Hojla!
Ja, sem potem pobrskala nazaj in našla debate okrog stročjega fižola, nisem bila popolnoma prepričana - v nekaterih virih je samo na Š v nekaterih nevtralno živilo - ker nisem tako zelo dosledna pri dieti bom najbrž malce "grešila" tudi kakšen drugi dan.
Luna je danes, me že cel dan glava boli, nisem v najboljši formi, sinoči na srečo nisem imela nobenih želja po hrani in mislim, da bom počasi ujela pravi ritem.
Delux, glede sadja jaz mislim takole; da ni nič narobe, če poješ tudi popoldan kakšen sadež, če čutiš potrebo. Jaz običajno kosilam bolj pozno, (4-ih, 5-ih) do takrat pa pojem včasih več, včasih manj sadja. Seveda je vse odvisno od tega, kako natančno se držiš navodil prehranjevanja.Jaz priznam, da kakšno stvar priredim po svoje, kakor mi najbolj ustreza; tako sem od februarja do danes shujšala 18 kg, moram jih še enkrat toliko, tako da sem tekač na dolge proge. Že sedaj se počutim dosti bolje, vsakega minusa sem vesela, četudi ne bo čisto po načrtih.
Nekatere naše sotrpinke so pa zelo dosledne, tako ti bodo še one napisale svoje napotke. Mislim pa, da je pri tej dieti fino ravno to, da si jo lahko prikrojiš tako, kot tebi najbolj ustreza.
Vsekakor pa veliko vode!!
Želim vam lep, sončen popoldan, veliko uspeha in
LP
darkad