član od 20051436 sporočil
Nejas, to so kar prava vprašanja zame. Včasih sem bolj, včasih manj pridna oz. žrem več ali manj. Najbolje je, da preživim čim manj časa v svojem stanovanju, to je najbolj nevarno okolje.
Za pijačo mi včasih paše voda, čaj imam pa tako vedno kuhan. Čaj me počaka, vodo pa običajno razlije maček, ki v tem početju uživa. To gre pa takole: na mizo si nastavim kozarec z vodo, da bi več-krat spila nekaj požirkov, potem pa slišim, da je nekaj padlo. Pogledam in seveda vidim našega Toma, ki z veseljem pije in taca po vodi, čeprav ima vodo nastavljeno v dveh delih stanovanja, kuhinji in kopalnici. Moja voda je očitno boljša.
In volja do telovadbe? Občasno izgine, kar se pozna na tehtnici, potem se kar hitro vrne nazaj k meni. Trenutno malce, ampak res malce tečem, ostalo telovadbo izvajam doma pred TV.
Ko le ne bi bilo treba kuhati za druge! Ne bi skoraj nič kupovala, tako ne bi mogla jesti.
Pomaga tudi branje primerne literature in misel na nekaj preozkih hlač v omari.
Besede, na katere ne smemo nikoli pozabiti, so samodisciplina in trdna volja. Če to dvoje izgubimo pač moramo poiskati znova.
Pozdrav od ene, ki se trudi in se ne bo predala!
riba-ribica