitivno pomaga. S tem se najbolj zanesljivo znebiš špeha in krepiš mišice. Če zelo zelo migaš, bodo šli kg mogoče malo počasneje dol, ker so mišice težje od špeha . Samo ob spremembi prehrane oziroma začetku diete, pa se najprej znebimo odvečne vode. Pri meni se je prvi teden največ poznalo, potem pa je šlo konstantno dol. Res pa je, da gre drugi mesec počasneje, vendar ne smete obupati - zadnji mesec gre spet doool! jankica
Levinja nič ne telovadim, ker imam zelo zaseden urnik čez dan. Pa boste verjetno vse rekle ja katera ga pa nima. Ampak pri nas gradimo hišo, tako, da iz službe na hitro domov kaj hitrega pojesti potem pa na hišo do večera. In potem imam čudovit ritem za hrano. Ampak nasldenji mesec ko predvidevamo selitev pa bom začela z tekom, ker imamo ravno na moji bodoči lokaciji čudovito pot za tek. Včerja preživela prvid dan,danes pa imam na vrsti kar krompir. Lep dan, Petra. priv
Super Jankica. Saj bi ga dodala na našo stran pa je storitev na Volji že lkar nekaj časa v okvari. LP.
Noro, napisala sem cel roman, potem sem pa izgubila povezavo s Kulinariko! Torej, bolj na kratko: vidim, da vam gre odlično, kar tako naprej! Rožica, super - tale knjiga, prepričana sem, da si marsikoga razveselila. Pri meni vzdrževanje poteka bp, zjutraj še vedno tečem in/ali telovadim, upam, da bo šlo tako lepo tudi naprej. Vsem veliko uspeha, trdne volje in čim več izgubljenih kg! LP darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti