Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro, dober dan! Samo toliko, da vam zaželim lep konec tedna, naj bo vesel, nasmejan in sončen! LP darkad
Moram se vam pohvaliti, malce sem tekla, raje ne povem koliko metrov, ker bi se smejali. Začetek je pa le! Še vedno vroče pa še kurijo nam! Lp riba-ribica
Riba-ribica, bravo! Tudi jaz sem tako začela, zdaj pa zmorem že 3 km teka - počasnega, seveda. Ti imaš verjetno kar precej kondicije od kolesarjenja. Do nedavnega sem tekla 3x na teden - zjutraj - zdaj tečem 2x, ostala jutra sem pa na orbitreku, približno 20 minut. Mi je zelo lep začetek dneva, od pol šestih do pol sedmih imam svoj mir in lahko največ naredim zase. Najbolj me je skrbela odvečna koža, vendar opažam, da se z redno vadbo telo lepo oblikuje. No ja, popolnost... Danes je moj uradni zaključek 3MD, sledi vzdrževanje, upam, da bo šlo tako dobro tudi naprej. Res sem ponosna nase, še več volje dobiš, ko vidiš rezultate, pa da te tu in tam kdo pohvali, zelo dobro dene! Me veseli, da imamo še eno tekačico. Kar nadaljuj, postopoma, malo hoje, malo teka, malo kolesarjenja,... Lep večer še naprej in lahko noč! LP darkad
Bravo, bravo - za vse rekreativne forumašice! Pa za vse shujšane! Zdaj pa le vzdržno in naj vam (nam) prazniki ne zmedejo ritma ločevanja. Uživajte v tem prekrasnem jesenskem vremenu. jankica
pozdravljeni! Do sedaj sem se redko oglasila, ker mi je bilo kar nerodno,da se lahko z dieto samo pohvalim. Ampak resnično nisem imela problemov s prehranjevanjem. Danes sem pa nemogoča. Mislim, da je kriva luna (ali pa je meni zmanjkalo volje?), kar nekaj stikam po kuhinji in iščem. In tudi našla sem že marsikaj... Za zajtrk sem pojedla kaki, pa za malico pest mandljev, za kosilo pečen piščenec na soli (po receptu iz KulSlo- mimogrede, meni je bil všeč, ostalim pa ne preveč, imajo raje bolj "nagvercanega"), kuhane korenčke iz goveje juhe, pa košček Španske pite (čudovito!), skledo zelene solate, za popoldansko malico 2 dcl kozjega mleka (kako okusno!), sedaj imam pa tako slabo vest, da sem se morala izpovedati. Večerji se bom velikodušno odpovedala (ker me vse tišči in boli). Upam, da bom še prišla na svoje tirnice. Sicer sem imela danes beljakovinski dan, jutri bom poizkušala s sadjem. Lepo se imejte in bodite bolj pridni, kot sem jaz. Pozdravček! AVA
Bravo,punce,čestitam vsem skupaj,res ste bile pridne in tu so rezultati.Ampak,jaz pravim,eno je teorija,drugo pa praksa.To,drugo se je pa težko držati. Jaz ne ločujem več,zato sem malo boljše volje,tudi glava ne boli toliko,kaj bomo jedli,kaj bom pripravila za sina,ko pride iz šole in da ne kuham na dva konca,skuham za vse enako. Prejšnji vikend smo si vzeli prosto in malo več feštali in temu primerno smo tudi jedli,zdaj pa spet spravljam pamet k sebi,da se omejim pri hrani. Danes sem šla na enourno hitro hojo po Logarski dolini,je pasalo,probajte! Upam, da bom lahko to počela tudi med tednom. Uživajte, se tipkamo. nejas
No takole pa je mesec naokoli,rezultat pa je -7kg. Sem zadovolna,glede moje alergije na skoraj vse sadje pa je rezultat vseeno lep .Prav lepo vas pozdravljam . kepca
Živjo punce! Se moram malo oglasit, saj berem vas vsak dan in hvala bogu da vsa je vsaj nekaj ki držite ta forum pokonci. Mi malo kar manjka živahnost, kot sem je bila vajena, oz. drugače pogrešam vas. Sem že 14 dni na dieti. N vem kaj je narobe z mano. Prvi teden sem izgubila 1,7 kg in bila zadovoljna, danes pa sem se tehtala in imam še 0,4 kg več kot na začetku. Sem vsa napihnjena vse me tišči, grešila nisem razen v soboto, ko naj bi imela B sem jedla juho in krompir, za večerjo pa samo juho. Včeraj pa sem res grešila za kosilo sem jedla juho z zdrobovimi cmoki, kotlet in malo krompirja na krožnik za kamuflažo, ki pa je tudi ostal na krožniku, le vzeti sem ga morala, ker so me tako silili.... saj poznate to. Sm že večkrat pisala o tej moji taktiki, kako si jaz napolnim krožnik, partner ali moj brat pa potem pojesta ali pa malo pomešam po krožniku. Moj partner pravi da mi preprosto ne deluje več ta dieta, da se je telo navadilo. Jaz mislim da ni tako, saj dejansko nisem bila na dieti eno leto in sem sploh zdaj poleti postala vse jed,.... , kar je razlog za vse moje kilograme in "žolco" okli pasu na kar sem najbolj jezna. Res pa je da so mi določene navade ostale, kost so sadje za zajterk in uživanje polnozrnatih izdelkov,... veliko zelenjave. Se pa privajam spet na pitje vode, kar sem opustila in mi po 14 dneh kar dobro gre. le rezultati so porazni. Kaj pa ostale, kako pa vam teče dieta, Tuna, Sy,....? Saj sploh ne vem kdo od "starih" je na dieti, javite se kaj. vedno bolj skeptična sem glede diete, ampak nekaj moram ukreniti, ker imam vsega skupaj že 8 kg več kot po dieti. Vse hlače so mi premajhne,.... Res sem čisto scagana, sploh zato ker se držim po pravilih diete pa me je zjutraj pričakalo presenečenje na tehtnici. Lp. Rožica.
Pozdravljene! Kepica - bravo ! Uspešno nadaljevanje in veliko uspeha! AVA - res pridejo včasih takšni dnevi, da bi prigriznil "nekaj", pa sploh ne veš, kaj naj bi to bilo. Pravzaprav to ni lakota, samo neka potreba po nečem. Saj se tudi tistim, ki niso na dieti to dogaja, samo da si oni vzamejo kar je in pojejo, mi se moramo pa boriti sami s sabo - a bi ali nebi. Jaz to premagam s pitjem, ali pojem kakšno sadje ali kompot. Pa nič slabe vesti, danes je nov dan, pa po planu naprej! Pa še nekaj o hvaljenju - jaz se kar naprej hvalim! Mmeni pomaga, da svoja razmišljanja in ugotovitve napišem, predstavljam pa si, da jih kdo tudi prebere in mogoče dobi več volje in energije za naprej. Vsaj pri meni je bilo tako; največ motivacije sem dobila na forumu. Res je v tem času malo bolj mirno, pa nič hudega. Tudi za jutranjo hojo in potem tek sem dobila energijo ravno na teh straneh. Tako da - kar pohvali se!! No, sinoči sem bila pa jaz lačna - ampak res lačna! - ob kakšnih pol desetih zvečer, tako, da se mi je prav želodec oglašal. Tudi jaz sem tuhtala, kaj naj pojem, rešila me je jabolčna čežana. Zdaj sem uradno na vzdrževanju, jutranje sadje bom obdržala, kosila in večerje bom pa sproti planirala. Ta teden so počitnice in dva dni praznikov, pa bo več časa za kuhanje. Rožica, tudi pri meni je bilo v tem drugem krogu podobno, kot opisuješ. Prvih 14 dni ni bilo prijetnih, potem se je stanje normaliziralo. Poskusi popiti čim več vode, pa veliko gibanja. Vztrajaj - držim pesti, da bi ti tale krog potekal uspešno! Želim vam uspešen teden, v prostih dneh tudi malo počitka, veliko dobre volje in energije! LP darkad
Ojla! Ne vem kako sem naletela na ta forum, vendar veliko receptov sem že tu dol pobrala in nekako sem videla da se nekatere borite z odvečnimi kilogrami. Sama sem pretežka za 15 kg in si močno želim shujšat, zato začnem z 90-dnevno dieto v ponedeljek 6ga. Dovolj imam sebe in teh odvečnih kilogramov! Upam da mi bo uspelo in nameravam ostat tu na tem forumu, ker se veliko motivirate in spodbujate, kar mi bo vrjetno zelo pomagalo. Lp, K. Strelca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti