Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica jaz bom kar v kavbojkah, pa tud k frizerju nisem šla.Tak da se ne sekiraj. Lp tuna
Dejte no dejte! Saj smo same domače. Jaz imam samo sauno in masažo danes. Imam gužvo, ko jo je najmanj treba, pa še tako tečn so okrog mene, da je joj. Ampak mi ne da mira, da ne pogledam, kako tudi drugim fibr dela. Gobica
Draga dekleta želim vam, da bi se zvečer skrajno lepo imele, načvekajte se ful, najejte se malo manj ful in veliko dobre volje. Vsem lep pozdrav, SMILE28
Ola, drage moje ! Rožica, tudi jaz bom v jeansu, tako, da brez panike. Pa brez frizerja, manikerja, maserja itd. Ampak glavno je, da imam avto popravljen. Samo kak mehanik, punce moje !!!!! Tako lepe zobe, ko se nasmeje, pa srčkan za znoret. Samo kaj, ko sem vsaj 15 let starejša. No, od daleč sem še že mogoče za pogledat, ampak pogled od blizu pa pove vse - ha,ha,ha. Sva bila pa zelo blizu, ker sva buljila, pod havbo, kaj je narobe. Hema, se ti bo kolacalo danes, pa tudi vsem ostalim, ki jih na bo zraven. Pripravite si malo vode. Pa saj vas ne bomo nič obirale. Delam si govedino v solati s paradižnikom, pa papriko. Lačna sem kot šus. SE VIDIMO !!!!!!!!!!!!!!!!! marjanca45
Ja draga dekleta na srečanju se imejte skrajno lepo.Ampak res vas je užitek takole prebirat. Ste res ko kakšne najstnice ki se odpravljajo na zmenek. Imam eno doma in vem kako to izgleda. V glavnem čim več smeha in dobre pijačke vam želim in varno vožnjo domov. Pa upam da boste poročale kako je bilo vsem vam ki danes mismo mogle na žur! čao! any
No zdej grem pa domov, živčkat in čakat na odhod . Ostale pa lepo preživite vikend. Se beremo v ponedeljek. Čaoči tuna
Hojla! Ja punce drage,a že kaj težko čakate? Jaz sem že čist nervozna in sam na uro gledam,ampak ti kazalci se tako počasi premikajo. Ah,dej no Rožica,ko boš nas videla,boš ugotovila,da smo čist navadne punce z čist navadnimi frizurami in oblačili. Jaz sem včeraj res bila pri frizerju,ampak to samo zato,ker je od mojega zadnjega obiska pri frizerju minilo že skoraj eno leto. Zdaj sem imela vsaj tehten razlog,da sem se šla postrič! Sem pa danes eno sodelavko ful nahecala.Je taka,ko se povsod zraven vtakne,radovedna sto na uro. Sva se z eno drugo pogovarjale,ker gre danes tudi žurat v Celje in je tista radovedna slišala in je naju prišla zasliševat in sem rekla,da ga bova skupaj žurali in da grava poslušat enga pjevača.Mal me je debelo gledala,ni vedela,a mi naj verjame al ne,na koncu je rekla,naj se imam fajn. Kakorkoli,zjutraj bova obe žurerki družno cikcakali proti Velenju naravnost v službo. Dej ura,prestav se že mal! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Saj nisem resno mislila! Normalno da imam manekuro, pedikura, solarij,... Kdo sploh gre brez tega iz hiše???? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Punce,ste pripravljene! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Punce, uživajte sto na uro, samo na dig. fotoaparat ne pozabite Lp riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti