Živjo punce!
Se moram malo oglasit, saj berem vas vsak dan in hvala bogu da vsa je vsaj nekaj ki držite ta forum pokonci.
Mi malo kar manjka živahnost, kot sem je bila vajena, oz. drugače pogrešam vas.
Sem že 14 dni na dieti. N vem kaj je narobe z mano. Prvi teden sem izgubila 1,7 kg in bila zadovoljna, danes pa sem se tehtala in imam še 0,4 kg več kot na začetku. Sem vsa napihnjena vse me tišči, grešila nisem razen v soboto, ko naj bi imela B sem jedla juho in krompir, za večerjo pa samo juho. Včeraj pa sem res grešila za kosilo sem jedla juho z zdrobovimi cmoki, kotlet in malo krompirja na krožnik za kamuflažo, ki pa je tudi ostal na krožniku, le vzeti sem ga morala, ker so me tako silili.... saj poznate to. Sm že večkrat pisala o tej moji taktiki, kako si jaz napolnim krožnik, partner ali moj brat pa potem pojesta ali pa malo pomešam po krožniku.

Moj partner pravi da mi preprosto ne deluje več ta dieta, da se je telo navadilo. Jaz mislim da ni tako, saj dejansko nisem bila na dieti eno leto in sem sploh zdaj poleti postala vse jed,.... , kar je razlog za vse moje kilograme in "žolco" okli pasu na kar sem najbolj jezna.
Res pa je da so mi določene navade ostale, kost so sadje za zajterk in uživanje polnozrnatih izdelkov,... veliko zelenjave.
Se pa privajam spet na pitje vode, kar sem opustila in mi po 14 dneh kar dobro gre. le rezultati so porazni.

Kaj pa ostale, kako pa vam teče dieta, Tuna, Sy,....?
Saj sploh ne vem kdo od "starih" je na dieti, javite se kaj.
vedno bolj skeptična sem glede diete, ampak nekaj moram ukreniti, ker imam vsega skupaj že 8 kg več kot po dieti. Vse hlače so mi premajhne,.... Res sem čisto scagana, sploh zato ker se držim po pravilih diete pa me je zjutraj pričakalo presenečenje na tehtnici.

Lp. Rožica.