Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja,punce pa je res mrzlo tudi pri nas tako,da je še en razlog več,da ni treba ven na sprehod.Danes imam na obisku nečaka in kuham "prepovedano "kosilo:dunajske zrezke in pečen krompir. Že dolgo sem čakala na to priložnost ina danes jo bom seveda izkoristila.Škodovala bom samo sebi ampak na to sem se že psihično pripravila.Kakšna packa sem.Upam pa,da nisem ostalim naredila preveliko lušt.Pravzaprav sem opazila,da ste ostale bolj karakter kot jaz in tega ne počnete toliko. No RIBA-RIBCA,kako pa se spraviš vsak dan k telovadbi brez,da bi iskala vzroke da ni treba telovadit,kot delam jaz. Joj, zadnji čas ,da se spet vzamem v roke! Mislim,da bi tudi jaz potrebovala gips maso,ampak velik žakelj za okrog pasu. Prijetno nedeljo vsem skupaj! nejas
Hojla! Vidim punce,da se pridno trudite še naprej. Nejas,nič hudega,če se tudi takole pregrešiš,ampak če si se že odločila za to,potem vseeno pamet v roke in ne se preveč nabasat.Pravijo,da se je včasih zdravo pregrešit,samo da to ne postane vsakodnevna navada. Tanja in strelca,vama pa želim uspešen start jutri. Strelca tvoj jedilnik je vredu,samo za večerjo kruh kar odpiši. Dopoldan lahko poješ še kakšen sadež,če te bo zagrabila prehuda lakota. Juho obvezno spij na koncu obroka. Mami pa razloži,da te res ne bo ubilo,če se boš malo pregrešila,bo te pa sigurno odvrnilo od tvoje začrtane poti.Razloži ji,da si res zelo želiš shujšati in jo prosi za malo podpore.Reci ji,da to,da si boš zdaj sama pripravljala hrano še ne pomeni,da ti njena hrana ni všeč,ampak da zdaj pač želiš nekaj storiti za svoje telo in dušo in da pač rabiš nekaj časa zase in da bo slej ko prej spet prišel dan,ko boš uživala v njenih kulinaričnih specialitetah. Zdaj pa si si zadala nek cilj,ki ga seveda želiš doseči. No,tako nekako! Lepo nedeljsko popoldne vam želim! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Tanja69 in Strelca, jutri se za vaju začne novo poglavje v življenju. A se zavedata tega? Le vztrajati morata in ne se pustiti sprovocirati komu, ki ne more biti tiho in ima 5 minut časa. Če bo težko, pa tukaj malo pojamrajta, še lepše pa bo, ko nam bosta poročali o napredku. Jutri zjutraj se ne pozabita izmeriti, da bosta poleg kg lahko spremljali tudi izginjajoče cm. Tanja69, glede mesa si pravilno povedala, svinjina pa tako ni priporočljiva, tako da, Strelca ni panike, piščanec in puran sta veliko boljša izbira. Pa ribe seveda tudi. Glede jedilnika ti je že Marjetka Cvetka povedala, kaj moraš popraviti, pa kruh naj bo polnozrnat in le en kos, 10dag je po moje že kar precej velika "kajla", sicer pa kruha ni potrebno vagati, le preveč radodarna ne smeš biti, zvečer pa obvezno brez kruha, če želiš shujšati več, spusti tudi kdaj tisti kos pri kosilu. Še enkrat uspešen štart obema! Encijan
Tanja in Strelca, držim pesti za vaju, da bosta čim več shujšali oz. dosegli zadane cilje. Se mečem po dnevni sobi po tleh in sem za odmor prišla na naš forum pogledat, kaj je novega. Lp iz Mb! riba-ribica
Punce hvala za spodbudo potrebna bo,sem se že večkrat pripravljala na začetek ma zdaj je že skrajni čas da naredim kaj iz sebe-tako da jutri je pa "tapravi" start.Riba-ribica pa močno drži pesti Bom poročala kako poteka... Strelca startaš z mano? LP tanja69
Vsekakor se zavedam, da bom počasi s to dieto, spreminjala tudi svoje navade in življenski tempo, ki ga živim zdaj. Zanima me, če se spomnite svojega prvega tedna, tiste ki ste prvič poizkusile s to dieto in približno koliko kilogramov ste imele v teh dneh ko ste prvič začele? No če je to preveč osebno.. lahko poveste koliko ste shujšale v treh mesecih. Veliko stvari me še zanima.. sej razumete ane :) Strelca
tanja69, jutri pa zares! dej rokco pa pejva skup na to mučno pot ;) Strelca
Halo, dober večer vsem! Moram vas na hitro pozdraviti, pred dobro uro sem prišla domov, pa hop na naš forum! O, kako ste se razpisale ta teden! Vsem novim lep pozdrav in dobrodošle! Moj prvi teden "na vzdrževanju" je potekal tako, da je najbolje, da ga kar pozabim in jutri začnem na novo - saj veste, dopust... Riba-ribica, kako kaj tek, še vztrajaš? Jaz kljub dopustniškemu vzdušju v tem tednu nisem pozabila na mojo jutranjo rekreacijo, tekla sem vsako jutro, kljub burji in mrzlim jutrom - jutri zjutraj nadaljujem na domačem terenu. Tanja in Strelca, punce so vama dale že vse potrebne napotke za uspešen začetek novega obdobja v vajinem življenju, zato samo dodajam - veliko, veliko uspeha, dobre volje in energije , splača se, verjemita! Želim vam lahko noč in uspešen teden! LP darkad
Strelca-podajam rokco LP tanja69
Strelca, samo še odgovor na tvoje vprašanje, v januarju letos sem začela z 102 kg, danes jih imam 26 manj, v prvih treh mesecih sem telovadila bolj na orbitreku, poleti sem začela z jutranjo hojo, ki sem jo počasi spremenila v tek. Tečem 2 x na teden, ostala jutra sem pol ure na orbitreku. Počutje odlično. Saj pridejo tudi krize, vendar z voljo in podporo, ki jo dobiš veliko ravno na tem forumu skoraj ni težav. Tako da - kar pogumno in srečno! LP darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti