Hojla!
Samo malo sonček pokuka, pa smo vsi polni elana. Vremenarji pravijo, da ne bo dolgo, pa uživajmo toliko časa kot nam bo namenjen.
Naj še jaz povem da ste punce SUUUUUUUPPPPPPPPEEEEEERRRRRRR! Marsikatera težava je pol manjša, ko se zjadaš na forumu.
Tudi jaz bom danes probala držat luno. Bom videla, kako mi bo ratalo.
Tuna, ti se pa nikar ne sekiraj, če mož malo tečnari, ko greš na pot. To je celo dobro, ker bo šele potem videl, koliko sebe ti prispevaš v skupno gospodinjstvo.
Jaz grem večkrat na jug, pa vem, da so samo večerje tiste, ko se malo umiriš. Ti južnaki imajo nekam čuden ritem. Čez dan je samo kava na kavo, zvečer gremo pa na večerjo, se pa nažiramo. Običajno sem tako lačna, da mi kar dviguje želodec, ko je miza polna, običajno mesa. Zdaj me že poznajo, pa naročijo vedno še dosti zelenjave. Je pa res, da tudi moji sodelavci mislijo, da grem na pot samo zato, da ga potem serjemo cele dneve. Ponavadi pridem domov zmozgana, da rabim nekaj dni, da pridem k sebi. Že vožnja naredi svoje.
Moj mož mi je pa nazadnje rekel, da me tako pogreša, ko me ni doma. Se mi je kar malo stožilo. Cel teden sem bila odsotna, delali smo po 12 ur, vožnja v eno stran je trajala 10 ur. In ko sem prišla domov, me je previdno vprašal, kdaj bom morala spret kam. Otroka sta že velika in zvečer si vzameta prosto za svoja partnerja. In moj revček je bil potem cel večer sam. Je rekel, da so ga kar ušesa bolela od tišine.
Sem se pa razpisala. Zdaj pa moram delat. Imejte se skrajno lepo.
Čauči!
Gobica