Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Mene pa zanima še nekaj.Zjutraj prvo zelo rada popijem kavo.Jo zdaj lahko pred ali po sadju? Pa še to,kdaj bi naj bila časovno večerja,je kaka omejitev,ker meni bi pasalo jesti malo pozneje,glede na to,da sem jedla kosilo ob 15 uri. hvala moj prvi dan vemves
Vemves, sem ljubiteljica kave, zato jo tudi jaz spijem zjutraj, po sadju. Ne seveda takoj, ampak ko se mi sadje malo "uleže". Večerja naj bi bila nekje do 20ih, čeprav jaz večkrat jem še malo kasneje, ne pa po 21 uri. Če imam zelo pozno kosilo, pa večerjo preskočim, čeprav to ni pogosto. Kako je šlo prvi dan? Jutri ti bom poslala literaturo, danes sem bila prepozna, pa boš lahko še več prebrala. Veliko uspeha! Lp darkad
Pozdravljeni! Jaz sem danes pridna.Pojedla sem eno jabolko in še nekaj bom sedaj,potem pa spat. Res bo kmalu vodni dan,moj že drugi.Mislim,da ga bom naredila malo prej (na luno 28.)-tehtam se pa jutri. Vemves jaz pijem kavo večkrat na dan ,ampak brez sladkorja(vsemu se pa res ne mislim odpovedati). . Lep sadni pozdrav! tikva
Halo Halo! Samo, da se pofočkam. Danes je bil pa ubijalski dan. Me boli po celem telesu in roki in nogi in vse. Mislim, da se me nekaj loteva. Nekaj prehladnega - upam da ne ravno na *tadabeli četrtek*. Bodite pridne! Jana janadr
Pozdravljeni! Kar nekaj časa se nisem javila. Vidim, da se nam jih je kar nekaj pridružilo-dobrodošli v naši družbi! Med vikendom sem bila na regati v Biogradu. Povem vam, da sem tako grešila da me je kar sram. Ko sem videla in zavohala vse dobrote iz podpeke se enostavno nisem mogla upreti. Zdelo se mi je, da se mi sline cedijo do tal! Trenutno sem "kazensko" sadna. Problemov nimam, ampak upam, da bo tudi tehtnica usmiljena. Ko sem prišla domov in se stehtala me je dobesedno skoraj kap. Nisem mogla verjeti, da se moje "žretje" tako pozna. No potolažila sem se tudi s tem, da je drugi mesec najtežji in grem seveda dalje novim zmagam nasproti. Kdor ima čas, v petek se dobimo v Merkatorju(Celje) v Santani. Kolikor vem ob 17-ih - mar ne? Lep pozdrav Marina 45
HOjla, še jaz se malo javim. Poskušam vas vsak dan na hitro prebrati, a mi zmanjka časa, da bi še kaj napisala. Še vedno pridno jedm sadje do kosila in ločujem znotraj obrokov. Zaenkrat mi še uspeva. Mogoče vas pridem v Mercatorjevo Santano pozdravit, bolj na hitro. Pa še sin pride v petek domov iz šole v naravi in bom verjetno ves popoldan prala, sušila in likala njegova oblačila, da jih bom lahko ponovno spakirala, ker gremo naslednji dan na smučanje za en teden. Upam, da mi bo uspelo in se vidimo. Zdaj pa se poslavljam, ker moram še nakja pripravit za službo. Lepo se imejte. Nočko. Aha, Claudia, da ne pozabim. 10. marca sem v Ljubljani na drugem srečanju. Mogoče vas bom uspela vsaj pozdravit, zato je lepo, da si me zabeležila in dodala ??, ker ne vem, če bom prišla. Hvala. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 22. feb 2006 22:50:26
Evo še mene. Sploh ne stopim na tehtnico ! Ta teden sem pridna, po operaciji pa sem bila en teden pri mami. Groza, kar naprej bi me pitala, jaz pa nič migala. V bistvu sploh ne vem kako je stanje, ker nosim samo raztegnjene trenirke, da se lahko uredim z eno roko. Imam pa občutek, da sem okrogla. Jutri se bom zvagala, pa da vidimo kaj bo. Jezi me, ker ne morem (smem) telovaditi, zdaj ko sem spočita ! Ko sem hodila v službo, sem bila pa včasih preutrujena. Kriza, vedno nekaj ne paše! Korajžo mi dajete z svojo voljo do vztrajanja. Lp, Robida
Evo še mene.Za mano je 1 dan.Vesela sem,da je šlo,kot mora.zato,ker po moje je že kar kakšni dve leti,če ne kaj več,kar sem sigurno jedla po devti uri,nasploh sladko.Krasen občutek je zjutraj,ker zvečer ni bilo trpanja hrane. Zdaj pa dalje Lep dan želim vsem vemves
Dober dan!!! Pri meni nič novega, še vedno sadje, zelenjava in seveda voda. Na nekem drugem forumu sem prebrala: KAMEN NA KAMEN PALAČA, GRAM NA GRAM KILOGRAM. Ne bomo nič obupavale in se bomo tega držale, kajne? Teta Fani 58, poslala sem ti zasebno sporočilo !!!! Prijeten dan vam želim, ene imamo danes praznik, no pa v torek tudi beba
Hojla! Lep dan vsem - včeraj je šlo mesek je le mesek. Lani sem zdržal slaba dva meseca. Bom vidu kako boletos. Se mi že kar piple. Dobra dva meseca ne kadim, sedaj pa še tale 3MD. PS Vemves kopijo sem zjutraj pozabil na mizi v službi. jutri zjutraj ti jo pošljem. Kakšni stroški le neki Kaj ti pošljem po povzetju Danes za kosilo in solata, žena in otroci pa ocvrte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti