Pozdravljene punce!
Hvala vsem za čestitke.
Encijan, prehranjevala se bom sedaj normalno. Ločevala po dnevnih ne bom, ker kot si že sama rekla, je za nosečnost v tej dieti premalo B, predvsem mlečnih. Še vedno sem dopoldan na sadju, ker mi tako najbolj ustreza. Za kosilo zaenkrat jem kar pač je, zvečer pa kakšno solatko ali kaj podobnega, lahkega. Če se zvečer preveč najem potem ni nič z mojim spanjcem, ker me vse tišči. Popoldan ali pa pred kosilom (če je to pozno) pa si privoščim še kakšen jogurt. Torej na dieti definitivno nisem, ker ne mislim ogrožat otrokovega zdravja, vseeno moram pa malo pazit na prehrano, tudi zaradi svojega zdravja. Že zaradi žolčnih kamnov moram biti previdna pri prehrani, saj te tablete ki jih imam za napade niso priporočljive za nosečnice. Zanimivo je pa to, da so kljub temu da se sedaj prehranjujem normalno, kilogrami enaki kot so bili ob prekinitvi nosečnosti.
Marjetka cvetka, s foruma definitivno ne bom mrknila, ste preveč simpatična družba. Sicer sem se zadnje čase javljala bolj poredko, ampak pozabila vas pa nisem. Za jeseni, ko bodo dopusti mimo, bi bilo pa fino da bi se spet kaj srečale. Za nov krog pa velja, čez dve leti ali pa kaj prej.

Sedaj pa šibam pokat, ker z malo odhajava na Gorenjsko, kjer upam da se bom čez vikend nadihala zraka, ker pri nas je taka sparina da ni za živet.

Pozdravček!
tejčica