Hojla!
Vedno več nas je!Neverjetne smo!
Tole si poglejte!
1.Memmy-aknirad
2.Tejčica
3.Tuna
4.Tabina
5.Marjetka cvetka
6.Lisička
7.Ivonja
8.Rožica
9.Beba
10.Encijan
11.Muci
12.Marja
13.Gogy
14.Katti
15.Pika
16.Luna1
17.Rmeli
18.Masenka
19.Dušanka
20.Helena
21.NadaM
22.Luna12
23.Picika
24.Claudia12
25.Nena-morje
26.Sarajka
27.Jade
28.Zaklina
29.Ursula
Tako,punce,res nas je veliko,mogoče se bo še katera pridružila,bomo videle.Škoda,da še ni kakšnega moškega vmes,da ne bo preveč slabega vremena.
Sarajka,brala sem tvoj post na forumu o montignacu glede mlečnih izdelkov.Takole je punce,priporočljivo je,da pri tej dieti(3MD) uživate zraven še kakšne vitamine in minerale,predvsem železo in kalcij.Jaz imam šumeče tablete kalcija,železa in magnezija,nabavila si bom pa še Bkompleks.
Ja,pa še nekaj,kar je omenila Lanes na našem srečanju,glede sadja.Na B je najbolje jesti bolj kislo sadje kot so pomaranče,grenivke,kivi.Banane je najbolje jesti na Š dan in seveda na sadni dan,suho sadje je najbolj priporočljivo jesti na OH dan,oreščke pa na sadni dan(eno pest za en obrok).V glavnem na sadni dan se lahko je vso našteto sadje.
Če še katero kaj zanima,naj kar vpraša,sigurno se bo našel kakšen odgovor!
Ja,jutri je beljakovinski dan,Jaz bom verjetno kaj iz piščančjega mesa,verjeto ga bom skuhala,da bom imela še juho.Potem juho,ki mi ostane shranim v posodice in zamrznem.Zraven bo kakšna zelenjava in veliko solate.Kruhu se bom izogibala.
Joj,jaz že komaj čakam,da bo jutri.
Najprej sploh nisem imela namena,da bi šla na dieto,sem si hotela vzeti daljšo pavzo,toda kdo bi se lahko odrekel takšni veseli druščini.Pa še tile prazniki so me čisto iz tira vrgli in sem si pridno naložila kar nekaj odvečnih kilogramov,tako da sedaj še težje pričakujem jutrišnji dan!
Punce,smo al nismo

Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 02. jan 2006 21:41:20