Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Joj punce, a ste videle eno dobro znamenje? Skoraj smo si enake po kg:):):)
Kak je to lepo......no ja.....saj smo same dobre kuharice :)
Nekaj mi ni jasno. Vsega se držim, ampak da bi me zeblo, to pa ne! Kako to, da vas zebe? Ste premalo oblečene? Imate pretanke nogavice ali pa vas ovira plin iz Rusije?
Jaz vsak dan popijem kakšen čajček ali dva, pa toplo kavico in juho...pa me nič ne zebe.Niti včeraj me ni, pa je bil sadni dan.
Aja, starost: 48 let in 160cm. Okrogla in vesela, hihi
Kyara
GARDELINA: 88,1 KYARA : 85,0 ANDREJAČ : 86,0 NAJA74: 89 GAJA1: 85,4 -PIKA : 79,3 kg 42let 160 cm višine DABY : 92 kg 43 let 168 cm višine VANDOLINA 85 kg 59 let 171 cm višine mojcej77: 82,6 kg, 31 let, 162 cm višine .Sem morala se javit se grozno počutim ker sem grešila zdaj mi je pa žal ampak vem vrnitve ni bom jutri bolj pridna obljubim pa še sadni dan imam joj res imam slabo vest kr kregajte me saj si zaslužim kakšno grajo grem kr spat da bo kmalu drugi dan lahko noč -pika |
Sporočilo je spremenil(a) -pika dne 13. jan 2009 20:58:07
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Veganski narezek z nachosi

Tortilje s pivsko omako iz čokolade