Ločevanje živil 90. dni - 5. del

pozdravljene punce, jaz sem nova. Kaj res hujšate ali se samo pogovarjate o dietah? Se vam lahko pridružim, malo morje jih imam v mazincu, v trebuhu pa malo manj! +želim vam prijeten večer lost74
Oh, punce, kaj to vidim! Se zbira zmagovalna ekipa za nov krog? Tudi jaz sem razmišljala o vsaj enem mesecu 3md načina prehrane, pa se kar ne morem dokončno odločiti. Rada bi malo spravila v red svojo prehrano, ki je postala vse prej kot urejena in redna, to pa vodi samo navzdol in tega ne bom dopustila. Mogoče se vam pridružim prav potiho za en mesec in se vam javim, ko bom spravila skupaj prve 4 dni. Ker zadnje čase vse preveč govorim in premalo uresničim. Pa mi to drugače ni najbolj podobno... Držim pesti za vse, ki ste se že skorajžile za nov krog. Moki, ti si pa prava zgodba o uspehu, vse po pravilih, pa gre, kajne? Vemves, se priporočam za sadike. Se ti oglasim na ZS. Niti v sanjah si ne bi upala misliti, da bom kdaj doma lahko gledala te lepe rožice, pa jih izgleda vendarle bom. Encijan
Bomo ali ne bomo? Sicer bom začela sama kar danes! Boklj bom čakala, slabše bo. Lost 74, hujšamo in tudi res shujšamo. Adijo, se mi mudi k frizerki. riba-ribica
Hojla! Ja,bravo Ribica,tako se govori. Lost 74,seveda hujšamo,tukaj smo zelo resni,no pa tudi malo manj resni. Marja,tudi tebi čestitke,da si tako vztrajna pri vzdrževanju. Encijan,Kar začni,nič preveč razmišljat! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Jaja,hujšamo,pa smo shujale,pa še bomoMarja,seveda je bilo pri meni odločilno to,da sem imela vas v kriznih trenutkih.En velik hvala še enkrat,pa vsem,ki ste mi čestitale.Kaj pa torta,pa fanfare. Ja,pa začele ste nanovo,Encijan,spet asociacija na nov krog teka po tivoliju;))))) Ko sem začela prebirati ta forum in sem zasledila pogovore o nekih krogih,sem bila prepričana,da tečete kroge po tivoliju.Pa ni bilo videt tam kakih skupin žensk,ki bi tekle.Pa še razmišljala sem,ribica iz m.b.pa marjetka od drugje,pa vse ostale, dobre so, da hodijo tečt v Lj.Trapa jaz Encijan,o encijanu pa na zs. vemves
Ha ha, Vemves, tole o teku je pa super še enkrat slišat. Danes bi sicer lahko šle zares tečt v Tivoli, ampak jaz ne bom nič več rekla, ker sem čist zatajila. Želja je bila res velika, mogoče bom več sreče (in časa in volje) zbrala do drugega leta! Hvala za ZS, se "slišiva"... Ja, Marjetka Cvetka, imaš glede razmišljanja najbrž kar prav, bom junija kaj več povedala, saj je že skoraj tukaj... Encijan
Upam, da zob ne boli več... angelina j.
Angelina J, hvala za tvojo skrb, zob se sem pa tja še oglasi, ampak ga utišam, tako da ga zalijem z arniko (v žganju), propolisa, ki mi najbolj pomaga, mi je namreč zmanjkalo. Sicer pa mi je včeraj zmanjkalo tudi sadja, tako da še ne vem, kaj bo, ko bom kaj pojedla. Pravkar se odpravljam po zalogo, sem že zares lačna... Včeraj me dopoldne ni kaj bolel, ampak sem grizla zelo počasi in samo na drugi strani zob, doma pa potem pri kosilu nisem dovolj pazila in se mi je spet razbolel. Ah, saj bo bolje... Čao, Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 25. maj 2006 12:35:22
Ja zob je hudič jaz sem bila prejšnji teden v toplicah in se mi je odlomil košček dvojka zgoraj desno pa sedaj zobozdravnice ne prikličem nikakor saj me ne boli a ko si umivam zobe pa me opozarja da nekaj ni o.k... Ja itak bo boljše... angelina j.
Živjo! Ja Encijan midve sva pa res eni sorodni duši! Tudi mene že cel mesec matra en zob, al dva saj še sama ne vem tako boli, pa sploh ne vem kateri.... Zobozdravnik pravi, da je z mojimi zobmi vse OK. Nikjer kaj narobe, sem bila že tolikokrat pri njem, da mi je kar malo nerodno, ko me pošlje nazaj domov, češ da ni kaj..., da so zobje popolnoma zdravi... Zdaj moram malo potrpeti, če bo minilo, pač v slučaju, da gre za kakšno vnetje... Tako je rekel. Ko bi vsaj toliko bolelo da nebi mogla jest. Saj ne , bog ne daj, da bi bolelo. Me je res bolel zelo, ampak sem se potrudila tako kot ti in jedla na drugi strani tekočino pa pila po slamci, ker imam zelo občutljivo na sladko , mrzlo, vrče.... Ja ni kaj, izgleda da res ni pravi čas za dieto, me je pa kar spodbudilo, ko vidim da se nekako spravljate vse na kup. Tudi sama bi mogla vsaj za kakšen mesec na dieto, da malo "oplaknem", mislim predvsem maščobno... :)))) LP.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti