Evo nas doma - ene reve se še vozijo. ČAGA USPELA 100 NA URO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kitajčkom se bo po moje še nekaj dni sanjalo o nas, tako smo bile glasne. Prišle smo vse in sploh ne vem, kje naj začnem.
Ni za verjeti, kako fino smo se imele. Popile smo po moje kakih 15 L vode, pa nekaj čaja. Jedle smo vse živo, seveda pa smo v glavnem pazile, kakšen dan ima katera. Hrana je bila čudovita, zelo raznovrstna. Jedle smo s paličicami, včasih tudi z vilicami.
Smejale smo se toliko, das smo po moje skurile kar nekaj kalorij in potočile kar nekaj solz smeha.
V živo se je tako super videti in res je neverjetno, kako smo kot ena družina. Pa ni to samo taka fraza. Res je tako. Nekatere smo lažje, nekatere pa težje spoznale, vendar nas je Tuna rešila zadreg in nam pripravila krasne priponke, na katerih so bila napisana forumska in prava imena.
Skupno nam je izredna volja do življenja, veliko zdravega humorja in čeprav moramo pri prehranjevanju upoštevati kar nekaj pravil in se marsičemu odreči, sploh nismo zatežene, temveč tako vesele deklica, da nas je krasno imeti ob sebi !
Slikale smo se in takoj ko bo možno, bodo slike v našem albumu - dežurna fotografinja Lanes je obljubila.
Malo pred polnočjo smo se razšle s čudovitimi vtisi in s potrditvijo dejstva, da res "pašemo" skupaj, da zelo podobno razmišljamo o življenju, da smo velikokrat bolj trmaste od ostalih in zato velikokrat bolj uspešne, da smo vesele deklice in nas imajo zato ljudje radi ter da ni prav nič važno, kako človek izgleda, temveč šteje to, kaj nosi v sebi, v svojem srcu, v svoji duši. Lepota mine, vse ostalo pa ostane za vedno !
Toliko zaenkrat. Bodo še druge kaj dodale.
Veronika, glede mehanika imaš prav. Me je račun kar postavil na trdna tla - ha,ha,ha. Brez panike.
marjanca45