Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Strelka dobrodošla.Pa veliko sreče pri izgubljanju kilogramov ,če nas boš spremljala bo zagotovo lažje.Tudi sama se borim in je sedaj je za mano prvi mesec. Lep dan še naprej. kepca
Strelka, dobrodošla med nami! To so prave besede in prava odločitev. Tukaj boš našla dovolj moralne podpore, odgovore na različna vprašanja, klepet kar tako, malo šal in še kaj. Že zaradi družbe je vredno biti tukaj. V podporo ti pošiljam Lp iz Mb! riba-ribica
Ponavadi se s kilogrami obremenjujejo že tako suhi ljudje in to me pošteno zelo moti. Upam da mi bo lažje z vašo pomočjo Strelca
Ok, neki me zanima (ja že zdaj). Kakšna je omaka Napolitana za testenine? Nisem nikjer tu gor zasledila recepta Strelca
Hojla! Pridne,pridne punce,res ste zakon.Ni kaj! Strelca,mogoče bi si pa nabavila knjižico od Rine o ločevalni dieti,notri najdeš kup imenitnih receptov za vsak dan diete. Drugače pa ti želim uspešen štert in seveda še uspešnejšo vzdrževanje. Rožica,mogoče bi pa res malce bolj razmislila o Montiju. jaz trenutno prakticiram nekakšno kombinacijo Ločevalne in Montignacove diete. Ko bom imela čas,bom kaj več napisala o tem,zdaj pa gremo prižigat svečke. Punce,le tako naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Jaz sem pa za fentat.Če ne ločujem pa žrem vse po vrsti kar in kadar pride kaj pod roke.Najboljše je,če sem kar v službi,ker potem ni časa za hrano. Kaj pa ve jeste,če niste na dieti?Kjepa dobite volje za telovadbo? Saj trenutno imam nekaj volje ampak meni se zdi,da se redim že po kozarcu vode.Očitno so kriva tudi leta. Moram spet študirat kaj bo jutri za kosilo in to lahko traja dolgo,zato za danes lahko noč do naslednjič. nejas
Nejas, to so kar prava vprašanja zame. Včasih sem bolj, včasih manj pridna oz. žrem več ali manj. Najbolje je, da preživim čim manj časa v svojem stanovanju, to je najbolj nevarno okolje. Za pijačo mi včasih paše voda, čaj imam pa tako vedno kuhan. Čaj me počaka, vodo pa običajno razlije maček, ki v tem početju uživa. To gre pa takole: na mizo si nastavim kozarec z vodo, da bi več-krat spila nekaj požirkov, potem pa slišim, da je nekaj padlo. Pogledam in seveda vidim našega Toma, ki z veseljem pije in taca po vodi, čeprav ima vodo nastavljeno v dveh delih stanovanja, kuhinji in kopalnici. Moja voda je očitno boljša. In volja do telovadbe? Občasno izgine, kar se pozna na tehtnici, potem se kar hitro vrne nazaj k meni. Trenutno malce, ampak res malce tečem, ostalo telovadbo izvajam doma pred TV. Ko le ne bi bilo treba kuhati za druge! Ne bi skoraj nič kupovala, tako ne bi mogla jesti. Pomaga tudi branje primerne literature in misel na nekaj preozkih hlač v omari. Besede, na katere ne smemo nikoli pozabiti, so samodisciplina in trdna volja. Če to dvoje izgubimo pač moramo poiskati znova. Pozdrav od ene, ki se trudi in se ne bo predala! riba-ribica
Spet piše tista, ki je tako pametna, da ji kar škodi. Danes sem samo kolesarila po opravkih po mestu, telovadila malce doma in stokala, kako je zunaj mrzlo. Prav tako kot sem sitnarila pred dnevi, da je prevroče. Nikoli mi ni prav. Grem pred spanjem še malo pomigat, nekako se mi zdi, da ni bilo dovolj. Dobro se naspite in bodite jutri pridne! riba-ribica
Sedaj me pa že skrbi! A je kaj narobe in še nisem zvedela? Ne me strašit! Res ne vem, kako dolgo bom vztrajala pri monologih. Prejšnji dnevi so bili res bolj slabi, ker to za mene niso nobeni prazniki, ampak vse kaj drugega. Sem pač med tistimi, ki se z nekaterimi dejstvi ne znajo sprijazniti. Bo že bolje, če ne prej pa potem . . . In to bi naj bil forum o hujšanju?! Čisto sem zgrešila temo, oprostite mi! riba-ribica
Riba-ribica saj smo še tukaj s tabo, ne se bat. Samo čisto prezeble prste imamo in ne moremo tipkati, kajne punce?. Jaz sem tudi tako kot Nejas - za fentat, ker žrem vse po vrsti, moj šlauf se pridno polni.... Boljš da ne pišem naprej, ker vam bom vso voljo pobrala... Pridne bodite in na toplem - pri nas sneži ČAO. SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti