Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ne vem, kako je z juho iz vrečke... Mislim, da ni ravno najboljša, ker je v teh juhah veliko soli in raznih dodatkov. Raje si skuhaj kakšno "naravno" juhico, kot sta npr. cvetačina ali korenčkova. Pa še čisto lahko jih je pripravit. Naeema
cvetače ne maram....kak si pa nj nardim korenčkovo?d bi me vsaj juhca pogrela..k mojga ni zraven žabica21 Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 04. feb 2008 11:24:11
Jaz si korenčkovo juho naredim tako, da najprej prepražim čebulo, pol dodam zraven nariban korenček in vse skupaj prepražim. Zalijem z vodo, počakam da zavre, dodam začimbe (tu lahko čaraš z njimi po svoji želji, ker ne vem katere začimbe imaš rada), polovico zelenjavne kocke in že skoraj, ko je juha kuhana, še noter dam na drobno narezan peteršilj. ...ko nisem bila na dieti sem noter dala še gris, sedaj pa tega na sadni dan ne smem. Pa dober tek! Naeema
Ojla Danes sem za kosilo jedla lignje na žaru in paradižnikovo solato, za večerjo bo cvetača v solati in ploščica kruha, jutri pa, ne glede na Š-dan, hočem pojesti malo krače s kislim zeljem, za večerjo bo pa samo zelje. Pa kakšen krof bo tudi moral bit, da bom vedela, da je bil Pust. V sredo OH- verjetno testenine s solato - v četrtek pa z lunco vštric, potem bo pa že petek in spet mesek. Aja, danes je ponedeljek, grem še na telovadbo, sicer sem pa malo orbitrek v roke (noge) vzela - vsak večer po 15 minut - ni veliko -je pa nekaj, postopoma bom poskusila podaljševat - nekako se ne razumeva najbolje pa sploh ne vem zakaj Kristalka
joj sm žalostna ne morem verjetn d lahk taki ljudje obstajajo??!!!***** zariba in da naroben teste, in ko smo mu danes omenli nas sploh ni hotel poslušati zgleda d sm jst zbrala najslabšo šolo:( toliko volje mi pobere:( upam d imate ve kaj bolši dan kot jaz žabica21
Pozdravček Ha,ha tud jaz sem mela na začetku težave z orbitrekom, sedaj sva pa 3x na teden kolega, Danes imam V. dan in sem že zmazala 1 jabolko, 2 pomaranči in radič z zeljem, ko pridem domov pa še ena solata in zvečer še 1 sadje in bo too much. Se moram sedaj v roke vzet, ker tale drugi mesec ga pa "serjem"100/uro. lepo uživajte in kaj lepega napišite s.marinka4
No lep pozdrav vsem žabicam, ki se neumorno trudite z ločevanjem. S skupnimi močmi ja veliko lažje, zato se vam priključujem še sama. Naj povem, da forum spremljam že kar pet - šest let z občasnimi prekinitvami. Takrat sem poiskusila prvi krog z ločevalno in mi je uspelo sklatiti dol 11 kg.(takrat sem imela pri 162 cm,75 kg. Zadnje čase pa vas spet z zanimanjem beremin sem ponovno v drugem krogu. Start 69,9kg, danes je 25 dan pa se mi le pozna 3 kg, tko da ne obupat vse tiste, ki bi rade tehtnico vrgle v steno. Tud meni se ni poznalo NIČ do pred nekaj dni. Torej le vztrajajte, pa bo s skupnimi močmi šlo. Morm rečt, da ste zelo zanimiva druščina. FRČA
Uau, ker nisem ravno talent za tole pisanje, sem vesela, da mi je uspelo poslati, se bom še malo učila. Ajde lepo se imejte. Pa-pa FRČA
Pozdravljena in dobrodošla čimvečkrat na forumu Frča - pa vpisala bi se mogoče Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Kristalka
Ja, seveda, samo ne znam se direktno dodati na seznam Frča: Kranj Hvala za dobrodošlico. FRČA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti