Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Torej punce,veliko uspeha! Tanja in Strelca,vama pa kar povem,da kar brez neumnosti,ker potem bom pa jaz huuuuudaaaa! Ampak vseeno lahko tukaj tudi malo pojamrata,ko bo hudo,bomo že našli prave besede za vaju in seveda to velja tudi za vse ostale. Riba-ribica,pa menda ja ni tako hudo,da se že po tleh mečeš! Jaz se najrajši vržem na najbljižjo sedežno! Darkad,tudi tebi čestitke,da tako pridno vztrajaš pri telovadbi,no pri hrani boš pa tudi prišla v prave tirnice,hja,dopust je pač dopust. Punce,gremo novim zmagam naproti. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ojla punce! Prvi dan je že pred mano in do sedaj sem pojedla sadje, tko kot to narekujejo pravila :) Darkad tebi čestitke, res si me navdihnila in že komaj čakam da bo poletje, da vidim kaj bo nastalo iz mene do takrat. Res si pravi navdih, vsaj meni si za velik vzor! Jaz vam ne mislim lagat glede moje teže, čeprav še vedno nočem nobenemu povedat svoje realne teže, ker se s tem nisem sprijaznila, da sm taka. Velika sem 170 cm in imam 92kg. Samo v enem letu sem se zredila za 16 kg in to me je zelo potrlo. Ginekologinja je rekla, da je to zaradi tabletk.. ne vem no, možno tudi. Tako da mi je postavila ultimat in čez pol leta morm na tehtanje k njej. To me je še bolj postavilo na realna tla in .. evo me :) Moja idealna teža je 66kg, ki sem jih že imela, pa tudi manj sem že imela ene tri leta nazaj. In priznam.. pogrešam te čase :) LP Strelca
Strelca, če si se zredila zaradi tabletk za 16kg bi ti jih mogla ginekologinja takoj zamenjat! Danes je na tržišču velika izbira, tako da upam da nimaš kakih Diane ali pa kaj podobnega. Sploh če si mlada. Naj ti predpiše Logest ali pa Yarino, ki je sicer plačljiva, je pa najmanj škodljiva telesu. Se opravičujem za tale "vpad" v vašo temo, ampak nisem mogla bit tiho. lp, Marija
Lepo pozdravljene, odločla sem se, da se vam pridružim v odštevanju kg. V treh letih sem pridno naložila skoraj 30 kg viška, tako, da je res skrajni čas, da nekaj naredim. Ker sem občasno preletela vaše pogovore in ker delujejo zelo pozitivno se vam pridružim. Pred leti sem že uspešno po tem principu zgubila 8 kg na 10 preveč, samo sem po prenehanju kajenja dala v turbo in samo seštevla kg - sedaj je tega dovolj. Limes
Jaz sem tudi sumila KT za povišanje teže, pa mi ginekolog tega ni potrdil. Vseeno sva Stediril M zamenjala za Harmonet. Istočasno sem začela z ločevalo dieto in v 90-dneh izgubila 15 kg. Punce, tudi jaz držim pesti za vas - naj vam uspe. Ne se preveč ozirati na kakšne "trapaste" pripombe o novem načinu prehranjevanja, na koncu vam bodo zavidali! To delate ZASE! jankica
Jupi kako ste me razveselile! Toliko novih pozdravljene!!!! Tudi jaz sem se na skrivaj odločila, da je danes tisti dan. Doma sem razjasnila in prosila za pomoč,.... Vsi so za. Pravijo da je že skrajni čas, da se spravim v red. Potem pa pogled na kulinariko ki mi je ž z toliko napisanega navdihnil veliko motivacije, sploh pa spoznanje, da se je še nekdo v teh dneh pripravljal na spremembe. Me veseli!!! Torej danes začnem še enkrat. Tokrat zares. Držala se bom pravil nič improviziranja, prebrala sem še knjigico, da osvežim pravila, ker se zdim mogoče sama sebi prevelik strokovnjak. :) Zadnjih 10 dni nisem bila pridna, popadlo me je neustavljivo nažiranje, ki sem ga ob vseh obiskih, lahko prefinjeno skrila. Saj veste malo tu malo tam, povsod so bile same dobrote..... Da o količini hrane, ki sem jo pripravila doma ne govorim. Skratka res potrebujem pomoč. Tudi sma sumim ene tablete za to povečanje teže, ki pa niso KT. Od kar jih jemljem imam zelo velik tek. Na nove zmage! LP, Rožica.
Nekaj drobnih nasvetov: - jejte doma in ne boste se zredili - skrijte mamljivo hrano - jejte bolje, ne manj - paradižnik varuje pred razvojem raka - ... več na: http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rst Ja, itak - saj tega se držimo, kajne!? jankica
Marjetka cvetka, je tako hudo, ampak po tleh se mečem bolj nežno, saj tako napravim več različnih vaj. Sem pač med tistimi, ki samo preveč "pogledajo" hrano in se zredijo. Dovolj dobro lažem? Vem, da ne, saj sebi je najtežje. Je pa dober tisti nasvet o 10 dekagramih kruha, sem včeraj stehtala in je to res skoraj kajla kruha, no nikakor ni majhen košček, zato sem se zadovoljila samo z enim. Včasih oz. večkrat je dobro obnoviti znanje in hrano tudi stehtati. Rožica pravi temu osvežitev pravil in ima prav. Očitno bom še dolgooooo z vami. Lp iz Mb! riba-ribica
Natanko tako, Jankica! Danes bo pri meni korenčkova juha, jedla bom doma, skrit pa nimam več kaj, ker je že vsa mamljiva hrana šla v promet! Lepo se imejte in uspešen dan! LP darkad
he,he,he,... Kako smo si podobne. Jaz sem včeraj pojedla še vse kar mi je prišlo na misel... Danes pa sem zjutraj najprej skrila vse slaščice, ki so še ostale. Tako da so očem nevidne. Zdaj pa grem po jabolka v klet, da nsatavim sadje na element. Svaj kozarec z vodo pa sem že pripravila na kuhinjski pult, da me spominja, da je treba piti... lp.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti