Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! NIsem se uspela oglasiti včeraj.... sem pa se stehtala 3.1. - 80 kg 10.1. - 78 kg Zdaj sem na drugem krogu.... želim se čim bolj približati 70 kg....upajmo da bo šlo, ker sem nekoč prebrala, da je pričetek januarja najboljši čas za diete..., ker gre tudi v naravi nekako vse navzdol.... No bomo videli... Včeraj sem bila lačna in lačna.... najbrž zato ker je bilo mrzlo.UPam, da bo šlo danes lažje. Privoščili si bomo puranji zrezek in zelenjavo. Lepo se imejte! Maša
Dobro jutro! Tudi meni je včeraj uspelo, danes pa končno meso Tudi mene zanima kako priti do tabele, če bi bila katera tako prijazna in napisala lahko da sem zgrešila in ste že oz. kakšni so vaši pogoji za dostop do tabele. Ursula
Marjetka cvetka - evo javljam se s težo: II. krog 3.1. - 69 kg 9.1. - 69 kg Upam, da bo naslednji teden bolje! lp AURA AURA
Tejčica sem našla ampak mi je ne odpre, kaj moram narediti? Mi jo lahko shraniš in posreduješ na moj mail, ti ga pošljem v sporočila. LP tuna
Tudi jaz bom sporočila rezultat šele po vodnem dnevu. Iz istega razloga kot Ikc. Se bojim zgubit motivacijo. Je pa super si prebrat sporočilo Marjetke Cvetke s podatki o napredku nekaterih pri dieti. In prav vsem uspeva. To je pa res krasno V Mucino tebelo pa mi zgleda ne bo dano poškiliti. Gesla nimam, fotoaparata da bi poslala sliko, ki je pogoj pa tudi ne. Zato bi bilo mogoče bole, da je za tabelo drugo geslo, če je to možno pa si s vojim računalniškim neznanjem ne upam trditi. Pa lep sončkast dan; varja
B - tudi meni je ta dan najljubši. TA dan nikoli nisem lačna. Škoda le, da ne smem mešati beljakovine med seboj, ker ima blazno rada prav vse. Drugače pa je tale drugi krog res malo drugačen. Kilogrami počasneje kopnijo. Očitno se bo treba malo bolj potrudit. Ampak če nam je prvič uspelo me za drugič sploh ne skrbi. Sedaj vem, da je odvisno vse le od mene. Vemo, kaj moram storiti - in vedno je seveda odvisno predvsem od naše volje. Včasih si prav z užitkom privoščim kakšen greh in ga kasneje popravim - brez težav. Hujšanje skratka ni več problem - mislim, da bomo po zaključenem II. krogu stvari okoli " hujšanja" obvladale. Sama ne pišem kdovekako rada, zelo rada pa vas berem. In moram priznati, da imate prav vse veliko, veliko zaslug za uspeh. Saj se strinjate, mar ne? Vsaj meni moralna podpora pomeni zelo veliko. Se še javim! Bodite pridne prav vse na forumu. AURA
Dobro jutro iz dezevnega Amsterdama vsem skupaj! Vceraj je bilo pa zelo, zelo hudo zvecer...sem imela veliko krizo!Pri naslednjem sadnem dnevu ne jem vec zelenjave, ker se mi zdi, da sem potem se bolj lacna.Ker sem do sedaj jedla samo sveze sadje na sadni dan, si ga bom poskusila v bodoce tudi skuhati, zdusiti ali speci. Danes imam za kosilo ribo na zelenjavni postelji, duseno v alu foliji in solato iz motovilca, za vecerjo pa paradiznikovo solato z mozzarello.Krulilo pa mi danes v zelodcu siguno ne bo!!! Lepo se imejte! Nena Nena-morje
No punce, kako se vam zdi 10.03. datum za naše srečanje? Migla se nam nič ne javlja, da bi jo lahko vprašale. Ostale ste pa tudi bolj tiho. Torej dajte malo koledarje naštudirat in mi javite, če ste za! Imamo pa takrat Beljakovine, tako, da bi šlo!!!! claudia12
Tuna, poslano. tejčica
Nena-morje, tvoja večerja pa ne bo pravilna. Če imaš za kosilo ribo, mora biti tudi za večerjo. Mozzarella pa spada med mlečne izdelke. Lahko si pa v paradižnikovo solato daš tuno, meni je to super, pa še kombinacija bo pravilna. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 11. jan 2006 09:54:51

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti