Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce samo to mi prosim razložite, kako zdržite tisti dan ko je vodni dan. To mene najbolj skrbi. Problem imam pa zato, ker še nikoli v življenju nisem hujšala. Jeseni bo dve leti ko sem drugič rodila in sedaj se mi zdi da bi bil pravi čas da bi imela isto težo kot včasih. Sploh si ne predstavljam dneva brez hrane. KRIIIZA!!!!!! Pošiljam vam sončne žarke. Čaooo. metoda
Ha,punca,jaz nisem nikoli niti pomislila,da bi kdajkoli v življenju zdržala en dan na vodi,da bi bila en dan brez hrane.Dan brez hrane se mi je zdel kot nočna mora. Ko pa sem se odločila za 3MD,je seveda prišel tudi vodni dan.Oj,kako me je skrbelo,kako bo,ampak poskusila sem vseeno in uspelo mi je.Sploh ni bilo tako zelo težko,kajti enostavno odmisliš hrano,ni je,pa pika.Pač počneš kaj drugega. In povem ti,da sem bila potem nagrajena z enkratnim počutjem,zdelo se mi je,da bom kar poletela v nebo,še lepši pa je bil pogled na tehnico. Sicer se sliši neverjetno,ampak vodni dan je postal moj najljubši.Mi večje probleme dela sadni dan,ker sem se sadja enostavno naveličala.Vodni dan je pa super,ker sploh ni treba razmišljati o hrani. Za moje sem tisti dan pripravila kaj na hitrco,da sem se čimanj zadrževala v kuhinji,še boljše je,če že prejšni dan kaj pripraviš. Malce več sem se zadrževala na kulinariki,pa je kar šlo. Hej,Metoda,punca,naj te nikar toliko ne skrbi,jaz pravim,dokler ne poskusiš,ne veš kako je.Zatorej kar brez strahu in nikar ne razmišljaj preveč o hrani,ker to ni najpomembnejša stvar v življenju. Kako že pravijo:"Jej toliko,da boš lahko živel in ne živet zato,da boš lahko jedel!" Torej ne razmišljat kako bo en dan brez hrane,ampak kako bo en dan z vodo?En dan z vodo,lahko tudi z nesladkanim čajem je pa prav super,zatorej pojdi veselo na delo in se nam pridruži v boju z kilogrami! Saj ni tako hudo kot se zdi,samo sam sebi se ne smeš smilit,pa boš videla da bo.Porin zdaj hrano na stranski tir in uživaj življenje,jej pa le toliko,kolikor je potrebno. pa veliko sreče! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Glede vodnega dne je pa tako, da sploh ni tako težko kot misliš. Jaz sem se zelo bala vodnega dne, pa mi sploh ni bil velik problem. Zato, le voljo spravi skupaj in veselo na dieto. Pa še nekaj me zanima, koliko pa moraš sploh shujšat? Nekatere hujšajo, pa jim v resnici sploh ni treba. Veliko volje ti želim.
ja moram kar shujšati, ker imam 74kg visoka oz, majhna kakor pravi moj možsem pa 162. Tako da bom morala kar prav stradati. Lahkonoč metoda
Pri tej dieti se sploh ne strada. Nisi čisto nič lačen(vsaj jaz nisem bila, pa moje kolegice tudi ne).Kar korajžno, pa bo šlo. Če te pa karkoli zanima, pa vprašaj. LP! fakin712
Metoda, dobrodošla med nami. Kot ti je povedala že fakin712 se pri tej dieti ne strada. To pravzaprav ni dieta, je način prehranjevanja. Jaz nisem bila nikoli lačna. Februarja sem končala z dieto. Shujšala sem 15 kg, v tem času pa še 5 kg. Še vedno se prehranjujem tako, kot sem se naučila. Začela sem se tudi več gibati. Tako, da kar korajžno naprej. Sigurno ti bo uspelo!!! Vse ti bomo stale ob strani. Lep pozdrav, moki
Hojla! Kot pravita Fakin in Moki,pri tej dieti res ne stradaš!Pač moraš vzpostaviti en red pri prehranjevanju,ločevat po dnevih,upoštevat razmak med obroki,se tega navadit,potem pa je čisto enostavno. Moraš pa biti res prepričana vase in imati seveda željo,da si resnično želiš shujšati,potem bo pa že šlo. Madonca punca,te bomo že prepričale,da boš začela in ni vrag,da tega nebi z skupnimi močmi speljala do konca. Sam potem,ko boš enkrat začela z 3MD,potem ga pa ne smeš biksat,ker pol bom pa jaz zeloooooo huuuudaaaaaaaa!! Punce,saj je lepo ko dežuje,ampak zdaj po dveh dneh bi pa jaz spet imela malo sončka! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hojla, punce. Več časa vas že spremljam, sedaj pa sem se tudi sama včlanila v forum, saj sem na morju pridobila kar nekaj kg, katere bi rada sedaj izgubila in še kakšnega zraven. Trenutno sem 10 dan na ločevalni dieti, na tehtnico pa še nisem stopila, ker me potem dieta kar mine. Verjetno vas bom prosila tudi za kakšen nasvet. Toliko za danes. Aha, še današnji meni, iz foruma :pečen krompir z bučkami. LP. nejas
Hojla! Nejas,pozdravljena med nami! Le tako naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hojla! Naj se malo pohvalim...ljudje so opazili, da me je manj!!!! Krasen občutek.Upam, da se od tega ne zredi. Pred 2 meseci sem si kupila hlače in jih do danes nisem nesla skrajšat. Oblekla danes..in....prevelike!!!!! Juhuuuu! Čeprav sem malo smešna v njih, sem vesela, da je tako. Konfekcijsko od hlač sem zmanjšala iz 44 na 42. Tehtala se nisem že kar nekaj časa. Bom morala tud to. Aja - za vodni dan pa ni bilo krize.Ko si v glavi urediš svoje želje, je vse enostavno. Punce novinke - splača se.Tudi meni je to prva dieta, ki pa sploh ni dieta, ker ne jem manj kot prej (kvečjemu precej več), le bolj urejeno. Lahko nočko. Esis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti