Bravo, Aki! Tudi jaz sem se tako naučila slikce limat. Na enem forumu je Majamarko prilepila slikco in me je seveda zanimalo, kako ji je uspelo. Zdaj moram pa večkrat probat, da ne pozabim

. Bom prečekirala recept, ko bo dodan. Včasih dobim zeleno, pa nimam pravih idej za porabit, tako da bi mi bila všeč.
Veš Tigrolina, na kulinariki je veliko fajn ljudi, ki si želijo pomagat med sabo in božanje je res prijetno, samo dostikrat ne pomaga za dlje kot za 5 minut, to pa nam za srečno in ustvarjalno življenje večinoma ne zadostuje. Kot je že Lisička lepo napisala, občasno vsi rabimo kakšno

da se streznimo in si pogledamo v oči. Pa še nekaj je, Marjetko Cvetko smo pred časom, ko smo vse na veliko "grešile" pri kombiniranju in količinah, zadolžile, da nas minimalno enkrat na teden skrega, ker smo se druge samo tolažile. No, pa je dobra duša vzela zares. Zato ji pač ne zamerit. Praviš, da te ne pozna in te že skrega. Tudi ti nas morda še ne poznaš dovolj, mi pa mislimo, da vsi vse vemo (preberemo), pa najbrž nisi prebrala vse zgodovine. Ko si nekaj časa tu gor, se dejansko navežeš na "sotrpinke" in o njih razmišljaš tako kot o svojih običajnih prijateljicah/-jih. Skratka, dobrodošla!

Lisička, super, da si se lotila hoje s tekom! Meni včeraj kljub dobrim namenom ni uspelo, sem spet ubrala rezervno varianto (pozno zvečer uro orbitreka) in po sadnem dnevu se danes počutim res lahkotno. Dobro, da je tu konec tedna, ko ne bo izgovorov, da ni časa...
Encijan