Drage moje, lepo pozdravljene!
No, poletje se zares poslavlja, ko se tako lepo zbiramo "doma", kajne?
Sabrina, Masenka, Teta Fani in seveda Rožica - lepo pozdravljene!
Encijan, res je, da se pridno rekreiram in sem ponosna nase! Če se spomnim - še dobro leto nazaj... ajaj... Vesela sem, da nas bo več na forumu, tako pa je najbolj pridna Delux, jaz sem ta teden malo popustila, preberem pa sproti vse.
Zjutraj vstanem ob 5ih, spijem kozarec vode z limoninim sokom, naredim nekaj vaj joge potem pa 3x na teden tečem, ostala jutra pa orbi. Malo me muči, ker je zadnje dni ob 6ih še skoraj tema, vendar zaenkrat še gre. Lažje mi je telovaditi zjutraj, ker se moj delovni dan začne okrog 9ih - včasih prej, drugič kasneje, zvečer pa pridem domov vedno bolj pozno, pogospodinjim, potem pa še delam za službo in tako... Lačna nisem skoraj nikoli. Tako lepo sem se navadila, da jem najkasneje ob 18ih, če me pa pozno zvečer kaj "zvije" pojem jabolko ali kaj spijem pa je. Mislim, da kruha nisem jedla že kakšne tri tedne, če mi bo pa zadišal, ga pa bom kakšen košček, brez slabe vesti. Jaz v resnici niti ne razmišljam preveč o dieti sami, vse jemljem bolj na lahko, brez pritiskov. Vem, da ne morem shujšati čez noč, (saj se tudi zredila nisem čez noč), vidim pa uspeh in to me zelo motivira.
Tako da - VZTRAJAJTE!
Teta Fani - največ kg sem imela predlansko leto - 109!!, nekako sem počasi izgubila 10 kg (pred 3MD), danes jih tehtnica kaže 80 - zaenkrat noče pokazati manj, vendar vem, da bo šlo.
Vse, ki vas muči pogled na tehtnico, ki kaže tam okoli 70 - potrudite se - zase!! Če meni gre... Sicer pa, kakor berem, gre vsem kar dobro, včasih pač malo "izven programa"... Marjetka cvetka zna to veliko lepše napisati!!
Veselim se že jutrišnjega dne, ker grem po nakupih - nova garderoba!! Bom poročala, kako se bom oblekla! Hlač, ki bi mi pristajale prej sploh nisem dobila, potem sem odkrila model, ki mi popolnoma ustreza, številka se pa manjša!!
Jankica, Korenzu - kako gre?
Marja - pomembno je, da se počutiš v redu, res je, da mora "klik" priti sam, telo mora biti v pravi formi za akcijo. Potem pa nekako kar samo od sebe steče.
Če se domenimo za čvek, se bom udeležila, če bom mogla - vsekakor sem za.
Konec tedna bo deževen, kljub temu naj bo lep, preživite ga v prijetni družbi!
LP
darkad