Ločevanje živil 90. dni - 5. del

BRAVO PUNCE Lepo, da ste se javile s takšnimi lepimi rezultati: Ava čestitke tebi in hčerki in le tako naprej do konca. Goga bravo, jaz se vse strinjam s tabo: na hladilniku imam svojo sliko, ko sem lani prvič obiskala fitnes in sem imela 10 kg več kot zdaj. Priznam, da me trenutno nič ne moti in veselo odpiram hladilnik, ampak bo spet prišel tisti čas, ko mi bo kliknilo v glavi, da nisem na svetu za to, da jem Mariborčanke lepo se imejte na čveku in veliko se smejte. Lep dan vsem skupaj, SMILE28
Mariborčanki sva bili samo dve, Masenka se je izgubila, ampak bilo je vseeno prijetno in zanimivo. Masenka, lahko ti je žal. Se vidimo drugič? Še to, kar hitro sva se spoznali, že na daleč sva se gledali. Pohvaliti se še moram, da sem šla v obe smeri peš, to je po moje 2 x 3 km, kar je za mene kolesarko kar velik podvig. Na poti domov sem premišljevala, da jem verjetno premalo juh, saj tudi z juhicami dobimo tekočino. Res je, da nisem ravno ljubiteljica juh, ampak za vitko linijo se je vredno potruditi. Pozdrav iz vročega Maribora! riba-ribica
Dobro jutro! Danes si pa lahko ! Po včerajšnjem 100% vodnem dnevu sem zjutraj stopila na tehtnico, ki mi je pokazala še minus 3kg, kar pomeni - od 3. februarja do danes - 26 kg! Zelo, zelo sem vesela!! Vidim, da se mi tudi oblika telesa spreminja in da bo treba spet po novo garderobo. Še prej pa v službo, kjer bo tudi danes zelo živahno, zato vam vse želim lep, uspešen dan in veliko dobre volje! LP darkad
Čestitam Saj gre človeku kar na smeh, ko to vidi. Kakšno veselje! A te znanci sploh še poznajo ali se moraš predstavljati Vsi ostali pa lahko vidimo, da je možno s trudom doseči zadane cilje. Torej, novim zmagam naproti! Človeku se kar poveča tista majhna volja in postane ogromna. Lp iz Mb riba-ribica
Hojla! Lahko rečem samo-BRAVO PUNCE!!!!!!!!!!!! To so res lepe številke in seveda velika vzpodbuda za vse ostale.Z malo truda se da doseči veliko. Mejte se lepo,spet je sonček! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Darkad super, čestitam! Imaš res trdno voljo in karakter, da ti je uspel takšen podvig. Ali te sploh še je kaj v hlačah? Veliko užitka ti želim ob nabavi nove garderobe. Pokazala si nam, da se da.... Zdaj pa še druge punce - gremo v boj ali počakamo do novega leta? Kmalu bo vikend - hvalabogu. Lepo se imejte, SMILE28
Lep pozdrav vsem! Res kavica je momo oz. kapuccino in bilo je zanimivo,čeprav sva bile same !!Hitro sva se razpoznale res je,kot bi čutile ta je ta prava! Jaz sem po današnem vaganju ugotovila ,da shujšala nisem nič v tretjem mesecu in tudi vem zakaj.Preveč grešila!! Ampak grem dalje in bolj strogo do sebe-brez kruha,če res ne bo huda sila! Bom kar nadaljevala s tem načinom prehranjevanja. Lepo vreme je in odlična priložnost za odhod v službo s kolesom!! Malo več gibanja mi res ne bi škodilo!! Imejte se fajn!!! čestitam Darkad-res si od sile-bom si vzela vzgled po tebi!! delux
Dobro jutro! Hvala vam vsem za čestitke! Brez vas in tega foruma ne bi šlo tako gladko! Saj sem tudi jaz lansko leto kakšne tri mesece samo spremljala dogajanje na forumu, prebirala, se učila in ko vidiš, da gre, se je dosti lažje odločiti za začetek. In splačalo se je!! Riba-ribica, SMILE28 - še je zaloge, še bodo borbe! Delux - uspešno naprej! Pozdravljam vas za danes, dolg delaven dan bo - dobro, da je zadnji v tednu. Veliko uspeha, dobre volje in veselja! LP darkad
OPRAVIČILO Žal sem bila službeno v Celju in sem prišla v Maribor prepozno. Pa sploh mi ta druga runda diete ne gre.... Moram se skupaj vzeti in začeti znova... ah Upam, da mi drugič uspe.... Sicer pa prijetne praznike... kot kaže bomo prižigale svečke v kratkih rokavih Maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 27. okt 2006 10:46:42
Res je, meni je tako vroče! Pa še kurijo nam! Masenka, kar uganila sem, da si bila službeno nekje na poti. Ko bi le uganila še kaj drugega! Tudi jaz se nekako neuspešno trudim in lažem sebi, ampak te dneve sem že malo boljša. En tak klepet v živo ti da kar nov zagon, sploh če vidiš vitko postavo Delux. Masenka, vidimo se drugič! Pozdrav vsem iz poletnega Maribora! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti