Marjetka pri meni pa je problem, ker mi vse tople hlače (žamet,...) ne stojijo na pasu. Sem kar nekaj časa prakticirala pas, pa mi sploh niso več všeč volančki na mojih hlačah.
Pa tudi moj pravi, da takšna že ne bom okrog hodila.
Na vse zadnje imam kljub nekaj dodatnih kilogramov še vedno 16 kilogramov manj, kot prejšno jesen!
Se pa vsekakor strinjam, da je bolje da visijo oblačila, kot kaj drugega.
Je bilo pa vsaj veliko smeha doma, ko sem pomirjala oblačila, ker vse veste kakšni so moški, ko slišijo tisti znan stavek, jaz nimam kaj za oblečt. Prvič se je zgodilo, da sem mu pokazala, da res kljub polni omari nimam kaj za oblečt. Kako veselo je brskal po omari kaj pa to in ta kostim,....
Tudi sama se nisem mogla načudit mojim jesenskim jaknam, sploh pa moj dragi se je krohotal, da ga je bilo kar veselje gladat. Saj še sama nisem dojela, da sem tako zelo drugačne postave. Zdaj mi je žal, da se nisem pustila takrat slikat.
Sem po naravi takšna, da zelo rada kombiniram in res kar napraj nekaj kupujem, ker nimam kaj za oblečt. :) Pač dodatki, da potem na koncu spet vse paše skupaj. Saj veste, da se tudi kakšen star kos garderobe da zelo dobro kombinirat. In že smo popolnoma nove.
JUpi kar veselo naprej, bomo vse lepe, suhe in nove!!!
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Milijonska juha