Super Lidija, tudi jaz sem bila šokirana nad ućinki te diete. 1. avgusta bo eno leto, ko sem začela 1. krog te diete. Je super. V začetku nisem najbolj verjela, a sem se hitro tudi sam prepričala, da deluje. Bravo tudi tebi uspeva. Ne odnehaj, ko bodo kile v 2 mesec stale, tretji mesec pa spet zginjajo. Le tako naprej. Boš videla, kamlu ne boš imela kaj za oblečt.
Jaz sem v teh dnevih, ko delam čistko po omarah, nekaj barvastih oblačil prala na 60 stopinj in jih posušila v sušilcu na 60 stopinji, da se malo skrčijo, ker so mi prevelika. Useplo mi je. Kar nekaj oblačil, na srečo tudi hlač mi je zdaj bolj prav kot prej. Poskusite, nimate kaj izgubit, če vam je škoda oblačil, katera ste si kupile pred dieto pa so vam všeč. Saj nimate kaj izgubit, ker zredile se ne boste več. Tako si je treba tudi zastaviti cilj in vsa prevelika oblačila stran ali pa k šiviljni na ožanje ali pa v sušilc na ožanje.
Takole deklice, spet sem si vezela malo več časa za vas.
Poskušam ostati na vodi. do zdaj mi je uspelo. Kaj bo pa do večera, pa še ne vem. Na srečo nimam hude potrebe po hrani, čeprav sem pravkar končala s pripravljanjem kosila za sina. Zvečar pa bom pravila še večerjo za vd možeka. Se bom poskušala zadržat.
FAkin tudi tebi bo uspelo, saj si na pravi poti. Le zdrži, držim pesti tudi zate in za vse ostale.
Se vidi, da je dopust in je na forumu zatišje. Zdaj pa lahko jaz malo večkrat klofam po tipkovnici.
no toliko za zdaj. Lepo se imejte še naprej.
LANES

Veseli tiramisu