Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Saj lahko naredim za škrobni dan ajdove žgance in repo ali zelje?? extra
Extra, ajdove žgance (z repo ali zeljem) lahko ješ na OH dan, na Š dan pa ajdovo kašo. Večna dilema: predelan škrob so OH, podobno je s koruzo in koruznim zdrobom. jankica
lisička, šele zdaj se mi je posvetilo: obstajata lisička - gobica in lisicka - zvitorepka . Zdaj razumem, zakaj se tako podpisuješ! Oba imena pa jaz preberem enako (s Č), zato sem bila dosedaj malo zbegana. jankica
Hvala Encijan, ampak vseeno mislim, da je Lanes lahko vzor, sama pa ne ravno. Če se vsak popoldan prehranjuješ s sladoledom, ni ravno pohvale vredno. Sicer več kot kilogram res nisem dobila gor, ampak vseeno... bonaca
Ja, Bonaca, pol maš pa srečo, kaj naj rečem! Ampak za te kile, ki si jih dosegla, si se pa fejst borila in pusti se no malo tudi pohvaliti... Čao, lepo bodi... Encijan
Namen sem imela nekaj več napisati, pa sem preveč utrujena od včerajšnjega delovnega dopusta. Slovenski literat (Zajc ali Pavček?) je rekel: če se ne bo bralo, nas bo pobralo. Jaz pridno berem FORUM, ali to tudi velja? Mene ne bo pobralo od branja, ampak pisanja (službenega). Pozdrav! jankica
Punce, za par dni grem v toplejše kraje, kjer bom morala preživeti brez vas, ampak vas nesem s seboj, saj veste kje... Imejte se kar se da lepo, pa ne ga srat... Bi rekla, ktera že, Tuna? Rožica, upam, da bo s tabo kmalu boljše. Encijan
Hvala Encijan. Si me pa tako pohvalila, da moram že zaradi tega paziti na ugled (oz. na težo). Čao! bonaca
Ha, ha, Jankica. Kar nekaj lisičk nas je tukaj. Mislim da se oglaša na druge forume tudi še ena druga lisička. Zdaj boš vedela za razliko. Enkrat smo se v klepetalnici našle 3. To je bil hec, predno so in smo poštudirali, da nas je več. Gobica
še nekej me zanima....riževi kruhki, oblati.....piše da je to 100 riž, ali jih jemo lahko na škrobni dan? namreč če pogledaš sestavine je čez 70% oglikovih hidratov. Malo sem zmedena....pomagajte. Drugač e pa sem jih danes že jedla tako da upam da paše pod škrob. extra

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti