Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja res ga bom srala, gremo trgovino odpirat in se bo delalo od jutra do večera. Ko se spomnim kako je bilo na moji otvoritvi, me kar glava začne boleti. Za mojega se tako ne sekiram preveč se bo že navadil. Otroci pa tudi, ko sem jima omenila da grem, sta rekla...mami midva ne bi bila sama z atijem doma...Ampak žal, mami bo šla in pika...bodo že preživeli... Lp tuna
Pozdravljene še z moje strani, da ne boste rekle, da se nič ne javim. Saj vas redno berem, samo trenutno še nisem čisto v svoji formi za pisanje. Tudi jaz se pridružujem mnenju nekaterih, da ste res prave punce. Toliko volje do življenja res ne srečaš nikjer drugje. Priznam, da mi vlivate moč in motivacijo za vse, ne samo za hujšanje. Danes sem si iz sadnega dneva naredila vodni, ker je ravno polna luna. To je moj 2. vodni dan in upam, da bom izdržala tako kot prejšnjega. Moje kile trdovratno stojijo in se ne premaknejo navzdol že več kot 3 tedne. Ampak se zaenkrat ne dam in vztrajam dalje. Glede na vaše izkušnje, da je drugi mesec veliko težje shujšati in gre potem v tretjem mesecu spet lažje dol, imam še upanje na uspeh. Laneno seme ( 3 žličke čisto malo zmiksam v kavnem mlinčku in namočim v 2 dcl vode) še kar nekako deluje. Pijem ga že cel teden vsak dan proti večeru. Priporočam tudi drugim s podobnimi problemi. Tudi jaz sem začela jesti kaki in mi zelo ugaja okus. Ali mogoče katera ve kako je redilen? Zunaj se je naredil čudovit dan, po dolgem času spet sije sonček, vidi se modro nebo, nobenih oblakov in megle. Želim vam lep dan, SMILE28
Hojla! Samo malo sonček pokuka, pa smo vsi polni elana. Vremenarji pravijo, da ne bo dolgo, pa uživajmo toliko časa kot nam bo namenjen. Naj še jaz povem da ste punce SUUUUUUUPPPPPPPPEEEEEERRRRRRR! Marsikatera težava je pol manjša, ko se zjadaš na forumu. Tudi jaz bom danes probala držat luno. Bom videla, kako mi bo ratalo. Tuna, ti se pa nikar ne sekiraj, če mož malo tečnari, ko greš na pot. To je celo dobro, ker bo šele potem videl, koliko sebe ti prispevaš v skupno gospodinjstvo. Jaz grem večkrat na jug, pa vem, da so samo večerje tiste, ko se malo umiriš. Ti južnaki imajo nekam čuden ritem. Čez dan je samo kava na kavo, zvečer gremo pa na večerjo, se pa nažiramo. Običajno sem tako lačna, da mi kar dviguje želodec, ko je miza polna, običajno mesa. Zdaj me že poznajo, pa naročijo vedno še dosti zelenjave. Je pa res, da tudi moji sodelavci mislijo, da grem na pot samo zato, da ga potem serjemo cele dneve. Ponavadi pridem domov zmozgana, da rabim nekaj dni, da pridem k sebi. Že vožnja naredi svoje. Moj mož mi je pa nazadnje rekel, da me tako pogreša, ko me ni doma. Se mi je kar malo stožilo. Cel teden sem bila odsotna, delali smo po 12 ur, vožnja v eno stran je trajala 10 ur. In ko sem prišla domov, me je previdno vprašal, kdaj bom morala spret kam. Otroka sta že velika in zvečer si vzameta prosto za svoja partnerja. In moj revček je bil potem cel večer sam. Je rekel, da so ga kar ušesa bolela od tišine. Sem se pa razpisala. Zdaj pa moram delat. Imejte se skrajno lepo. Čauči! Gobica
Živjo punce! Nisem mrknila, stalno vas berem in spremljam, sploh ko mi pade motivacija, ker kile kar stojijo - ampak res mislim, da so kriva zdravila, ker zelo pazim pri prehrani in zelo manj jem kot prej ker se mi je želodec zelo skrčil. Bom z vami še naprej, ker ste vse ful face in mi dajete vzpodbudo. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK
Smile28, meni je Tuna nedolgo tega napisala, da ima 100 g tega sadeža 77 kcal. Poslala je še nekaj drugih podatkov, pa bom šla poiskati, kje je to. marjanca45
Smile28, tole je napisala Tuna: Njegova vrednost: 77 Kcal 0,7B 0,5M 19,7OH marjanca45
Čao punce! Encijan bi mi prosim zaupala, koliko kalorij pokuriš. Pri meni se obseg nič ne pozna, samo ko dam hlače na svojo rit, mi kar visijo, tako da nekaj je na temu. Bi mi napisale kako pridem do privat pošte ene od vas. LP in pridne bodite! beba
Beba, levo od teksta, ki ga pišeš je en roza barve rob in tam klikni Beležka, počakaj, da se odpre in potem klikni Sporočila, nato novo sporočilo in napiši, komu želiš napisati ( naziv, ki ga ima v forumu). Upam, da sem ti napisala dovolj jasno. Encijan, si pa res strašna. In prepričala si me, da bom danes odgonila svojo 1 uro in 15 km. Hvala ! marjanca45
Beba, še bolj enostavno je, če klikneš na ime tu v forumu Avtor: beba - klikneš npr. na beba in se ti sama odpre zasebna pošta. Dušanka
Beba, sporočilo lahko pošlješ tudi tako, da kar v forumu na vrhu sporočila klikneš na ime pri avtorju, ki je rdeče obarvano in padeš kar direkt v pisanje sporočil, ti bom nekaj poslala, boš videla še, kako izgleda, če pošto dobiš (že pri prijavi oz. odprtju teh strani te čaka pisemce in klikneš samo nanj, pa si že notri), lahko pa greš tudi po daljši poti, ki ti jo je opisala Marjanca. Če želiš pogledati stara sporočila, moraš pa obvezno po daljši poti... Marjanca, bova mogoče švicali hkrati na pol km zračne linije narazen, a? Samo tole umivanje las mi je res odveč. Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti