Živijo!
Naša druščina se veča, jaz pa sem dobila "sopotnico" - delux - vidim, da sva danes obe 24. dan, kar večkrat se oglasi! Dobrodošla in pogumno naprej!
Danes (vitaminski dan) je do sedaj še vse v redu in upam, da me ne bo kasneje spet zvijalo. Saj se zadržim, v najslabšem primeru si bom pomagala s sadjem. Joj, joj,... Ta teden sem še na dopustu, mogoče tudi to vpliva..., kar naprej nekaj kuham in pečem...
Fakin, nejas, Lady_L in vemves, kako gre pa vam? Vse pod kontrolo?
Ja Rožica, jaz te čisto razumem - tole v zvezi z nočnim "kosilom", pri meni je bilo ravno tako, cel dan od doma, ni časa jest, ko je pa priložnost - nekaj pa človek tudi mora dati v usta...!? Ujeti moraš pravi trenutek, pa bo. Pa saj si stara borka z veliko volje, kajne?
Jutri imam B - pripravila bom nekakšne polpete iz bučk in mešano solato, do sedaj sem na vse B dneve jedla meso, naj bo malo spremembe - jajca in mlečne izdelke kar malo zanemarjam. Nisem pa prepričana za stročji fižol (kot solata na primer), je nevtralno živilo? V prejšnji rundi ga nikoli nisem jedla, zdaj ga imamo pa doma veliko, pa še diši mi tako lepo.
Na, zdaj me pa preganjajo iz računalnika..
Vsem želim lep večer in lep pozdrav
darkad