Extra, vsaka sicer dela po svoje. Po Rinini knjižici bi lahko kar nadaljevala z OH dnevom, ki je sledil, po eni varianti te diete na internetu pa je po kršenju pravil res predviden vodni dan. Jaz slednjega nisem nikoli prakticirala, sem pa naredila 1 dodatni sadni dan, sploh če sem se prekršila na sadni dan (kar se ni zgodilo velikokrat); če pa sem se na Š dan prekršila s sladkarijami, sem OH dan kar izpustila ali pa si predpisala (za nagrado) S dan namesto OH, tako da sem imela 2 S dneva zapored. Ampak od tega je že dolgooooo, nazadnje sem tole naredila 10.6.2006
. Sem ugotovila, da je najlažje in najbolje, da se držim pravil in ne grešim. Za zadovoljitev okušalnih brbončic pa poskrbim z okusno pripravljenimi obroki. Sladoled bi si tudi ti lahko mirno privoščila naslednji dan za večerjo. Poskusi tako razmišljati vnaprej... Meni pomaga. En dan pač ni tako dolga čakalna doba, da bi se splačalo grešiti. No, ja, koliko kg želiš še izgubiti? Če te do cilja loči le par kg, ni treba da si tako dosledna, čeprav gredo pa te kile najtežje dol. A ne, Rožica?
Glede morja, bi si jaz poskusila skombinirat (z manjšimi grehi zaradi katerih se ne bi sekirala), ali pa bi vsaj v kar se da največji meri upoštevala vsaj ločevanje. Če greš z družbo, bo sicer težka, če pa z družino, pa te bodo najbrž podprli in te razumeli.
V naš zasebni album pod Naša ustvarjanja in zanimivosti sem dodala 2 sličici, malo za hec in malo za popestritev, ker se tam zadnje čase nilč ne dogaja, v javnega pa ne sodi. Če katera tega ne pozna, si na http://users.volja.net/kulinarika/ preberite, kako do njega.
Jankica, včeraj sem ti pri peki delala družbo, spekla sem še 2 nova kolača iz češenj, ki jih bom degustirala danes za večerjo. Kaj več od degustacije res ne bo, ker imam v hladilniku še 2 za poskusit. Ja, bo kriza...
Esis, jaz uporabljam svetlo sojino omako, ki jo kupim v Mercatorju ali Sparu, nek GoldenRiver ali nekaj podobnega, meni je dobra, a jo uporabljam zelo skromno, saj je to le dodatek kitajskim jedem. Sama tudi meni ni dobra, pa saj to sigurno veš.
Lep dan, Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 29. jun 2006 09:43:00

Orehova rolada