Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Haj! Gbranka vse čestitke za uspešno izgubljene kilograme. Samo pridna bodi in ne se zapustit tako kot sem se jaz. Tudi meni je že uspelo izgubiti 30kg ozir. 36kg kar pomeni da sem jih v zadnjem času pridobila nazaj +6. Zato sem se tudi odločila da ponovno štartam predno bo prepozno. Darkad stročji fižol je kolikor jaz vem stročnica in ga torej lahko ješ samo na Š dan. Si ga pa takrat privošči malo več! Pozravljene vse nove sotrpinke in veliko uspehov pri izgubi kg! any
Živjo vsem skupaj! Lepo, da ste se tako množično odzvale za (skupinski) štart, čestitam pa tistim, ki ste že pridno zagrizle v diete take in drugačne. Danes nisem razpoložena za pisanje, rada pa berem. Trudim se, da bi izpeljala vodni dan glede na sinočni mlaj. Zaenkrat še gre, ne vem pa, kako bo doma Za stročji fižol smo že večkrat zapisali, da ga lahko jemo vsak dan, fižol v zrnu pa na Š dan. Lep dan vam želim jankica
drage moje,ce bi vedele kako se jaz mucim s tem racunalnukom! Iscem vsako crko,znaki so pa itak se neznanka-ampak se ucim in vztrajam! Nisem ravno talent za te reci!Hci se mi samo smeje,moz pa je skoraj malo nerrvozen,ker bi on to seveda vse hitreje! Ampak KORENZU-pri dieti pa tudi ni vzdrzal-kaj vzdrzal,sploh si ne zna predstavljat da bi cel dan jedel sadje in nic prsuta!!! Danes je bila kurja bedra,zelje solata in pecena zelenjava z olivnim oljem-kosu kruha se nisem odpovedala! DARKAD-hvala za pozdrav,seveda se bom oglasala ker to ocitno pomaga Res so ene obcudovanja vredne zenske!Shujsat vec kot 20 kg!!!in potem se to obdrzat-spostovanja vredno!! Me zanima--kako hudo je,ce pojes kaksen sadez POPOLDAN,ce ni vitaminski dan? Meni namrec manjka popoldanska sadna malica! BODIMO VZTRAJNE!!LEP POZDRAV IZ MARIBORA delux
jaz se vam spet malo oglašam. Od čaa so časa vs malo preberem. vidim, da kar pridno pišete. A na forumu o 90 dnevni dieti je katera aktivna? No jaz imam danes vodni dan. in sicer že 6 odkar sem marca štartala s tole dieto. Kar gre. Še pet minut pa grem domov. Tam pa bo malo težje in bom najbrž malo sitna. Glede suhega sadja ne vem ali je kdo odgovoril andreji al ine. Suho sadje lahko ješ vsak dan do 12 ure in vsak sadni dan kadar želiš. Je pa problem, ker je precej kalorično, zato ga pojej manjšo količino. Pa glede stročjega fižola. Jaz bi ga raje jedla samo na Š dan. Stročji fižol je v bistvu škrob. Skoraj ni moč najti stroka, dane bi imel v sebi zrnja. Pa tudi sam strok je škroben. če se želite natančno držati diete, bi si ga jaz na vašem mestu privoščila samo na Š dan. Odločitev pa je vaša. lp Branka
Hojla! Ja, sem potem pobrskala nazaj in našla debate okrog stročjega fižola, nisem bila popolnoma prepričana - v nekaterih virih je samo na Š v nekaterih nevtralno živilo - ker nisem tako zelo dosledna pri dieti bom najbrž malce "grešila" tudi kakšen drugi dan. Luna je danes, me že cel dan glava boli, nisem v najboljši formi, sinoči na srečo nisem imela nobenih želja po hrani in mislim, da bom počasi ujela pravi ritem. Delux, glede sadja jaz mislim takole; da ni nič narobe, če poješ tudi popoldan kakšen sadež, če čutiš potrebo. Jaz običajno kosilam bolj pozno, (4-ih, 5-ih) do takrat pa pojem včasih več, včasih manj sadja. Seveda je vse odvisno od tega, kako natančno se držiš navodil prehranjevanja.Jaz priznam, da kakšno stvar priredim po svoje, kakor mi najbolj ustreza; tako sem od februarja do danes shujšala 18 kg, moram jih še enkrat toliko, tako da sem tekač na dolge proge. Že sedaj se počutim dosti bolje, vsakega minusa sem vesela, četudi ne bo čisto po načrtih. Nekatere naše sotrpinke so pa zelo dosledne, tako ti bodo še one napisale svoje napotke. Mislim pa, da je pri tej dieti fino ravno to, da si jo lahko prikrojiš tako, kot tebi najbolj ustreza. Vsekakor pa veliko vode!! Želim vam lep, sončen popoldan, veliko uspeha in LP darkad
Ja vidis to je fajn,da dobis takoj mnenje! Meni je dolgo do vecerje,ker imam zgodaj kosilo zaradi sluzbe in potem je kar nekaj ur do vecerje in je bojazen da si prevec lacen in pojes prevec.....in grozno! Z vodo se ze bolje razumeva-nalijem si vrc in vedno ko grem mimo spijem velik kozerec! Adijo delux
haj! Delux me je očitno z nekom zamenjala. Sadje so med dieto in tudi sicer moji najljubši. Res pa je da naravnost obužujem pršut. Hej se midve slušajno osebno poznava? Imela sem občutek da si me zamenjala z moškim. Hmm zanimivo jaz pa moški. Delux vrjemi da sem ženska res da ne vedno dosledna pri hrani a vseeno imam že 2 leti -30kg kar prej niti v sanjah nisem pričakovala. Danes imam sadje in počutim se super! Vsem skupaj en lep pozdrav in uspešno stilsko preobrazbo! any
Ne KORENZU!Govorila sem o SVOJEM MOZU-tako kot ti v svojem prejsnjem odstavku-da ne shujsa itd..... Cestitam za odpravljene kg! adijo delux
Hojla! Gbranka, jaz ne vem za nobeno iz Kulinarike, ki bi sodelovala tudi na forumu o 90 dnevni dieti razen za Angelino_J (ne vem, če sem prav napisala), pa še ta se nam že dolgo ni oglasila tukaj. Me pa zanima, če ti tole dieto držiš kar neprekinjeno od marca dalje? Ali nisi po 90 dneh nič prekinila? Saj rezultat imaš super - zavidanja vreden! Delux, bravo, s trdno voljo boš osvojila računalnik, vsak dan boš bolj spretna in hitra! Punce, ugotavljam, da sem že čisto iz kondicije za premagovanje vodnih dni. Včasih mi to ni bil problem, včeraj pa sem komaj zdržala. Najraje bi si že popoldne privoščila vsaj kakšno banano. Toda bila sem trmasta, ampak ob devetih zvečer sem pa bila tako slabotna, da sem pojedla nektarino (bolje kot banano, kajne) in potem spila še eno kavico, da se je malo želodček ogrel. Sem pa zadovoljna, ker je tehtnica danes zjutraj pokazala 1,5 kg manj od prejšnjega tehtanja. Lep pozdrav jankica
Ojla! Samo da vam se malo javim. I dalje se držim dijete, pridna sam i ne griješim. Uživam u kombiniranju hrane, uživam u voću i povrću, uživam u kolačima. Od vodenog dana se nisam tehtala. Nisam sigurna da sam još koju kilu skinula, ali nisam je niti dobila viška. Ne hvata me panika, nemam krize, ne brine me kaj kile za sada stoje... sve u svemu, zadovoljna sam. Danas mi je sadni dan i evo baš idem na tržnicu po friško voće. Sutra bom malo grešila jer idem na poroke. No to me previše ne brine - napravit ću si u nedjelju vodni dan iako mi nije na redu i to je to. Malo će mi se organizam očistiti. Eto, moja knjiga je došla (Kombiniranje hrane), čitam je i proučavam kako bih se i dalje mogla zdravo hraniti. Budite mi lepo pozdravljene pa se tipkamo za koji dan. Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti