Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo Cherry, lepo, da si se oglasila na našem forumu. Naj ti najprej povem, da me ne hujšamo s štetjem kalorij ampak s pravilno kombinacijo zaužite hrane. Osnovna pravila naše diete so, da ne mešamo hrane iz različnih skupin. Torej na B dan jemo samo beljakovine + zelenjavo, na Š dan jemo Škrobna živila + zelenjavo in na OH dan samo ogljikove hidrate. Vsak dan pa jemo sadje za zajtrk in dopoldansko malico. To je osnova zelo na hitro - če te zanima več si poglej na internetu stran 90 dnevna ločevalna dieta. V zvezi s kalorijami pa mogoče en nasvet - vsekakor ni priporočljivo zmanjšati dnevni vnos kalorij pod 1000 kcal, glede na to koliko si aktivna pa celo 1200 kcal. Več informacij boš našla na spletni strani OSEBNITRENER.COM, kjer je napisano vse v zvezi z vadbo in potrebnimi kalorijami. Osnova vsakega hujšanja pa je, da se odpoveš vmesnim prigrizkom in poznim večerjam - to pa najbrž že sama veš, kajne? Lep pozdrav in veliko hujšarskih uspehov, SMILE28
Zivjo! tud sama hujšam že kakšen mesec, pa se skoraj ne pozna. Mogoče kilogram ali dva. Res je, da so najbolj pomembni dnevi (SADNI!) fasali rojstne dneve, obiske pri sodornikih... tako da so štirje sadni dnevi postali vse kaj drugega. Najbrž tud zaradi tega ne laufa tako, kot bi bilo treba. Jaz imam dobre izkušnje s hujšanjem predvsem v tistem času, ko je 40dnevni post - spomladi pred veliko nočjo. Takrat najbolj kile letijo stran! V prihodnjem mesecu se bom bolj v roke vzela, ker ne bo več toliko feštanja (le moj rojstni dan ) Pozdravčki, Sy
Punce iz Maribora, ne pozabite! Jutri ob 17. uri - gledaliska kavarna riba-ribica
Hojla, pridne ženske! Berem vas vsak dan in sem povratnica 3MD - shujšala sem 5 kg od morja in to samo zato, ker dopoldne jem sadje, popoldne pa ločujem med obroki in manj jem. Poleg tega vsak dan telovadim samo po 15 minut aerobnih vaj in to je to - vse se da, če imaš cilj pred seboj. Ne nažiram se do polne sitosti, ampak nisem pa lačna. Imejte fotke na hladilniku, ko ste suhi ali pa kakšno vzornico, ki bi želele biti. Tako sem v letu dni spravila dol 10 kg, želim jih pa še vsaj 7 kg in vem, da mi bo uspelo - tudi z vašo pomočjo: počasi pa sigurno!!! Lepo vas je spremljati! "DREVO JE TRDNO SAMO TAKRAT, KADAR ZDRŽI PIHANJA BURJE!" LP, Goga
Pozdravljeni! Z Vesno sva končali drugih 29 dni-včerajšnji vodni dan sva odpikali. Rezultat: Vesna do sedaj - 19 kg. Tole je pa moja lestvica: 105 kg - 28.8.2006; 93 kg - 26.9.2006; 86,5 kg -25.10.2006; ? kg - 23.11.2006 Z rezultatom sem zelo zadovoljna, še posebej, ker sem "grešila" vmes. Smo bili na izletu na Koroškem, pa na splavu na Dravi - flosarji so pripravili golaž s polento, potem še kavo - seveda s sladkorjem. Zvečer pa v Mariboru v gostišču Pohorka izvrstna večerja. Saj nisem vsega pojedla, v načrtovanem jedilniku pa tega ni bilo. Mimogrede, Koroška mi je takooo všeč, sem bila tam prvič. Tudi manjši gin.poseg je za mano, mogoče je kakšna kilca šla tudi na ta račun. Lepo se imejte. Pozdravček iz sončnega KK. AVA Sporočilo je spremenil(a) AVA dne 25. okt 2006 09:19:56
Lepo pozdravljene! Vau, Ava bravo - impresivni rezultati - iskrene čestitke! Dober vzgled za vse! Sy in Goga - dobrodošli na našem forumu! Tudi vama čestitke za dosežene rezultate, res je, z močno voljo se da veliko doseči. Sy, strinjam se, da so praznovanja velika preizkušnja za nas, toda mi se ne damo, kajne? Pri meni je danes - dan sem začela s tekom - 4 km - ostale 3 hitra hoja - dobesedno, ker sem imela ob 8ih že sestanek. Me malo muči, ker je tako dolgo temno. V službi me čaka živahen dan, koliko vode (in kako uspešno) bom popila, vam sporočim zvečer. Mariborčanke - dobro se načvekajte ob in nam seveda poročajte. Delux - tudi tebi uspešen vodni dan, če bo še kaj drugega zraven, tudi prav - s tem seveda ne mislim na kakšno kraljevsko pojedino!! Lep dan vsem in uspešno hujšanje, lp darkad
Tudi jaz pozdravljam vse nove in stare,posebno tiste ,ki imate takšne odlične rezultate!! Ja,danes pa kavica ob 17. uri1 iMAM ENO URO ČASA,POTEM MORAM PO HČERKO... Zelo se veselim,čeprav nisem bila pridna niti včeraj ne in se to tudi opazi.Ja danes bi naj bila voda,ampak mislim,da bo kar sadni dan ,potem pa naprej bolj strogo!! Glede na to kako počasi mi gre in ,da nisem preveč stroga bom nadaljevala brez pavze,ko se mi trije meseci končajo!! Hitim v službo... Adijo delux
Ava, je bilo to 7. oktobra - Gortina pri Dravogradu. Kaksna skoda, da senisva spoznali! Kaj najsedaj vedno napisem, kam grem, da vidim, ce gre se katera druga, da se vidiva in poklepetava. Ocitno bom morala tako poceti. Same tezae s pisanjem, zato bom koncala, pozdrav! riba-ribica
riba-ribica - 21. oktobra je bilo to; bili smo v Slovenj Gradcu, v Libeličah, Vuzenici, Kotlje, na Ivarčkem jezeru (ne vem, če v tem vrstnem redu), v Javniku pa na flos, potem pa v MB in domov. Pozdravček AVA
Potem nisva bili skupaj, pa drugic . . . riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti