Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Pozdravljene!
Malo sem prebirala poste za nazaj. Lani sem imela ločevalno in v 90-ih dneh izgubila 14 kg. Vodnih dni se nisem kaj prida držala, ker mi je bilo vedno slabo in sem se švercala s 100% sadnimi sokovi in zelenim čajem z medom. Pol sem počasi dobila par kilogramčkov nazaj, pogubna je bila pa pljučnica, ko sem požrla skoraj 5 kg medu in pridobila skoraj 4kg.
Včeraj sem se ponovno lotila teh 90 dni. Tokrat se mi je pridružila moja močnejša polovica. Bomo videli kaj bo. Me prav zanima, če bo vzdržal.
Prebirala sem okoli pice, da se moraš odpovedat siru na njej. Jaz se mu nisem. Mesu in šunki ja, siru pa še pod razno ne. Ga pač dam manj. Pa je šlo ravno tako dol. Mogoče je odvisno do metabolizma. Jaz bi rekla, da mora vsaka samo ugotoviti kaj ji paše oz. ustreza in kaj ne. Sem pa ugotovila, da me meso "redi". Po B dnevu sem imela vsakič kakih 200gr več, pol je šlo pa spet dol.
Danes imava škrobni dan in bo prebranac, malo kuhanega krompirja in zelena solata. Malo je zoprno, ker delam do 15ih in pol ne jemo prej kot pa ob pol štirih.
Čestitam vsem, ki vztrajate in vam želim, da pridete do cilja.
onija
| tunna je napisal/a: |
| jaz pa v ponedeljek pričenjam ločevalno dieto. še kdo morda? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Masleni brizgani piškoti

Mango cheesecake brez peke