Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica , samo tako naprej, po en dan naenkrat! Jaz delam podobno od prejšnje srede, pa zaenkrat še kar gre. Sredini 1/2 pizzi dopoldne, ki je nekako zaokrožila mojih nekaj pregrešnih dni, je sledilo streznenje s 74 sadnimi urami oz. sadna sem bila vse do sobotnega kosila, ki je bila grška solata s kosom kruha. Nameravala sem imeti 2 sadna dneva, ker pa nisem najbolje začela, sem pač še malo podaljšala, saj sem bila ravno "ta prava". Za večerjo polovična doza vključno s pol kosa kruha. V nedeljo sem si dala duška in za kosilo pripravila lignje z zelenjavo v voku in mešano listnato solato. Za večerjo so bili bolj zelenjavni ostanki sobotnega in nedeljskega kosila, zato si nisem mogla kaj in sem čez kako uro poskusila še jabolčno pecivo, ki sem ga spekla popoldne. S količinami nisem pretiravala (kar je bil zame po prejšnjem vikendu dosežek!) in ker je v ponedeljek sledil sadni dan, nisem imela hude slabe vesti, pa tudi telo se ni pritoževalo (s kakšnim tiščanjem ali nočnim potenjem). Vikend je bil torej pretežno beljakovinski s kančkom OH. Včeraj mi je uspel sadni dan, danes pa po mojem programu naprej, torej spet B, jutri Š, pa OH in S. Za vikend pa spet kakšna druga kombinacija. Saj vem, da to ni 3MD, ampak meni 3. krog nikakor ni uspeval in sem ubrala pač eno svojo pot, ki mi pomaga vztrajati. Doslej več kot 10 brezgrešnih dni še nisem spravila skupaj, zato jih bom tokrat! Računajte name! Rožica, ti mi moraš pa obvezno delat družbo. Pa še katera naj se oglasi in se nam pridruži, ki jo je volja po 3.1.2006 malo minila. Da se bomo spodbujale... Encijan
Živjo Encijan! jaz ravnokar glodam hruško, moram vzdržat!!! Kako pa kaj kilogrami? Si jih pridelala veliko, al jih še vedno lepo vzdržuješ. Sama sem poskušala vsemogoče, da bi mi kliknilo, pa nič. :( Zato sem malo na silo sklenila, da tako več ne gre, čeprav mi je v glavi drugi glasek pravil drugače. Jaz se tolažim s tem, da se bom s časom privadila na tak način in mi ne bo več tako težko. Res pa je, da tudi jaz nazadnje nisem vzdržala več kot 10-12 dni... Vendar skušam ne misliti na to, ker sem vedno bolj odločena da vzdržim do konca.... čeprav dan + dan+.... Bom se pač vsak dan znova zjutraj motivirala in si vbijala v glavo, kako je dober kuhan krompir, brez dodatkov, ali obratno oziroma, kako me jabolko zadovolji enako kot čokolada. :))) Kako sploh še nisem lačna, saj še ni preteklo toliko in toliko časa od zadnjega obroka.... :)))) Grem zdaj še na en kozarec vode,... Nazdravje! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Goga o kakšni dieti ti to govoriš? Povej malo več, ker sem tudi jaz že slišala nekaj o tem.... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Živjo! Tudi jaz bi začela to dieto,pa me samo zanima,če se moram držat tega,kar piše tu,ker tu na forumu,če hočem kaj poiskati nazaj,imam preveč branja a je to to -http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete hvala za pomoč Saša vemves
Vemves, ja to je ta dieta, 3MD, s katero se trudimo. Se nam boš pridružila? Več nas bo, več bo uspeha. Lp darkad
Rožica, moji kg so trenutno takšni kot so bili lani, ko smo se dobile v Celju -1 (64), tako da sem se ravno začela počutiti kot človek (kot je zadnjič napisala Saniteta), ampak od januarja pa do zdaj sem bila že 2-krat na 63 in dvakrat spet na 68, začela sem pa s 67, in ker vem, da to nikamor ne pelje, sem se odločila, da temu napravim konec. Zdaj samo čakam, da mine 10 dni in potem v neizprosen boj z glasom v glavi. Zankrat mu ne pustim do besede, če se pa oglasi, ga pa prepričam, tako kot ti. Drugače pač ne gre. Upam, da je za tabo kaj manj nihanja! Šibam delat... Encijan
Nažalost imam jaz kar nekaj kilogramov več, kot na srečanju. :( Vendar sem odločena, da temu ne bo dolgo več tako! Vemves to je ta dieta, s katero se trudimo izgubljati kilograme. Drugače pa imaš na prvi strani te teme, kar nekaj linkov na katrih boš našla koristne nasvete, napotke in tudi recepte... Največ napotkov, pa boš dobila v Rinini knjižici 90 dnevna dieta, ki se da dobiti tudi v elektronski obliki, če se ne motim. Drugače pa ti ta knjižica ni nujno potrebna za izvajanje, dite ker se da veliko informacij dobiti povsod po spletu, če ne pa vprašaj kar tu. Z veseljem ti bomo pomagale. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Rožica dodrodošla...nazaj. Jaz sem že 10 dni, pridna z nekaj manjšimi pregrehami, ampak uglavnem mi ratuje, sem izgubila že 1,5 kg. Bravo jaz. Saj bo tudi tebi uspelo. Lp tuna
Hvala za nasvet in pomoč,zanima pa me,kje se lahko preko spleta dobi knjiga.Nimam časa toliko brati za nazaj,bom pa tekoče sledila tej temi.Začnem jutri zjutraj,shujati pa enostavno moram.Pa še ena stvar me zanima.Je ta dieta izvedljiva tudi za diabetike,glede na to,da sem zasledila,da je en dan samo voda.To sprašujem za kolegico. Veliko uspeha vsem,pa seveda tudi sebi. Saša vemves
POZDRAVLJENE Končno spet med vami vidim da me niste nič pogrešale,nič zato, ampak jaz sem sem vas.Skoraj 14 dni sem imela pokvarjen računalnik,tako da sem imela danes veliko dela da sem vse prebrala.Vidim ,da se že prijavljate za srečanje, lepo jaz še nisem sigurna če bom lahko prišla,zato se bom z prijavo še malo počakala. Med vikendom sem bila v Čatežu tako ,da nebi preveč komentirala o mojih kilogramih,ker je šla tehnica navzgor.Sedaj se bo res treba v roke vzet. Ta teden je pa še pust in krofi tako da nevem kako bom prebrodla saj so sveži krofi takoooooo dobri pa še kolega dela pri don-don in nam zmeraj prinese cel plato krofov. Lepo uživajte v toplem sončku

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti