NAJA IN GARDELIN no vama dam malo motivacije za telovadbo jaz grem zdaj se malo razgibat
Tkole vama povem začeti je težko potem pa je veselje in dobro počutje
Mislim da vama ne bo žal tudi oblika telesa se spremeni če malo pomigamo
-pika
NAJA IN GARDELIN no vama dam malo motivacije za telovadbo jaz grem zdaj se malo razgibat
Tkole vama povem začeti je težko potem pa je veselje in dobro počutje
Mislim da vama ne bo žal tudi oblika telesa se spremeni če malo pomigamo
-pika
PETARDICA: 85,5NAJA74: 89 kg
GARDELIN: 88,1 - 1.1.09
KYARA : 85kg
Tudi na dan 5.1.09
No, pa da vidimo, kaj bo nastalo!
KyaraNo, pa se vam pridružim tudi jaz, Andreja pa mi je dala idejo. Hvala Andreja. Danes je moj prvi dan in kar težko je bilo spet začeti. Sedaj smo spraznili hladilnik in pojedli vse novoletne zaloge, ostale pa so tiste zaloge, medvedje. Jaz grem ločevalno dieto že drugič. Pred tremi leti mi je uspelo shujšati 15kg in sem bila zelo zadovoljna. Koliko imam kg vam ne bom napisala, zdi se mi pa, da več kot sem prebrala o vas. Sorry. Se pa že naprej najbolj bojim vodnih dni. Jaz sem se prvič tehtala na prvi dan diete in samo po vsakem vodnem dnevu, ker se tako bolj veseliš uspeha, dnevno pa se ti ne pozna tako in si včasih lahko tudi razočaran, ko številke na tehtnici ostajajo iste. No toliko za danes in se še oglasim. Veliko uspeha in volje vsem.
karnak
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom